Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2010. September 24. - 20:56
H.
Köszegi city cross:
YouTube - Kõszeg City Cross 2010
Kõszegi hegyek közt:
4sport webáruház - Videók
Ki megy Tatabánya DH-obra?
Puby
Köszegi city cross:
YouTube - Kõszeg City Cross 2010
Kõszegi hegyek közt:
4sport webáruház - Videók
Ki megy Tatabánya DH-obra?
Puby
Posted 2010. September 24. - 11:53
Hi,
3focus megvan, Tipping point megvan, , a többi jöhet. ha van lemezed írd, akkor írd meg légyszi, én meg fizetem.
Én inkább odaadnám az enyémeket, nézz bele, és írd ki, ami kell, mert nem mind fog bejönni néked.
3focus megvan, Tipping point megvan, , a többi jöhet. ha van lemezed írd, akkor írd meg légyszi, én meg fizetem.
Én inkább odaadnám az enyémeket, nézz bele, és írd ki, ami kell, mert nem mind fog bejönni néked.
Posted 2010. September 23. - 20:00
Dani a Viner kereskedés olyan Pinkafelden, hogy nem márkakereskedés, van egy csomó minden, többek közt lehet azt is rendelni..
láttam egy Token kerékszettet a kirakatban, nem mondom meg mennyiért...:/
Na mennyi volt?
Amúgy Viner kb csak olaszoknál létezik, máshol elég nehéz szerezni, bár mostanában angliában rákaptak. Nem is értem honnan szerezte a szerelõ akitõl vettem:D
Posted 2010. September 22. - 20:56
A teljesség igénye nélkül:
- Follow me
- NWD 8-9-10
- Kranked 6-7
- Collection
- Red Bull rampage
- Earthed.5.The.Law.of.Fives.2007.
- Latitudes.2008.
- Made
- On the line
- Latitudes.2008.XviD.DVDRip-Doubleflow
Még van pár, de most nincs mind az eszemben.
Nem mindegyi DH/FR, van néhány dörtös téma is, de igyekeztem olyanokatválogatni.
Hali!
na ezek közül 3focus, Tipping point, This is Australia, Victory, Nissan uci mtb world cup, ami nincs meg neked és nekem igen. szvsz kiirom dvd re ha köll:D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Posted 2010. September 22. - 20:03
A teljesség igénye nélkül:
- Follow me
- NWD 8-9-10
- Kranked 6-7
- Collection
- Red Bull rampage
- Latitudes.2008.
- Made
- On the line
Nem mindegyi DH/FR, van néhány dörtös téma is, de igyekeztem olyanokatválogatni.
- Follow me
- NWD 8-9-10
- Kranked 6-7
- Collection
- Red Bull rampage
- Latitudes.2008.
- Made
- On the line
Posted 2010. September 21. - 22:50
Posted 2010. September 21. - 20:07
én mais voltam, egy két helyen volt max egy kis sár nem vészes.
Posted 2010. September 21. - 18:54
Hi skacok,
Köszi szépen a segítséget Most már csak aludnom kell rá egyet, és érlelgetni a dolgot.
Sajnálom a Canyon-t
Azért lehet, hogy egyszer csak egy nagy fehér bicajt láttok az erdõben
Holnap én menek, ha minden igaz találkozunk, hacsak nem megy mindenki a kritikus tömeg vonulásra
Köszi szépen a segítséget Most már csak aludnom kell rá egyet, és érlelgetni a dolgot.
Sajnálom a Canyon-t
Azért lehet, hogy egyszer csak egy nagy fehér bicajt láttok az erdõben
Holnap én menek, ha minden igaz találkozunk, hacsak nem megy mindenki a kritikus tömeg vonulásra
Posted 2010. September 21. - 15:50
Ismerem ezt a vázat, tavasszal versenyen még másik srácnál volt, de tényleg nem sokat volt használva.Akit én ismertem elsõ tulaj õ vett egy ironhorse sunday vázat újan, abból belerakta a vivid tagot ebbe, ebbõl a dhx 5 öst meg az IH ba. azért nem a gyári taggal van. De aki most hirdeti már más tulaj asszem, de nem lehet régóta nála a váz mert a rendes elsö tulaj kb 3 hónapja vehette max az új vázát. Addig ez volt neki.
