Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Trueman!
nekem még megvan a mozom. az majnem merevvilla ;)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, bocsi akkor ezt egy kicsit félreértelmeztem. Akkor majd meglátjuk mire jutunk júniusig.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na akkor úgy látom rosszul fogalmaztam, mert én cssak azt akartam mondani, hogy a felvonóbérlettel feleslegesen kalkuláltok, emrt az majd csak júniusban válik el!

Persze, hogy csinálunk videjót, meg addigra készen is lesz az új pálya!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Maul ez jó hír!
mármint a berri féle dolog

addig télleg jó lenne összehozni valamit, jó idõ lesz, megyünk építeni, meg tekerni, utána meg forgatni egy kicsit, aztán meg lehet vágni az anyagot...
Maul meg majd ad valami bonuszt berrinek a késésért :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát nekem sajnos nincs merevvillám.
Maul, addigra azért össze kéne rakni valamit. Próba szerencse, vesztenivalónk igazából nincs. Teljesen beégni meg már csak azért sem akarok, mert nem szeretnék azokkal kicseszni, akik esetleg utánunk megpróbálkoznak ilyennel. Maul, ha nem vállalod, akkor majd megkérünk valakit. Szerintem ha lesz 10 perc az is jó neki, csak valamit adjunk le. Aztán felrakjuk a Krankedzone-ra, ha a Kornél hozzájárul, meg esetleg megkérjük a bikmakk honlapját, meg a 3ride-t hogy linkeljék be, aztán már okés is lesz a dolog. Megpróbálni meglehet. Csak én ezt az eleve meg sem próbálom hozzáállást nem annyira komálom.
Június elejéig meg még rengeteg idõnk van, a north shore-on is lehet felvenni egy-két dolgot, meg majd sokat megyün Kõszegre. Egy-két dolgot a zegride-ból is bele lehet rakni, meg a szombathelyi bicózásból is lehet belevágni, mondjuk azt hogy leugrasz ott a fõsulinál, meg aluljáróba mondjuk egyik vasárnap délután, amikor gyérebb a forgalom.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Bocsi a sok postért, de akadozva jön az ihlet.

Tudom hogy nem szokás ilyet kérdezni, de nincs véletlenül elfekvõben egy merevvillátok? Igazából nem vételre kéne, hanem 2-3 hétvégére " kölcsönbe", természetesen nem durvulásra, csak hegynek fel. Mert sikerült eladnom a villám, de így nem tudok menni, az új villa meg még odébb van egy picit.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hulp!

A felvonóbérlete felejtsétek el!
A berry írt, hogy szezon elejére kell neki küldeni anyagot, ami azt jelenti, hogy június 1....

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
1300? Az belefér. Amúgy is lenne dolog pesten.
Biczó! Én is várom már a képeket;)
Ruckus! Én ugyan nem vagyok szhelyi, de üdv:)

Edit: kedvezményes?

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Ok! Kíváncsi vagyok milyen! Gondolom nem volt occsó?
Én már csak annyit költök bringára amennyit muszály.Örülök, ha minden hibátlanul mûködik. Leogang jó lenne, ha nekem is összejönne, bár idén lakásvásárlás elõtt állunk az asszonnyal. Ilyen a nõsemberek élete, néha más diktál.
Na csákó!

Szintén zenész! :)

