Azt nem tudom, viszont nekem az utazás az ami sok lenne. Tudod, én már öreg vagyok és 26 év alatti kedvezmény gyakorlatilag olyan, mintha nem is lenne.
Írtak vissza Pilából, és a következõket tudtam meg: a szálloda 500 m-re van a felvonótól, van zárható helység, ahova éjszakára be tudjuk zárni a bicajokat. 6 különálló ágy van, nem franciaágyak. Van mosodájuk (ezt azzal kapcsolatban írták, hogy megkérdeztem meg lehet-e szárítani valahogy a vizes cuccokat, ha úgy adódik). Bár ez nekünk lehet, hogy nem számít. Két bolt is van Pilában, úgyhogy nem kell lerohangálni Aostaba, a völgybe. Van is nekik szabad apartmanjuk a kérdéses idõszakban. Viszont van egy kis probléma is. Amit én árengedménynek hittem, az igazából elõleg. (aki jól tud angolul, az megmondhatná, hogy mi a deposit jelentése). Azt azért majd még megkérdezem, hogy ezt kötelezõ-e befizetni, mert nem nagyon szeretnék 100 EUR-t átutalni elõlegnek. Bár az igaz, hogy azért annyira nem nagy összeg. Így pont elérjük a 75e Ft-ot fejenként 1,5EUR/l benzinárral számolva (nagyon remélem, hogy nem lesz annyi) meg 255 Ft/EUR árfolyamon (remélem ez meg csak lefelé megy). A foglalást ráérünk az elkövetkezõ egy hónapban megejteni.
Röviden és tömören ennyit. Szerintem ez még így is nagyon korrekt.