jó lenne bele egy 170-es 888, az nem olyan magas....)
jéééééééé, nekem pont van egy eladó
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2010. szeptember 06. - 19:15
Írta 2010. szeptember 06. - 18:00
Írta 2010. szeptember 06. - 17:10
Írta 2010. szeptember 06. - 11:48
HI,
A kormányom sztem már így is nagy kiemelésû, nem az az egyenes fajta Stucni még esélyes lehet, de igazi egy 180-as villa lenne
Én is sajnálnám lecserélni. Most többször kimegyek vele, hátha csak velem volt a baj. Sében nagyon jó vele menni, de ilyen helyeken már vannak hiányosságok ( persze bennem a nagyobb )
Duplavállú villa sztem sok lenne, és azt sem tom, hogyan változtatná meg a bicaj viselkedését.... Nem hiszem, hogyez a vázgeo jó lenne hozzá.
Kimegyünk hétvégén gyakorolni, talán csak velem van baj. Ilyen terepet még simán abszolválnom kéne vele ( a bicaj tudja, csak én nem )
Nemtom...
Ahhoz túlságosan jó gép, hogy eladjam emiatt.
A kormányom sztem már így is nagy kiemelésû, nem az az egyenes fajta Stucni még esélyes lehet, de igazi egy 180-as villa lenne
Én is sajnálnám lecserélni. Most többször kimegyek vele, hátha csak velem volt a baj. Sében nagyon jó vele menni, de ilyen helyeken már vannak hiányosságok ( persze bennem a nagyobb )
Duplavállú villa sztem sok lenne, és azt sem tom, hogyan változtatná meg a bicaj viselkedését.... Nem hiszem, hogyez a vázgeo jó lenne hozzá.
Kimegyünk hétvégén gyakorolni, talán csak velem van baj. Ilyen terepet még simán abszolválnom kéne vele ( a bicaj tudja, csak én nem )
Nemtom...
Ahhoz túlságosan jó gép, hogy eladjam emiatt.
Írta 2010. szeptember 05. - 23:11
Sam Hill lett a világbajnok Rossz térdel, fájós, még nem tökéletesen meggyógyult vállal, 3hónap kihagyással.Igen nagyot ment.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2010. szeptember 05. - 22:39
Elõször próbálj meg néhány hézagológyûrût rakni a stucni alá, ha a villa nyaka még engedi, aztán próbálj meg egy meredekebb stucnit, majd egy nagyobb emelésû kormányt. Ha mindezeket végigjátszottad, és még mindig nem jó, akkor gondolkodj csak vázcserén. Persze a hézagolókkal óvatosan, mert a stucninak biztosan kell fogni a villanyakat.
Írta 2010. szeptember 05. - 19:31
OK
Remélem bicózás közben mesélsz, az anyit tesz, hogy akkor csapatunk Szombaton lehetne egy velemi csapatás.
Hulp: lehet, hogy majd bicajt kell cserélnem, mivel a nagy letöréseken az enyémnek alacsony az eleje ( 160mm ), illetve a rövidebb tengelytáv, és a freeride vázheo miatt azokon a lehtõkön pofára akarok esni, ha peig nagyon beülök a kerék mögé, akkor meg nem lehet irányítani a gépet.
Sajnálnám, mert nagyon szeretem. Duplavállú telóra meg nem tom, hogy hogyan reagálna.
Remélem bicózás közben mesélsz, az anyit tesz, hogy akkor csapatunk Szombaton lehetne egy velemi csapatás.
Hulp: lehet, hogy majd bicajt kell cserélnem, mivel a nagy letöréseken az enyémnek alacsony az eleje ( 160mm ), illetve a rövidebb tengelytáv, és a freeride vázheo miatt azokon a lehtõkön pofára akarok esni, ha peig nagyon beülök a kerék mögé, akkor meg nem lehet irányítani a gépet.
Sajnálnám, mert nagyon szeretem. Duplavállú telóra meg nem tom, hogy hogyan reagálna.
Írta 2010. szeptember 05. - 10:45
Elmaradtál a melóval a szabi miatt? Iserõs a szitu, nálam mindig ez van! Mikor szabira megyek, utána nem bírom behozni magam egy darabig.
Azt már nagyjából sikerült behozni, mivel nekünk közben volt egy havizárás, arra meg muszáj volt mindent befejezni. Most más az ok, majd ha találkozunk elmondom, így fórumba nem akarom beírni.
Írta 2010. szeptember 04. - 20:39
Elmaradtál a melóval a szabi miatt? Iserõs a szitu, nálam mindig ez van! Mikor szabira megyek, utána nem bírom behozni magam egy darabig.
Írta 2010. szeptember 04. - 20:38
HI,
Szombat nekem is jó lenne sztem, legalábbis egyenlõre úgy áll. Tudopd mi a helyzet? Ma kimentünkbnõmmel, és végigjártam a pályát, isten az atyám megint nem volt sár. tegnap is csúszott, de nemhogy dagonya nem volt, de semmi különös, csak éppen nem porzott. A bicajunk sem lett egy cseppet sem sáros. Szóval ott úgy tûnik ilyenkor is lehet menni.
Én nemtom Hulp, lehet, hogy gagyi vagyok, de ez a velemi track még ma is nagyon keménynek tünt nekem. Fogalmam sincs, hogy Márió hogy tud ott még tempót is menni!?
Dehát majd fejlõdünk. Akkor ha összejön, akkor tépjünk le.
