Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Ámen!

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

Valahogy éreztem hogy az a "bárka" szét fog esni......szerintem kapjuk le azt onnan és csináljunk vmi sima ugrót.....a raklapokból meg építünk vmi mást más helyre....

Maga a bárka stabil csak az ugrató elötte az esett szét:-(.
Szombaton kivesszük és teszünk be raklapot,meg megcsináljuk az útátugrást is Kiruékkal.
Irdatlan fasza lesz . Szombat ,vasárnap meg a döntött kanyaroké kell legyen,h gyors legyen.
Szerintem.

Puby

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
köszönöm srácok! .)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Éppen ezért írtam Andrisnak, hogy aki egy ilyen, vagy ehhez hasonló pályán egyáltalán lejön motorral, az baromira nem gagyi!

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Igen, de sajnos az enduró, az nem cross! Teljesen más technikai tudás kell a kettõhöz. Az egyik inkább spintverseny, a másik pedig hosszútáv, kitartás..... hiába tûnik úgy, hogy off road, off road!
Egy profi crossos sokkkal nagyobb technikai tudással rendelkezik, mint egy endurós.... teljesen más a kettõ!
Egyébként ( ezért is írtam ) hülyeség ez az összehasonlítgatás, mert teljesen más feltételek között, más pályákon használják a két technikát.
A bicajosok szûk ösvényei, iszonyat meredek lejtõi nem kedveznek egy crossmocinak, enduró motornak, mert nem erre készült! A bicikli mindig is mocsokul el fogja verni a motort egy DH pályán.... A motor meg mocsokul elveri a biciklit mondjuk cross pályán :) Szóval az egész egy látványos dolog, de semmi értelme!

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Ez úgy lenne igazságos, ha végig azonos pályán jönnek le és azonos tudású ellenfelek vannak.(ezt úgy értem pl: világkupa rájder bringás meg egy profi cross/enduro versenyzõ)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
aki a motoron ült Gee ellen, az aktuális enduro világbajnok volt:D és az egyik leg laposabb(motorosnak jobban kedvezõ) dh pályán volt ez.
kb a többin alapba motorral lejönni se tudnának , nemhogy idõben versenyezni. se a Carmichael se senki
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Nem szeretnék kioktató lenni, de mentél már cross motorral? Az a helyzet, hogy ilyen szûk ösvényen menni egy 250-es 2T SX motorral hát nem gyerekjáték, és nem is ide lett kitalálva az a technika. Akár van lejtése, akár nincs, nem tudod kihasználni a motor erejét, és egy sokkal nagyobb tehetetlenséggel bíró gépezetet kell irányítni. Szóval maximális respect a motorosnak ( nem lebecsülve drága biciklis barátunk teljesítményét! )
A lejtõs pályán egyébként valóban elverte Atherton a motorost, de azért ne feledjük, hogy nem Carmichael, vagy Cairoli ült a motoron.... Ellene nem ment volna ilyen könnyen :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Mountain Bike versus Motorbike Video - Pinkbike.com

ez milyen gagyi már!
persze hogy nyer egy ilyen pályán, aminek alig van lejtése...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Most a motoros nyert :) Le a kalappal, hogy ilyen szûk helyeken így megy a srác motorral!
Mountain Bike versus Motorbike Video - Pinkbike.com

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Remélem hétvégére meggyógyulok, mert ki akarok menni segíteni nektek.

Boldog születésnapot Matt
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Valahogy éreztem hogy az a "bárka" szét fog esni......szerintem kapjuk le azt onnan és csináljunk vmi sima ugrót.....a raklapokból meg építünk vmi mást más helyre....

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
B Sz Matt!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Boldogot Matt!:)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Sztem lesz ott még munka dögivel. ha igazán jó pályát akarunk, akkor azt tényleg meg kell csinálni. Eben még nincs annyi meló, hogy kész legyen. A kanyarokat még szét kell építeni......

Nah ezt az embert nézzétek. Valami kódoláskor kimaradt neki... Nagyon gyors az ember!
a két fának puffanás azért nagyon kemény...
Toni Tuukkanen - Season 2010 Video - Pinkbike.com

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Hali

A tesztrájder már vasárnap levonulás után végigment rajta.
Csak a "bárkára" felugró esett szét-laza volt.
Különben mindenhol lejött -teszt üzemmódban.
Nem Sam Hill a srác csak egy halandó,nem lesz itt gond úgy érzem.

Puby

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Puby aztmondta hogy ezen a héten már lesz teszt...elvileg kész a track.
Bár sztem lesz mit finomítani..pláne azt az ugrót a végén....de érdemesebb lenne megvárni míg melegszik az idõ és "olvad" a talaj....sokkal jobb építeni

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
:) :) Nah.... hétvégén megnézem. Sztem lesz átépítés, de az adottságok sztem nem rosszak, persze mindent el lehet rontani... lásd: séi pálya: ugratók
Mikor futja a tesztköröket?

Mikor megyünk építeni legközelebb?

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Semmi gond :D Csak tapadni akartam Pubyékra...nemtudtam hogy te vagy az...akkor nem elõzgetek.....
Az ugrató meg lett csinálva....hát érdekes lesz....majd nézd meg :D :D
Amúgy meg Sanyi lesz a tesztrájder....szóval mindenhol õ megy elõre :D

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Hát nem kicsit fáj a csuklóm. El volt törve 2 alkalommal, és most a földmunka odatett neki.
Remélem, hogy azt az ugrót nem csináltátok meg, mert az ott nem lesz vmi skafa. Az egészre még egy hétvége tutira kell, de utána jó is lehet.
Egy két érdekes megoldás van, ami nekem mondjuk nem bejövõs, de majd a teszt kiadja.
Sanyit ne engedjétek le a pálya elején, mert meghal :)

Dani: tõled meg még1x bocs az autós dologért, de nagyon berágtam, hogy minek elõzöl be körforgó elõtt, amikor én sem mentem lassan :)