Szevasztok!
Ma regisztráltam magam a fórumra,néha tudok veletek cseverészni.
Remélem nem bánjátok!
Na csá!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. February 07. - 00:57
Posted 2006. February 06. - 20:13
Írtam Pilába az egyik szállodának, néhány kérdést, amire remélem rövid idõb belül válaszolnak. Egyébként ez lenne az: http://www.cielbleu.it/
Posted 2006. February 06. - 18:09
Találtam egy jó kis honlapot, amin megtalálható egy csomó európai bicajos létesítmény honlapja. http://www.dh-ranger...race_tracks.php
Lehet válogatni, hogy jövõre hova megyünk. Egyébként tegnap nézegettem, hogy hova megyünk, és kiderült, hogy kb. 100 km-re van Pilától Les Gets, ami a bikmakkos cikkek szerint ugyancsak nagyon király hely lehet, talán majd jövõre.
McClane, meg aki jönne, szerintetek bepróbálkozzunk egy augusztus végi szeptember elejei leogangos túrával? Megnéztem a szezonbérletet, és kicsivel több, mint 100 EUR, szóval ha nem kapnánk felvonóbérletet, ez azért akkor már nem lenne olyan nagy gáz.
Lehet válogatni, hogy jövõre hova megyünk. Egyébként tegnap nézegettem, hogy hova megyünk, és kiderült, hogy kb. 100 km-re van Pilától Les Gets, ami a bikmakkos cikkek szerint ugyancsak nagyon király hely lehet, talán majd jövõre.
McClane, meg aki jönne, szerintetek bepróbálkozzunk egy augusztus végi szeptember elejei leogangos túrával? Megnéztem a szezonbérletet, és kicsivel több, mint 100 EUR, szóval ha nem kapnánk felvonóbérletet, ez azért akkor már nem lenne olyan nagy gáz.
Posted 2006. February 06. - 17:25
Maul.....
megjövök franciából, és építhetünk...
írtam privit öcsém
megjövök franciából, és építhetünk...
írtam privit öcsém
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. February 06. - 15:46
McClane! Válaszoltam priviben!
Egyébként a bikemagosokkal is beszéltem, és azt mondtam adam, hogy azért nem jöttek, mert nem volt idejük, de amint készen lesz a teljes játszóterünk, egybõl jönnek, és írnak róla hoszzú cikket, meg soksok képet csinálnak!
SzóvaL: Megjelent a népszava,
Benne volt a pék fa*za!
Aki nem vesz népszavát,
Vegye be a pék fa*zát!
Egyébként a bikemagosokkal is beszéltem, és azt mondtam adam, hogy azért nem jöttek, mert nem volt idejük, de amint készen lesz a teljes játszóterünk, egybõl jönnek, és írnak róla hoszzú cikket, meg soksok képet csinálnak!
SzóvaL: Megjelent a népszava,
Benne volt a pék fa*za!
Aki nem vesz népszavát,
Vegye be a pék fa*zát!
Posted 2006. February 06. - 11:07
Hulp bácsi jöhet a pila cucc
amúgy thx a német fordítás!
Maul mikor vagy Schladmingban?
Biczó most szombaton megyünk?
amúgy thx a német fordítás!
Maul mikor vagy Schladmingban?
Biczó most szombaton megyünk?
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. February 04. - 19:31
Na, újraszámoltam, és kicsit túlreagáltam a dolgot, max 75e Ft/fõbõl kijön a dolog, de akkor már közel 400 Ft-os benzinárral meg 255Ft/eurós árfolyammal kell számolni. Ja, és 7 literes fogyasztást vettem alapul, ennél meg azért remélem kicsit kevesebbet fog fogyasztani az autó. Ehhez jön még a kaja, de én azt itthon tervezem megvenni. Szóval ebben a számításban a következõk vannak benn: szállás, felvonó, üzemanyag, autópályadíj. Ha valamit kihagytam volna, akkor szóljatok, és hozzáírom. A biztosítás megkötését vagy nem megkötését rátok bízom. Az autópálya gyakorlatilag kihagyhatatlan Olaszországban, mert országúton soha nem érnénk oda. Ha egyébként a benzinár a jelenlegi szinten marad, meg az euró is mondjuk csak 250 Ft, akkor már 65e Ft-ból is kijöhet a dolog. Szóval, ha ez mindenkinek megfelel, akkor foglalom a szállást 6 fõre.