Szombat nekem is jó lenne sztem, legalábbis egyenlõre úgy áll. Tudopd mi a helyzet? Ma kimentünkbnõmmel, és végigjártam a pályát, isten az atyám megint nem volt sár. tegnap is csúszott, de nemhogy dagonya nem volt, de semmi különös, csak éppen nem porzott. A bicajunk sem lett egy cseppet sem sáros. Szóval ott úgy tûnik ilyenkor is lehet menni.
Én nemtom Hulp, lehet, hogy gagyi vagyok, de ez a velemi track még ma is nagyon keménynek tünt nekem. Fogalmam sincs, hogy Márió hogy tud ott még tempót is menni!?
Dehát majd fejlõdünk. Akkor ha összejön, akkor tépjünk le.
Írta 2010. szeptember 04. - 14:02
Jaja, mindenképpen szeretném megnézni. De péntekenként nekem biztos, hogy nem jó. Bicajt egyébként már összeraktam, de a jövõ héten szerintem hétköznap sem tudok menni még a séi pályára sem, mert melóznom kell. De jövõ héten szombaton lehet róla szó. Remélem ez a trágya idõjárás is javul egy kicsit.
Írta 2010. szeptember 04. - 05:44
Kicsit elragadtattam magam, dehát én így látom
Egyébként mindig úgy tanul az ember, ha jobbakkal megy együtt.
Hulp: el kell jönnöd legközelebb.
Mondjuk a beteg lábam kapott szépen, miután ágyba kerültem, akkor éreztem, hogy a bokám is oda van....
Egyébként mindig úgy tanul az ember, ha jobbakkal megy együtt.
Hulp: el kell jönnöd legközelebb.
Mondjuk a beteg lábam kapott szépen, miután ágyba kerültem, akkor éreztem, hogy a bokám is oda van....
Írta 2010. szeptember 03. - 19:44
azéert túlzásokba nem kell esni de jóv olt nagyon.legközelebb korábban kell kimenni. remélem kedvet kaptok és többen is jöttök mer' egyedül nem a legjobb:).
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2010. szeptember 03. - 19:37
Sajnálom, hogy betörtek hozzátok
Hulp: bánhatod, hogy nem tudtál jönni. Megmondom õszintén, hogy az én jelenlegi tudásomat meghaladja a pálya, de valami mocsok jó, és itt aztán eg lehet tanulni bicajozni.
4 esésem is volt, dehát így tanul az ember.
Cseresznye meg valami iszonyat, ahogy megy, bár még fura neki az új villa, meg csúszott is, de brillírozott. Már látom, hogy van hová fejlõdni
A 888 meg remélem célba ért....
Hulp: bánhatod, hogy nem tudtál jönni. Megmondom õszintén, hogy az én jelenlegi tudásomat meghaladja a pálya, de valami mocsok jó, és itt aztán eg lehet tanulni bicajozni.
4 esésem is volt, dehát így tanul az ember.
Cseresznye meg valami iszonyat, ahogy megy, bár még fura neki az új villa, meg csúszott is, de brillírozott. Már látom, hogy van hová fejlõdni
A 888 meg remélem célba ért....
Írta 2010. szeptember 03. - 13:13
Rohadt mocskok.
Puby, a McClane közbenjárásával rendeltem még tõletek The North Face cipõt valamikor tavasszal. Bár tudom, hogy most a betöréssel kisebb gondod is nagyobb, de azért érdeklõdnék, hogy számíthatok-e még a cipõre. Köszi
Puby, a McClane közbenjárásával rendeltem még tõletek The North Face cipõt valamikor tavasszal. Bár tudom, hogy most a betöréssel kisebb gondod is nagyobb, de azért érdeklõdnék, hogy számíthatok-e még a cipõre. Köszi
Írta 2010. szeptember 03. - 12:44
Írta 2010. szeptember 03. - 12:30
Írta 2010. szeptember 03. - 12:12
Hellóka
Figy betörtek a 4sportba ha valakinek felkínálnak VDO km órát,Recon villát,Formula One féket,Race Face XC Ride hajtókart,Xt váltót, Syncros stucni ....egyéb akkor infózzon a 70/384-0808-ra köszi Puby
Mcclane ügyes volt én pedig nem voltam bunkó!!
Figy betörtek a 4sportba ha valakinek felkínálnak VDO km órát,Recon villát,Formula One féket,Race Face XC Ride hajtókart,Xt váltót, Syncros stucni ....egyéb akkor infózzon a 70/384-0808-ra köszi Puby
Mcclane ügyes volt én pedig nem voltam bunkó!!
Írta 2010. szeptember 03. - 08:17
Írta 2010. szeptember 03. - 07:35
Nyugi, most tutira jönni fog
Cseresznye: jelenleg esik, ha sokáig tolja, akkor sztem jövõ hét. Ha kisütne a nap, akkor OK.
Írj, vagy csörr.
Hulp: rakd össze gyorsan össze a bicajt, aztán jövõ héten is toljunk ( hétközben parkos, pénteken meg mehetnénk egy ui velemi "lefutót"
Cseresznye: jelenleg esik, ha sokáig tolja, akkor sztem jövõ hét. Ha kisütne a nap, akkor OK.
Írj, vagy csörr.
Hulp: rakd össze gyorsan össze a bicajt, aztán jövõ héten is toljunk ( hétközben parkos, pénteken meg mehetnénk egy ui velemi "lefutót"