Ruckus1978

Ruckus1978

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Ok! Kíváncsi vagyok milyen! Gondolom nem volt occsó?
Én már csak annyit költök bringára amennyit muszály.Örülök, ha minden hibátlanul mûködik. Leogang jó lenne, ha nekem is összejönne, bár idén lakásvásárlás elõtt állunk az asszonnyal. Ilyen a nõsemberek élete, néha más diktál.
Na csákó!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Tényleg Attila vettem új vasat... majd rakok fel képeket!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi,, így van mindent megér!!... nagy buli-csak Almdudlert ne igyál,..,., megiszod a levét..:) egyes helyeken..
Attila-bocs hogy nem vettem fel, elaludtam már.. korán kellett jönni melózni..
háát Hulp nekem is rá fog menni ingem gatyám, de ezért érdemes dolgozni..aprópó- írták a korábbi költségkalkulációd után hogy van valami kedvezményes felvonóbérlet váráslásra lehetõség Gulyás misinél.. vagy másnál, már nem emléxem.. tán 2lappal vissza.. ezt már máshol is hallottam!!!! (nál avannak szezonkártyák, bérletek, vagy valami ilyesmi, és olcsón lehet nála hozzá jutni.. utánna kéne nézni..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát ez nekem is így megy, hogy mostantól kezdve nem nagyon költhetek már semmire, ha el akarok menni Pilába is meg Leogangba is. De szerintem Leogang nagyon megéri, fõleg ha még a felvonóbérletet is megkapjuk.

Ruckus1978

Ruckus1978

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Szevasztok!
Köszi a fogadtatást! Örülök, hogy pozitív visszajelzéseket olvastam tõletek.
Jó lenne, ha tudnék menni Leogangba, legalább egyszer szeretném élõben látni és bicózni a magam gyenge módján.Majd Hulppal kommunikálok ezügyben, mert már most el kellene kezdenem spórolni rá.
Na mindegy ez még a jövõ zenéje!!!
Aki használ msn-t, nyugodtan zaklathat ott is.
Köszi mindent
Páááááá

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
aham
vagy nincs is neki külön honlapja?

edit: köszi az smst, nem lett volna ij sürgõs :) sajna nincs pénzem válaszolni, sorry (

mégedit:

Belépõjegyek:
Napi belépõjegy: 1300,- Ft
Kedvezményes belépõjegy: 800,- Ft
Családi belépõjegy (két felnõtt és két 14 éven aluli gyerek): 2.600,- Ft

volánbusz 50% kedvezmény: http://szabadido.hun...o.hu/volan.html

:)

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Mármint? Sportkiállítás?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hát a deposit az sajnos tényleg elõleg, foglalo :\

amugy,

éniiisakaroook menni biciklivel nyaralniii!! :)
majd ha nagy lesz tán :\
bár már öreg vagyok így is :(

március még messze van.. ja nem is )
kerestem gugliban honlapot de nem találtam sehol.. nem tudsz Trueman te vmi oldalt?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Azt nem tudom, viszont nekem az utazás az ami sok lenne. Tudod, én már öreg vagyok és 26 év alatti kedvezmény gyakorlatilag olyan, mintha nem is lenne.
Írtak vissza Pilából, és a következõket tudtam meg: a szálloda 500 m-re van a felvonótól, van zárható helység, ahova éjszakára be tudjuk zárni a bicajokat. 6 különálló ágy van, nem franciaágyak. Van mosodájuk (ezt azzal kapcsolatban írták, hogy megkérdeztem meg lehet-e szárítani valahogy a vizes cuccokat, ha úgy adódik). Bár ez nekünk lehet, hogy nem számít. Két bolt is van Pilában, úgyhogy nem kell lerohangálni Aostaba, a völgybe. Van is nekik szabad apartmanjuk a kérdéses idõszakban. Viszont van egy kis probléma is. Amit én árengedménynek hittem, az igazából elõleg. (aki jól tud angolul, az megmondhatná, hogy mi a deposit jelentése). Azt azért majd még megkérdezem, hogy ezt kötelezõ-e befizetni, mert nem nagyon szeretnék 100 EUR-t átutalni elõlegnek. Bár az igaz, hogy azért annyira nem nagy összeg. Így pont elérjük a 75e Ft-ot fejenként 1,5EUR/l benzinárral számolva (nagyon remélem, hogy nem lesz annyi) meg 255 Ft/EUR árfolyamon (remélem ez meg csak lefelé megy). A foglalást ráérünk az elkövetkezõ egy hónapban megejteni.
Röviden és tömören ennyit. Szerintem ez még így is nagyon korrekt.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Márc 1-5 bikemag szerint. Jó lenne végre eljutni oda.

Edit: Maul! Majd kérnék egy kis szívességet.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mikor is lesz? )
ha nyem drága én lehet mennék