Az én fém lábaim már nem szeretik az efféle izgalmakat 20% esély azért még van rá, hogy menek
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2010. szeptember 01. - 11:59
Írta 2010. augusztus 31. - 18:56
nembaj úgy csak izgalmasabb:D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2010. augusztus 31. - 17:57
Látod, hogy mennyire zsibbadék vagyok, erre nem is gondútam, pedig beszélni angol.
Hóóó? Rühellem. Ott bizta kaka idõ lesz.
Hóóó? Rühellem. Ott bizta kaka idõ lesz.
Írta 2010. augusztus 31. - 17:19
Jaja, rá gondoltam, miután a neve magyarra lefordítva ezt jelenti. Szép bicajos idõ van egyébként. Olvastam, hogy 1800-2000m-en más bõven esett a hó. Úgyhogy Semmeringen nem az esõtõl kell tartanotok. Konkrétan meg is említették Semmeringet meg a Schneeberget.
Írta 2010. augusztus 31. - 11:49
semmeringen szerintem nem esik, hanem lassan havazik
vasárnap én már pöstön leszek.
sam hill-re gondolt hulp
vasárnap én már pöstön leszek.
sam hill-re gondolt hulp
Írta 2010. augusztus 31. - 11:43
Annyira drága? Az horror. Az valami team bringa nem? Van annak alapváltozata is? Ha annyira nehéz, akkor meghalnál, ha hozzádvágnák 17,9 kilót írnak rá.
Semmering még mindig lóg a levegõben. Sztem elég k@ka lesz a pálya, ha ott is így esik. Csütörtökig írok.
Mivel viszitek a bicókat? Mivel mentek?
Érdekes egy pálya volt, nekem se jött be, bár az eleje nem volt egyszerû. Nem tom már, hogy ki volt, de 2 ugratót akart egyszerre ugrani, és akkorát esett, mint egy ház. Gee-nek a kondija jó, a pálya végén ezért tudott nagyot menni.
Nekem ez a pálya is teljesíthetetlen lenne sztem.
Hulp: mi/ki az a DOMB SAMU?
Semmering még mindig lóg a levegõben. Sztem elég k@ka lesz a pálya, ha ott is így esik. Csütörtökig írok.
Mivel viszitek a bicókat? Mivel mentek?
Érdekes egy pálya volt, nekem se jött be, bár az eleje nem volt egyszerû. Nem tom már, hogy ki volt, de 2 ugratót akart egyszerre ugrani, és akkorát esett, mint egy ház. Gee-nek a kondija jó, a pálya végén ezért tudott nagyot menni.
Nekem ez a pálya is teljesíthetetlen lenne sztem.
Hulp: mi/ki az a DOMB SAMU?
Írta 2010. augusztus 30. - 13:18
A pályabejárós fejkamerás videót én is láttam, és az alsó részét nem is értettem a pályának. Azt nem tudom minek rakták bele. Legalább valami ugrató vagy kanyar lett volna benne. Persze egy kanyarral meg teljesen lelassultak volna. Viszont följebb azért voltak szép nagy sziklák.
Kát, hogy az idei év ilyen rövidre sikeredett. Jobb lenne egy hosszabb sorozat. Meg ugye egy mindenkit lealázó Domb Samu.
Kát, hogy az idei év ilyen rövidre sikeredett. Jobb lenne egy hosszabb sorozat. Meg ugye egy mindenkit lealázó Domb Samu.
Írta 2010. augusztus 30. - 12:19
Semmeringen többször is itthon még nem. sohasem próbáltam, csak annyit tudok hogy k*rva drága ( épp a minap találtam egyet neten igaz hogy új, de a 2 vagy 3 évvel ezelõtti model és mé így is vmi 1, 4 milla volt a váz) mellé még nehéz is. de nem mondanék nemet ha egyet hozzám vágnának:D amivel tnap Gwinn 4 edik lett az eléggé tetszik .
