Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Posted 2010. August 15. - 11:57
Posted 2010. August 15. - 11:50
Posted 2010. August 14. - 23:06
Posted 2010. August 14. - 22:41
Cseresznye, ahogy ígértem. Holnap zalaegerszegi DH. Aki tud jöjjön, és ha lehet, akkor induljon is. Ma voltam felmérni a terepet, sztem a pálya egyáltalán nem rossz, bár a tegnapi esõ eláztatta rendesen, de a meredek lejtõk miatt nagyjából el is távozott.
Csak egyetlen baj volt. Egyik srác elkapott egy nagy fát egy ugrató utáni kanyarban, és a bal lába nagyon megsérült. Sajnos egyenlõre nem tudni, hogy mi van vele.
Hordágyat cipeltünk a végén.
Szurkolok a rendezvénynek, és holnap el is megyünk megnézni.
14:30-tól lesz a verseny. edzések 10-tõl.
Üdv.: Tomek
Posted 2010. August 13. - 21:04
Posted 2010. August 13. - 10:53
nem mentem fel teljesen írottkõig, mert nem volt elég idõm, meg nem is voltam biztos benne hogy merre is kell menni....
aztán mikor nyakig sárosan leértem(itt-ott hosszában is folyik a víz az úton, nem csak keresztbe ) szerintem levágta a belépõs gyerek, hogy tényleg nem fürdeni jöttem..
Para Szombatheylrõl:
a séi körforgalomig az új bringaúton-onnan a régi bucsui úton bozsokig, ott balra, és már ott is vagytok
Kiindulás: Bem József utca Cél: Ismeretlen út - Google Térkép
Flickr
Posted 2010. August 13. - 08:11
Posted 2010. August 13. - 06:38
Örülök, hogy egyáltalán rendeznek vmit Viktorkirály országában, és persze jellemzõ a zsigerbõl való fikázás.
Teljesen jó a traktor, annak legalább van "feelingje"
Hajrá, és köszi, hogy szerveztek effélét, csináljátok a pályát!
Posted 2010. August 12. - 19:26
Posted 2010. August 12. - 19:24
Posted 2010. August 12. - 19:20
kövessétek a piros-sárga jelet, levisz a tóhoz. ráadásul a hátuljához, szóval belépõ nélkül be tudtok menni
amúgy asszem 2-3euro a beugro. délután 4után valamivel olcsóbb tán.
ha aszfalt és bucsu felõl jönnétek akkor fogalmam sincs. schachendorf rohonc az nem túl forgalmas... meg mintha lenne szombathelytõl valami elkerülõ út, szóval gondolom falvakon keresztül is lehet jönni kevés forgalomban. de majd jönnek az utisok aztánk megmondják.
Posted 2010. August 12. - 18:49
Haverokkal arra gondoltunk, hogy lemennénk a rohonci tóra bicajjal. Van valami jót anácsotok az útvonalat illetõen? Forgalmasabb részeket kerülnénk.(õk nem szoktak bringázni)
Jah és a fürdés fizetõs, vagy, hogy is vannak ott a dolgok?
Elõre is kösz.
Posted 2010. August 10. - 20:49
Szia,
Háááááát ez valami döbbent. Képeken is borzalom ez a pálya. Beteg emberek ezek
MOst hétvégén lemegyünk a zalaegerszegi DH versenyt megnézni, sztem nem sokidõm lesz bicajozni, de késõ DU még összejöhet.
Te nem indulsz el ezen a futamon?
Érzem én is, hogy ki kell mennem Val Di Sole-ba, hiányzik még pár vas a lábamból, még nem elég a fém, élõ szövet arányom
Hali!
Schladmingba megyünk hétvégén, úgyhogy én nem tudok menni ZEG re.
Posted 2010. August 10. - 20:13
Andris
Tudsz segíteni digitális fényképezõgép vásárlásban? Max 30 ezer van rászánva, semmi extra, nincsenek fotós ambícióim, csak sok olyan helyzet akad mikor le kéne fényképezni valamit, illetve elsõdlegesen a bringázásaim során vinném magammal (Kõszegi hegység; Ausztria), és használnám. Gagyit nem szeretnék, hanem valami olyat amiben azért van tartalék, manuálisan állítható paraméterekkel (majd a Sevcsik - Hefelle könyvet újra átböngészem), normális optikai zoomal, felbontással.
szerk.
pl ez?
Kodak EasyShare Z915
nikon coolpix l22?
Nikon Coolpix L22 digitális fényképezõgép adatlap - Pixinfo.com
Kirakat: Nikon Coolpix L22 (Nikon digitális fényképezõgép)
ennyiért sztem megéri. hasonló van nekem is, csak régebbi típus, oda viszem, ahova a többit félteném. vagy esõben. vagy ahol nagy esély van rá, hogy mindennek nekicsapjam, törjön. ezek am mindent túlélnek, tapasztalataim alapján...
Posted 2010. August 10. - 18:23
Háááááát ez valami döbbent. Képeken is borzalom ez a pálya. Beteg emberek ezek
MOst hétvégén lemegyünk a zalaegerszegi DH versenyt megnézni, sztem nem sokidõm lesz bicajozni, de késõ DU még összejöhet.
Te nem indulsz el ezen a futamon?
Érzem én is, hogy ki kell mennem Val Di Sole-ba, hiányzik még pár vas a lábamból, még nem elég a fém, élõ szövet arányom
Posted 2010. August 10. - 14:07
simán kapsz 3* optikai zúmost, olyan 5-6 megapixellel párosítva ennyiért.
De a manuális állítást jobb elfelejteni ezeknél, vannak elõre beállított "programok" szal, azokkal érdemes.
Posted 2010. August 09. - 13:27
Andris
Tudsz segíteni digitális fényképezõgép vásárlásban? Max 30 ezer van rászánva, semmi extra, nincsenek fotós ambícióim, csak sok olyan helyzet akad mikor le kéne fényképezni valamit, illetve elsõdlegesen a bringázásaim során vinném magammal (Kõszegi hegység; Ausztria), és használnám. Gagyit nem szeretnék, hanem valami olyat amiben azért van tartalék, manuálisan állítható paraméterekkel (majd a Sevcsik - Hefelle könyvet újra átböngészem), normális optikai zoomal, felbontással.
szerk.
pl ez?
Kodak EasyShare Z915
Bár nem Andris vagyok, de bátorkodom hozzászólni. Szóval csodákat ezért a pénzért ne várjál. Kicsit talán így is magasak az elvárásaid a felsoroltak alapján.