Én már csak amiatt sem mondanék komoly véleményt, mert nem vagyok régen tagja ennek a közösségnek.
A lényeg számomra, hogy egy olyan pálya szülessen, amit HOSSZÚ TÁVON tudunk használni, és AMI ÖRÖMET OKOZ, HA MEGYEK RAJTA.
Az én tudásomnak nem kell olyan nagy lejtés, de a srácok már egy más szintet képviselnek, ami valóban keményebb lejtést igényel ( az igazi DH olyan ). Az én szempontomból nézve is jobb egy kemény pálya, mivel ott jobban tudok fejlõdni, de az is lehet, hogy egy ilyen kaliberû track-en már nem is tudok majd értelmesen menni ( nem tudom még ). Ebbõl a szempontból érthetõ, hogy a srácok építik azt a pályát.
Én szívesen segítek nekik ebben, de ha õszinte akarok lenni, akkor én is tartok attól, amit Te is írsz
Mit szólnátok egy olyanhoz, hogy lemegyünk Kõszegre ( kocsival, felsétálunk az erdõbe ) és többen keresgélünk, amíg egy mindenki számára megfelelõ helyet találunk ( Márió már nagyon sokat keresgélt, és nem talált ). Mit szóltok egy ilyenhez. Csak ott kezdenénk el túrni, ahol mindenki azt mondja "nah ez igen, itt jó lesz".
Én most megmondom, hogy ha olyan helyen építkezünk, ahol megmarad a munkák gyümölcse, akkor minden alkalommal igyexem lemenni, segítek mindenben!!! Ilyen szempontból igazodom! Milyen jó lenne!? Össze lehetne ott futni, bicóznánk, fejlõdnénk, döntögetnénk az idõket
Jó lenne....
Hajlandó vagyok bármilyen kompromisszumra, engem csakis a sport szeretete vezérel.
Egy biztos: az én tudásomhoz lenne itt Magyarisztán oldalon is alkalmas terep!