Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts

Vasárnap épp azt beszéltük milyen fasza lenne egy hegyi idõfutam felfele az új aszfalton.

hali.
Autóval járható már újra az út?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Tegnap voltam a Hörman forrásnál.
Szombathelytõl egy óra alatt ott lehet lenni, úgy hogy csak felfele nyomtam a többi helyen kényelmesen gurultam.
Vasárnap épp azt beszéltük milyen fasza lenne egy hegyi idõfutam felfele az új aszfalton.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 posts
Na HI,

Olvastam az élménybeszámolót. Hát semmi nem mehet egyszerûen. Sajnálom, hogy ilyen dolgok történtek, pedig mennyire vártad ezt a hetet.
Biztos jól karbantartott gépek voltak :)
Képeket várunk :)

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts

De, jó lesz a péntek is. Remélem jó idõnk lesz..

Jaja. Én sem akarok megázni!
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

agyból meg szerintem vegyél egy iparis novatec et, olcsó, nehéz, cserébe van benne anyag:D

Pont egy ilyen agy adta meg magát. Sajnos kikönnyítették a tárcsaoldali küllõperemet, és nem bírta a kiképzést.

ßence

ßence

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

Pénteken nem érsz rá?

De, jó lesz a péntek is. Remélem jó idõnk lesz..

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Pénteken nem érsz rá? csütörtökön fél2tõl határozatlan ideig nem érek rá sajnos. De itt jó nekem a szerda is meg a csüt, csak Kõszegre nem lenne érdemes elmenni annyi ideig amíg rárérek.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts

Eléggé elborult egy hely ez a Schladming. :) De neked ez való. A leogangi DH-pálya is tetszett volna neked, legalább is az a rész biztos, amit én a felvonóból láttam belõle.
Pont egy éve vettem ezt az agyat, úgyhogy nem fáradhatott el szerintem. Egész egyszerûen szarul volt megtervezve, tök fölösleges furatokkal. Utálom ezt a grammániát. Egy jó kis 6,5 kilós Banshee váz egy régi Monsterrel. Az volt még az igazi. :D
Az biztos, hogy én túl sokat fékezek, de nem meghalni akarok, hanem élvezni a lefeléket. Egyébként pont az volt a mákom, hogy a saras/gyökeres részen törött el az agy, ahol gyök kettõvel mentem, ezért nem estem. Nagy firka lett volna ebbõl 60-nál.

lehet még idén megyünk leogangba ha összejön, szept elején verseny lesz, csak pénz kéne rá:D
agyból meg szerintem vegyél egy iparis novatec et, olcsó, nehéz, cserébe van benne anyag:D

ßence

ßence

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
üdv!
Szerda vagy csütörtök lenne nekem jó. Kõszeg?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Eléggé elborult egy hely ez a Schladming. :) De neked ez való. A leogangi DH-pálya is tetszett volna neked, legalább is az a rész biztos, amit én a felvonóból láttam belõle.
Pont egy éve vettem ezt az agyat, úgyhogy nem fáradhatott el szerintem. Egész egyszerûen szarul volt megtervezve, tök fölösleges furatokkal. Utálom ezt a grammániát. Egy jó kis 6,5 kilós Banshee váz egy régi Monsterrel. Az volt még az igazi. :D
Az biztos, hogy én túl sokat fékezek, de nem meghalni akarok, hanem élvezni a lefeléket. Egyébként pont az volt a mákom, hogy a saras/gyökeres részen törött el az agy, ahol gyök kettõvel mentem, ezért nem estem. Nagy firka lett volna ebbõl 60-nál.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
Mi Schladmingban voltunk a hétvégén, nálunk is lett egypár szétment alkatrész:D.
Hulp mióta van meg az az agy? lehet hogy pl simán elfáradt az anyag mert régóta nyúzod.
Nekem van hátul ilyen új négy dugós saint fék, de hétvégén a world cup pályán szenvedett azis azért:D, elöl a code viszont full jól bírta.
egy pár kép itt : schladming Photo Album - Page 1 - Pinkbike.com

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Túl sokat fékezünk :P

áááá bazz..
ez ütött....:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Csak azért mondtam, hogy alapvetõen a domain mint teleszkóp nem szar. Nyílván ennyi pénzért elvárná az ember, hogy rendesen szervizelve legyen. Mi semmeringen legalább megfujkáltuk a becsúszókat. Egy napig elég volt az is :P
Vastagtengelyes novatecen sok értelme tényleg nincs a furkálásnak. Kár érte. De nem lehet hogy túl feszesek a küllõid és azért pattannak el, meg szakadt le az agyperem?