Tegnapi verseny ja sajna pont egész évben ez az uccsó futam volt a leg lájtosabb , többi pálya azért jóval komolyabb volt idén. Gee meg csak azért nyert mert szegény Pety elesett a vége felé , a félpályás részidõnél még másfél sec el jobb volt.
még most vasárnap lesz egy vb aztán vége erre az évre.
Tegnapi verseny ja sajna pont egész évben ez az uccsó futam volt a leg lájtosabb , többi pálya azért jóval komolyabb volt idén. Gee meg csak azért nyert mert szegény Pety elesett a vége felé , a félpályás részidõnél még másfél sec el jobb volt.
még most vasárnap lesz egy vb aztán vége erre az évre.
Írta 2010. augusztus 30. - 11:55
Hát érdekes egy pálya volt. A vége CC marathon szerû volt, sok tekerés, kevés technika. Láttátok, mennyi defekt volt?
Mondtam én, hogy Gee nyer, és nyert Mióta mondtátok, hogy nagyképû, azóta én is látom, hogy valóban big face
Belémbeszéltétek.
Az a baj, hogy olyan gyorsan jönnek egymás után, hogy a pálya kevés részét tudják adni a TV-ben
Cseresznye: mi a véleményed a Yeti 303 DH géprõl? Láttál Te már kishazánkban ilyen sárkányt?
Mondtam én, hogy Gee nyer, és nyert Mióta mondtátok, hogy nagyképû, azóta én is látom, hogy valóban big face
Belémbeszéltétek.
Az a baj, hogy olyan gyorsan jönnek egymás után, hogy a pálya kevés részét tudják adni a TV-ben
Cseresznye: mi a véleményed a Yeti 303 DH géprõl? Láttál Te már kishazánkban ilyen sárkányt?
Írta 2010. augusztus 29. - 22:45
Írta 2010. augusztus 29. - 19:22
hát igazából az egészbõl a férfi top 30 at érdemes nézni a vége felé , a többi elég uncsi.legalábbis így neten.
Írta 2010. augusztus 29. - 19:09
Bíztató hozzászólások
Egyszer voltam Semnmeringen, de nagyon nem mentem akkor még, inkább csak nézelõdtem.
Fékpofákat vetem már úgyis.....
Remélem Melinda elenged, mert nem nézi jó szemmel a ténykedésemet, szegénynek elég volt eddig a Supermoto is
Megpróbálom megfûzni
A lóvé az valóban nem sok.
Már itt ülök ám a net elõtt, és várom a DH futamot New York-ból Remélem jólesz, mert ez az elsõ eset 17 éve, hogy a moto GP-t nem nézem eg valamiért, de asszem megéri majd
Jó szurkolást Gee fog nyerni, majd meglássátok
Egyszer voltam Semnmeringen, de nagyon nem mentem akkor még, inkább csak nézelõdtem.
Fékpofákat vetem már úgyis.....
Remélem Melinda elenged, mert nem nézi jó szemmel a ténykedésemet, szegénynek elég volt eddig a Supermoto is
Megpróbálom megfûzni
A lóvé az valóban nem sok.
Már itt ülök ám a net elõtt, és várom a DH futamot New York-ból Remélem jólesz, mert ez az elsõ eset 17 éve, hogy a moto GP-t nem nézem eg valamiért, de asszem megéri majd
Jó szurkolást Gee fog nyerni, majd meglássátok
Írta 2010. augusztus 29. - 17:35
Tomi a bringád simán kibírja, ha csak nem rontasz vmi ugratón durvát.Autó kérdést meg hogy akor egy vagy több autóval megyünk még pntosan megkérdezem a héten, valószínûleg holnap.
az egész napos jegy kb 6500 ft, ehhez jön még max az a pár fillér amin osztozunk benzinpénzen.
protektor nekem sincs , ha ez vigasztal valamennyire
tegnap kimentük dagonya nemvolt, valahogy azon a pályán sosincs igazi mély sár még nagy esõzések után sem, olyan köves a talaj, de csúszott rendesen .
az egész napos jegy kb 6500 ft, ehhez jön még max az a pár fillér amin osztozunk benzinpénzen.
protektor nekem sincs , ha ez vigasztal valamennyire
tegnap kimentük dagonya nemvolt, valahogy azon a pályán sosincs igazi mély sár még nagy esõzések után sem, olyan köves a talaj, de csúszott rendesen .