Leoganggal az a helyzet, hogy minden a felvonóbérleten múlik. Viszont néztem a Salbach-Hinterglemm honlapján, hogy a szezonkártya az 106 EUR, ami már azért nem annyira vészes. http://www.saalbach....p?id=140&type=0 Itt a honlap, nézzétek meg, hogy jól értelmeztem-e.
Bocs, hogy ennyiszer írtam, de nem tudtam már változtatni a korábbi hozzászólásaimon, mert nem lehetett.
Leoganggal az a helyzet, hogy minden a felvonóbérleten múlik. Viszont néztem a Salbach-Hinterglemm honlapján, hogy a szezonkártya az 106 EUR, ami már azért nem annyira vészes. http://www.saalbach....p?id=140&type=0 Itt a honlap, nézzétek meg, hogy jól értelmeztem-e.
Bocs, hogy ennyiszer írtam, de nem tudtam már változtatni a korábbi hozzászólásaimon, mert nem lehetett.
Posted 2006. February 04. - 18:43
Hát srácok van egy kis gáz Pilával kapcsolatban: utánanéztem az autópályadíjaknak, és csak oda az autópályadíj 40 EUR/autó, ráadásul a benzin is Európában talán a legdrágább, jelenleg olyan 315 Ft. Asszem kicsit átalakítom a kalkulációt, hogy mennyi lesz így. A multkori számításnál elég sokat ráhagytam, de lehet, hogy kicsit több lesz.
Posted 2006. February 04. - 18:10
Posted 2006. February 04. - 18:09
Ezt nem tudtam, de végül is mindegy, mert a Biczó úgyis 66-ot akar venni. Én meg szerencsére nagyon elégedett vagyok a Boxxer Ride-dal.
Posted 2006. February 04. - 12:59
nekem is 2003. a 2002 után a második legjobb széria.
Törésrõl nemhallottam soha
Wc tényleg elfogyott
Meg azt ugye tudod, hogy gyárilag nem igazán mûködik jól?
Törésrõl nemhallottam soha
Wc tényleg elfogyott
Meg azt ugye tudod, hogy gyárilag nem igazán mûködik jól?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. February 04. - 10:10
Cornel! Nem tudok neked privát üzenetet küldeni, mert nincs hely a fiókodba...
Ja télleg!
Töröltem.
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. February 04. - 01:38
mit csinálsz te ilyenkor hulp? )
nem naon láttam még ilyen késõi hozzászolásod. )
bár lehet csak én avygok figyelmetlen.
a lényeg hogy pike nem valo bele
nem naon láttam még ilyen késõi hozzászolásod. )
bár lehet csak én avygok figyelmetlen.
a lényeg hogy pike nem valo bele
Posted 2006. February 04. - 01:29
Hát a 66-hoz képest nem annyira. A WC meg elvileg fenn van még a honlapon, tehát rendelhetõ, ráadásul raktáron is van nekik, mert zöld kosár van mellette. Igaz, hogy 2003-as. Bár ennek a hídja nem tûnik valami bizalomgerjesztõnek.
Posted 2006. February 03. - 17:47
nah azt megnézem ha kapsz wc-t
már vagy 3 hónapja Thez vette meg az uccsót
progresszivnek meg elég progressziv.
már vagy 3 hónapja Thez vette meg az uccsót
progresszivnek meg elég progressziv.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. February 03. - 17:43
110-ért meg már kap teljesen új World Cupot, és akkor már inkább azt. Bár egyelõre 66-ot akar venni. Azt mondta a Boxxer nem annyira jó neki, mert nem olyan progresszív teló, mint a 66. Igaz én ennek ellenére nem szoktam felütni a telót. Bár nem is csinálok olyan dolgokat, de a súly azért számít.
Posted 2006. February 03. - 16:55
Posted 2006. February 03. - 16:47
jah, csak rakná már össze
mér nem adja el a pike-ot és vesz belevaló telót.
pike sztem simán elmenne 60-70ér.. annyiból meg simán vehet vmi fasza duplavállast apróból..
pölö sala worldcup-ja?
mér nem adja el a pike-ot és vesz belevaló telót.
pike sztem simán elmenne 60-70ér.. annyiból meg simán vehet vmi fasza duplavállast apróból..
pölö sala worldcup-ja?
Posted 2006. February 03. - 15:25
ki mondta, hogy baja van?
Maul szívem Biczónak az új vázáról van szó
tekerni?
majd ha jó idõ lesz
Maul szívem Biczónak az új vázáról van szó
tekerni?
majd ha jó idõ lesz
Come on! It's on
Korn
Korn