Az új saint valami brutál. komplett, gyári ironehorse-on próbálgattam. Igaz csak a parkolóban, de majdnem sikerült véletlenül fejreállnom :D
Mondjuk a saját xt-mmel sincs gondom. Igaz én nem vagyok 60kiló és nagytárcsa elõl hátul :) Valószínû ha nehezebb lennék nekem is lennének problémáim. Túl sokat fékezünk :P

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ja, csak ha egy bicajt bérel az ember 43 illetve 60 EUR-ért egy fél napra, akkor annak mozogjon rendesen a telója. Szerintem. Biztos, hogy a szar kenés miatt volt, mert biztos, hogy nem szedik szét minden nap, hogy bezsírozzák, meg olajat cseréljenek benne. Márpedig a dzsuvát kb. 20 perces mosással lehetett csak eltávolítani. A forgáspontok konkrétan nyikorogtak.
Egy Novatec agy volt egyébként. A korábbival nem is lett volna semmi baj, de ennek az újnak a küllperemét valami idióta kifurkálta. Ezt nem kellett volna. Egy 10mm-es tömör acél gyorszárral rendelkezõ agyon minek akarnak ezzel 3g-ot megspórolni? Fõleg, hogy a tartósság rovására megy az egész.
Felnivel nincs gond, mert a Double Track bírta volna a kiképzést, meg a Konákban is MTX van, az meg nem sokban különbözik. Legalább is a paramétereit illetõen. És fura mód a kölcsönzött bicajoknál egy küllõm sem szakadt ki, míg a saját kerekembõl gyakorlatilag körönként egy-egy. Az az igazság, hogy nem sok kedvem van kiadni sok 10e Ft-ot agyra. Persze most egy Sainten gondolkodok, ha van ilyen méretben. Persze ahhoz tárcsa is kéne.

Ami viszont fura volt, hogy azt hittem a Saint fékem nem fog elég jól. Asszem neked is mondtam a múltkori tekeréskor. Hát az a helyzet, hogy a kölcsönzõs bicajokra szerelt Hayes dupladugattyús fékeket sem éreztem erõsebbnek. Persze azért az új Saintet még kipróbálnám. De annyi pénzt nem adok érte. Fõleg a mostani kiadások után.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
majd linkelj képeket ;)
milyen agyad ment tönkre?
gyári konák régen is asszem alivio aggyal jöttek...szerintem ha jót akarsz akkor inkább vegyél valami normális iparisat...meg egy mavic felnit. egyszer kell egy jó kereket összerakni és nem kell hozzányúlni sokáig. szerintem .p

a domain-ek a bérelt bighitekben is szarul mozogtak, de ez ezer százalék, hogy a hiányos kenés miatt van. tulajdonképp szárazon jönnek ki a gyárból. a boxxerek detto ugyanez a demokban. kell egy szétszedés nekik, utána tökéletesek. ;)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Üdv Mindenkinek! Ismét itthon. Jó volt ez a leogangi nyaralás, bár az anyagi kár jelentõs. Sajnos a második napon leszakadt a hátsó agy tárcsa felõli küllõpereme. Másnap a környék összes bringásboltját bejártuk, de sajnos sehol nem kaptam hátsó agyat, mert ott mindenki komplett kereket vesz csak. Mivel nem akartam a maradék négy napont ölbetett kézzel ücsörögni, ezért béreltem bicajt. Volt Stinky meg Stab. Két-két napot mentem mindekettõvel. A Stinkykben RS Domain teló volt. Hát ekkora egy szar telót, mint az... Az elsõ napi bicajon gyakorlatilag nem mozgott, csak a nagy ütésekre reagált. A nap végére azt hittem kiszakad a kezem, meg kidörzsölõdött a tenyerem is. Na a másnapi Stinky már jobban mozgott de az én Boxxeremhez képest az is szar volt. A Stabokban már Boxxer volt, de az sem mozgott valami szépen. És sajnos a pálya nagyon szar állapotban volt, az összes féktáv göröngyös, szétfékezett volt, ahol nagyon nagy szükség lett volna a finom mozgásra. Ettõl függetlenül azért jó volt, jókat bringáztam. Napi 8-9 kör a pályán bõven elég is volt. Baromi fárasztó. Szerencsére itthon van egy komplett hátsó kerekem, úgyhogy tudok majd bicajozni, de azért össze kell raknom majd egy hátsó kereket. Asszem veszek bele valami olcsó símanó agyat, azért nem kár. Meg ha jól láttam az ottani Stinkyk is valami ilyesmivel voltak felszerelve. És furcsa mód ott a 32 küllõs kerekek is bírták a kiképzést még alattam is, pedig nem óvatoskodtam velük. Ja, és szerencsére megúsztuk esés nélkül a nyaralást.

Jövõre ki jön? :)

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Bence! Mikor bringázunk?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
áááááááá

elegem van már a rohadt esõbõl
naivan elindultam, mondok biztos felszáradt a java
hát jelentem nem, szombathelytõl kõszegszerdahelyig négykézláb mentem, elkeveredtem, patakon keltem át, meg tökföldön mindenen
aztán kõszegen javult a helyzet

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Helló

Saint,Holzfeller,Formula One,egyéb DH cuccok óccsón érdekel valakit?

Puby

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Boci, Biczó, Kornél!
Nyáron most jutok elõször haza Szombathelyre.
6 haverom megy holnap (pénteken) délután (4 fele) paintballozni.
A börtönnél van egy új pálya, jó lenne, ha tudnátok jönni!
Hívjatok fel mindenképpen: 06304560284