Írta 2010. augusztus 29. - 15:39
Szerintem, ha nem esel, akkor nem kell aggódnod. Gumi meg fékpofa kopással kell számolnod. Persze ha nem fékezel sokat, akkor még azzal sem Meg egy nap az fék szempontjából sem olyan vészes dolog. A gumit meg nem kell állóra fékezni, és akkor az is sima ügy. Persze egy bazi nagy elcseszett ugrás után a váz is eltörhet. De ez a parkosban is elõfordulhat.
Írta 2010. augusztus 29. - 06:41
OK.
Két kérdés a döntéshozatalhoz: mennyire veszi igénybe a mostani pálya a bicajomat? Mondjuk a freeride? Nem szeretnék csak családi pályázni
Ha a Ti autótokkal mennék én is, akkor hogyan férne be a bicaj? Gondolom Ti sem egymásra dobjátokegy csomagtartóban?! Én nagyon féltem a bicómat, mert szeretem
Másik kérdés: mennyibe fájna akkor ténylegesen egy ilyen szép nap.
Csütörtök elõtt válaszolok. Sanyi akkor nem maga jön, jönnek vele mások is?
Protektoringem az sajna nincs, csak sityó, meg térdprotect.
Tegnap tekertetek???? Hisz atomdagonya volt.
Két kérdés a döntéshozatalhoz: mennyire veszi igénybe a mostani pálya a bicajomat? Mondjuk a freeride? Nem szeretnék csak családi pályázni
Ha a Ti autótokkal mennék én is, akkor hogyan férne be a bicaj? Gondolom Ti sem egymásra dobjátokegy csomagtartóban?! Én nagyon féltem a bicómat, mert szeretem
Másik kérdés: mennyibe fájna akkor ténylegesen egy ilyen szép nap.
Csütörtök elõtt válaszolok. Sanyi akkor nem maga jön, jönnek vele mások is?
Protektoringem az sajna nincs, csak sityó, meg térdprotect.
Tegnap tekertetek???? Hisz atomdagonya volt.
Írta 2010. augusztus 28. - 19:18
jaja lulu házától szoktunk kitekerni velemig ( 7km) pl ma is, de volt hogy Kõszegtõl mentünk . sztem rosszabb onnan én ahhoz túl csirke vagyok hogy a traktoromal feltekerjek azokon a dombokon( pláne single speedbe) lukácsházától viszont sima ügy .
Tomi majd írd meg hogy tudsz e jönni semmeringre, legkésõbb csütörtökig légyszi , mert mi lehet nem a Sanyiék autójával megyünk hanem sajáttal, úgy viszont még lesz egy szabad hely nálunk, ha valakit érdekel. Meg persze Sanyiéknál is lesz hely még biztos.
Matt, Gigi ti nem jöttök ki jöv vasárnap?
Tomi majd írd meg hogy tudsz e jönni semmeringre, legkésõbb csütörtökig légyszi , mert mi lehet nem a Sanyiék autójával megyünk hanem sajáttal, úgy viszont még lesz egy szabad hely nálunk, ha valakit érdekel. Meg persze Sanyiéknál is lesz hely még biztos.
Matt, Gigi ti nem jöttök ki jöv vasárnap?
Írta 2010. augusztus 28. - 11:55
Igazából tudnék már bicajozni, csak össze kell rakni a bicajt. A régi kerekem még megvan, úgyhogy annyira nem sürgõs új hátsóagyat venni. Ami nagyon sokba került az a bérlet. Több, mint 200 EUR volt, ami most nagyon hiányzik. Meg ami nekem nagyon betesz, az a CHF/HUF árfolyam. Sajnos már nem 150 Ft a Frank.