Posted 2010. September 21. - 13:30
Ha megbízol az eladóban, hogy teljesen sértetlen (és még véletlenül sem lopott), akkor ez egy teljesen jó felszereltségû bicaj, amit nyugodtan megvehetsz.
Posted 2010. September 21. - 10:26
OK. Jó lenne.Én holnap megyek, mert ma még sztem nem olyan jó a pálya.
Itt van a felszereltség:
Felszereltsége: Marzo 888 rcv 2009-es szinte karcmentes int stucnival,fehér spiral kormány,Hayes stroker trail white fékek 203mm-es tárcsákkal elöl hátul,Shimano deore LX hátsóválto,deore váltokarral,Canecreek korm csapi,Wtb nyereg,Bike+nyeregcsõ,Bike+elsõ átütõs agy,Novatech hátsó átütõs agy, DT küllõk,MTX 2009-es felnik(sérülésmentesek ezek is),VIVID 5.1-es hátsótag 2009-es arról van papír is,MAXXIS minion DH 2.5-ös gumik elöl-hátul,Bike+hajtás rockringgel,Gigapipe monoblock,sram lánc....
Itt van a felszereltség:
Felszereltsége: Marzo 888 rcv 2009-es szinte karcmentes int stucnival,fehér spiral kormány,Hayes stroker trail white fékek 203mm-es tárcsákkal elöl hátul,Shimano deore LX hátsóválto,deore váltokarral,Canecreek korm csapi,Wtb nyereg,Bike+nyeregcsõ,Bike+elsõ átütõs agy,Novatech hátsó átütõs agy, DT küllõk,MTX 2009-es felnik(sérülésmentesek ezek is),VIVID 5.1-es hátsótag 2009-es arról van papír is,MAXXIS minion DH 2.5-ös gumik elöl-hátul,Bike+hajtás rockringgel,Gigapipe monoblock,sram lánc....
Posted 2010. September 21. - 07:27
Ma még szerintem nem megyek bicajozni, de holnap mehetnénk egyet Sébe. Azt hiszem az lesz, hogy meló után egybõl megyek ki, és majd utána kajálok. Olyan háromnegyed 5 - 5 körül érnék ki. Persze csak ha nem jön közbe semmi a melóhelyen.
Posted 2010. September 21. - 06:46
Posted 2010. September 21. - 06:41
Sziasztok. Holnap lehet menni már sztem Sében, már szárad.
Hulp, Cseresznye: lehet, hogy már kérdeztem, de mi a véleményetek errõl a géprõl? Hulp mondta, hogy bicajból csak a brand new a jó, de a képek alapján ez tényleg egyben van. Beszéltem tegnap a sráccal, és azt mondja, hogy mindenbõl a legjobbat vette rá, most meg anyuék azzal csesztetik, hogy itt van ez a bicaj ennyiért, de se pénze, se autója nincs, ezért adná el. Márió: nem ismered a gép elõéletét?
Egyébként megnéztem és az én vázam, geometria, megegyezik az FRX-ével, szóval a sajtomon is tudok még építgetni ( ha nem akarok rizikót vállalni használt géppel ), + az enyémet már megszerettem.
Várom az okfejtést
Hulp, Cseresznye: lehet, hogy már kérdeztem, de mi a véleményetek errõl a géprõl? Hulp mondta, hogy bicajból csak a brand new a jó, de a képek alapján ez tényleg egyben van. Beszéltem tegnap a sráccal, és azt mondja, hogy mindenbõl a legjobbat vette rá, most meg anyuék azzal csesztetik, hogy itt van ez a bicaj ennyiért, de se pénze, se autója nincs, ezért adná el. Márió: nem ismered a gép elõéletét?
Egyébként megnéztem és az én vázam, geometria, megegyezik az FRX-ével, szóval a sajtomon is tudok még építgetni ( ha nem akarok rizikót vállalni használt géppel ), + az enyémet már megszerettem.
Várom az okfejtést