Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Ruckus1978

Ruckus1978

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Szevasztok!
Ma regisztráltam magam a fórumra,néha tudok veletek cseverészni.
Remélem nem bánjátok!
Na csá!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Írtam Pilába az egyik szállodának, néhány kérdést, amire remélem rövid idõb belül válaszolnak. Egyébként ez lenne az: http://www.cielbleu.it/

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Találtam egy jó kis honlapot, amin megtalálható egy csomó európai bicajos létesítmény honlapja. http://www.dh-ranger...race_tracks.php
Lehet válogatni, hogy jövõre hova megyünk. Egyébként tegnap nézegettem, hogy hova megyünk, és kiderült, hogy kb. 100 km-re van Pilától Les Gets, ami a bikmakkos cikkek szerint ugyancsak nagyon király hely lehet, talán majd jövõre.
McClane, meg aki jönne, szerintetek bepróbálkozzunk egy augusztus végi szeptember elejei leogangos túrával? Megnéztem a szezonbérletet, és kicsivel több, mint 100 EUR, szóval ha nem kapnánk felvonóbérletet, ez azért akkor már nem lenne olyan nagy gáz.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Maul.....
megjövök franciából, és építhetünk...
írtam privit öcsém :)
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
McClane! Válaszoltam priviben!

Egyébként a bikemagosokkal is beszéltem, és azt mondtam adam, hogy azért nem jöttek, mert nem volt idejük, de amint készen lesz a teljes játszóterünk, egybõl jönnek, és írnak róla hoszzú cikket, meg soksok képet csinálnak!
SzóvaL: Megjelent a népszava,
Benne volt a pék fa*za!
Aki nem vesz népszavát,
Vegye be a pék fa*zát!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Hulp bácsi jöhet a pila cucc
amúgy thx a német fordítás! :)

Maul mikor vagy Schladmingban?

Biczó most szombaton megyünk? :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na, újraszámoltam, és kicsit túlreagáltam a dolgot, max 75e Ft/fõbõl kijön a dolog, de akkor már közel 400 Ft-os benzinárral meg 255Ft/eurós árfolyammal kell számolni. Ja, és 7 literes fogyasztást vettem alapul, ennél meg azért remélem kicsit kevesebbet fog fogyasztani az autó. Ehhez jön még a kaja, de én azt itthon tervezem megvenni. Szóval ebben a számításban a következõk vannak benn: szállás, felvonó, üzemanyag, autópályadíj. Ha valamit kihagytam volna, akkor szóljatok, és hozzáírom. A biztosítás megkötését vagy nem megkötését rátok bízom. Az autópálya gyakorlatilag kihagyhatatlan Olaszországban, mert országúton soha nem érnénk oda. Ha egyébként a benzinár a jelenlegi szinten marad, meg az euró is mondjuk csak 250 Ft, akkor már 65e Ft-ból is kijöhet a dolog. Szóval, ha ez mindenkinek megfelel, akkor foglalom a szállást 6 fõre.
Leoganggal az a helyzet, hogy minden a felvonóbérleten múlik. Viszont néztem a Salbach-Hinterglemm honlapján, hogy a szezonkártya az 106 EUR, ami már azért nem annyira vészes. http://www.saalbach....p?id=140&type=0 Itt a honlap, nézzétek meg, hogy jól értelmeztem-e.

Bocs, hogy ennyiszer írtam, de nem tudtam már változtatni a korábbi hozzászólásaimon, mert nem lehetett.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát srácok van egy kis gáz Pilával kapcsolatban: utánanéztem az autópályadíjaknak, és csak oda az autópályadíj 40 EUR/autó, ráadásul a benzin is Európában talán a legdrágább, jelenleg olyan 315 Ft. Asszem kicsit átalakítom a kalkulációt, hogy mennyi lesz így. A multkori számításnál elég sokat ráhagytam, de lehet, hogy kicsit több lesz.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

mit csinálsz te ilyenkor hulp? )

Fórumra irogatok. :D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ezt nem tudtam, de végül is mindegy, mert a Biczó úgyis 66-ot akar venni. Én meg szerencsére nagyon elégedett vagyok a Boxxer Ride-dal.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nekem is 2003. a 2002 után a második legjobb széria.
Törésrõl nemhallottam soha
Wc tényleg elfogyott ;)
Meg azt ugye tudod, hogy gyárilag nem igazán mûködik jól?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Cornel! Nem tudok neked privát üzenetet küldeni, mert nincs hely a fiókodba...

Ja télleg!
Töröltem.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mit csinálsz te ilyenkor hulp? )
nem naon láttam még ilyen késõi hozzászolásod. )
bár lehet csak én avygok figyelmetlen.

a lényeg hogy pike nem valo bele ;)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát a 66-hoz képest nem annyira. A WC meg elvileg fenn van még a honlapon, tehát rendelhetõ, ráadásul raktáron is van nekik, mert zöld kosár van mellette. Igaz, hogy 2003-as. Bár ennek a hídja nem tûnik valami bizalomgerjesztõnek.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nah azt megnézem ha kapsz wc-t
már vagy 3 hónapja Thez vette meg az uccsót
progresszivnek meg elég progressziv.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
110-ért meg már kap teljesen új World Cupot, és akkor már inkább azt. Bár egyelõre 66-ot akar venni. Azt mondta a Boxxer nem annyira jó neki, mert nem olyan progresszív teló, mint a 66. Igaz én ennek ellenére nem szoktam felütni a telót. Bár nem is csinálok olyan dolgokat, de a súly azért számít.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Cornel! Nem tudok neked privát üzenetet küldeni, mert nincs hely a fiókodba...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jah, csak rakná már össze :)
mér nem adja el a pike-ot és vesz belevaló:) telót.
pike sztem simán elmenne 60-70ér.. annyiból meg simán vehet vmi fasza duplavállast apróból..
pölö sala worldcup-ja? ;)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ki mondta, hogy baja van? :)
Maul szívem Biczónak az új vázáról van szó :D
tekerni?
majd ha jó idõ lesz
Come on! It's on

Korn