Egyszer Biczóval még mi is megáztunk Kõszegen az Írottkõre menet. A felénél elkapott a felhõszakadás, és akkor még felmentünk, meg utána le. Na az a sziklás részen tényleg olyan volt, mintha patakban bicajoztunk volna. De furamód egyáltalán nem csúszott. Nagyon állat volt. Csak aztán a hazaút a vonaton volt egy rémálom.
Cseresznye, mondtad, hogy Lukácsházáról mész át Velembe. Szerintem egyik alkalommal próbáld ki Kõszegrõl. Múltkor direkt megnéztem, és onnan nincs csak 5 km. Persze egy-két kisebb hupli van benne, de egyáltalán nem vészes. Mi mindig arra megyünk.
Egyszer Biczóval még mi is megáztunk Kõszegen az Írottkõre menet. A felénél elkapott a felhõszakadás, és akkor még felmentünk, meg utána le. Na az a sziklás részen tényleg olyan volt, mintha patakban bicajoztunk volna. De furamód egyáltalán nem csúszott. Nagyon állat volt. Csak aztán a hazaút a vonaton volt egy rémálom.
Cseresznye, mondtad, hogy Lukácsházáról mész át Velembe. Szerintem egyik alkalommal próbáld ki Kõszegrõl. Múltkor direkt megnéztem, és onnan nincs csak 5 km. Persze egy-két kisebb hupli van benne, de egyáltalán nem vészes. Mi mindig arra megyünk.
Írta 2010. augusztus 28. - 06:36
Hi,
Semmering még nem tuti, mert a családi kassza nem biztos, hogy elbírja akocsivásárlás után Még át is kell iratnom, de azért nem reménytelen.
Velemrõl még értekezünk, sztem nekem a péntek jó lesz. Csak ne legyen ennyi esõ, mert akkor dagonya lesz, az meg nem az igazi.
Hahó embörök: gyertek pénteken csapatni.
Akkor vonat Kõszegre? Gondolom a rombolókkal nem kéne letekerni addig
Hulp: mennyibe lesz a javítás? A bringakölcsönzés miatt ment el sok pénzed? remélem mihamarabb összeáll a gép, mert közeleg a "szezonvég", és s Sanyi már szervezi a séi DH futamot, ami a Magyar bajnokság egyik állomása lesz.
Semmering még nem tuti, mert a családi kassza nem biztos, hogy elbírja akocsivásárlás után Még át is kell iratnom, de azért nem reménytelen.
Velemrõl még értekezünk, sztem nekem a péntek jó lesz. Csak ne legyen ennyi esõ, mert akkor dagonya lesz, az meg nem az igazi.
Hahó embörök: gyertek pénteken csapatni.
Akkor vonat Kõszegre? Gondolom a rombolókkal nem kéne letekerni addig
Hulp: mennyibe lesz a javítás? A bringakölcsönzés miatt ment el sok pénzed? remélem mihamarabb összeáll a gép, mert közeleg a "szezonvég", és s Sanyi már szervezi a séi DH futamot, ami a Magyar bajnokság egyik állomása lesz.
Írta 2010. augusztus 27. - 21:41
én is voltam ma
kõszegszerdahely, velem, cák, kõszeg terepen
aztán épp elcsíptem a vonatot, idõben hazaértem, nemsokkal késõbb elkezdett szakadni az esõ
kõszegszerdahely, velem, cák, kõszeg terepen
aztán épp elcsíptem a vonatot, idõben hazaértem, nemsokkal késõbb elkezdett szakadni az esõ
Írta 2010. augusztus 27. - 21:02
Nem is esett. Vöröskeresztõl elmentünk az Óházig onnan meg a tanösvényen és hát igen, picit be volt nõve. De ez zavart a legkevésbé minket.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.