Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. February 09. - 08:53
Trueman most ki is van szerelve, és nagyoon szép állapotban van.. mint újjonan, az ágyam mellé raktam ,esténként szoktam nézegetni..
Ha Hulp-ot megkérném akkor bizti csinál róla képeket.. majd elviszem hozzá..
Ha Hulp-ot megkérném akkor bizti csinál róla képeket.. majd elviszem hozzá..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. February 09. - 08:51
Hi, sziasztok,, Jó reggelt biciklisták..
Trueman,, háát gondolkodtam Hulp javaslatán... lehet hogy eladnám, bár fájna a szívem érette-nagyoon jó teló..!!!tavaji SL jó állapotban-ha érdekel..
Trueman,, háát gondolkodtam Hulp javaslatán... lehet hogy eladnám, bár fájna a szívem érette-nagyoon jó teló..!!!tavaji SL jó állapotban-ha érdekel..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. February 09. - 07:50
Posted 2006. February 09. - 01:00
nah az baba lesz
hát váltokaroknak so hasznát én nem venném, bár... jó lenne egy bico hegyre is
csak jönne már az ösztöndij )
hát váltokaroknak so hasznát én nem venném, bár... jó lenne egy bico hegyre is
csak jönne már az ösztöndij )
Posted 2006. February 09. - 00:16
Siant 203-as hátsófék, Saint fékkar, fékvezeték, XT féktárcsa, Sram X-7 váltókarok, Sram X-9 medium hátsó váltó, meg Sram PC-49 lánc.
Esetleg valakinek nem kell egy pár LX Gold váltókar (semmi baja, csak a Sram más rendszerû), meg egy komplett Magura Julie hátsófék. Ahhoz akár tudok adni pótalkatrészeket is. Csak ha esetleg valakit érdekel.
Esetleg valakinek nem kell egy pár LX Gold váltókar (semmi baja, csak a Sram más rendszerû), meg egy komplett Magura Julie hátsófék. Ahhoz akár tudok adni pótalkatrészeket is. Csak ha esetleg valakit érdekel.
Posted 2006. February 09. - 00:15
Jéé! Ugyanakkor regisztráltunk!
off: megsúgjam ki volt itt elõbb?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. February 09. - 00:12
Posted 2006. February 09. - 00:09
Még én is fenn vagyok, bár már nem sokáig. Holnap hajnalban kelés, aztán irány a munka. Trueman, kérdezd meg a Biczót, nem akarja-e eladni a Pike-ot, az átütõs, és a Stabba úgysem jó. Bocs Krisztián, hogy üzletelek az alkatrészeiddel. Holnap jönnek nekem is az új alkatrészek, hurrá.
Tök jó, végre felélénkült a fórum. Nézzétek meg hol vagyunk mondjuk a pécsiekhez képest.
Tök jó, végre felélénkült a fórum. Nézzétek meg hol vagyunk mondjuk a pécsiekhez képest.
Posted 2006. February 08. - 23:53
Már én is várom a jóidõt! Lehet újra építeni, meg lõni!!
Trueman! sikerült találni valamit? mármint neten....
Trueman! sikerült találni valamit? mármint neten....
Posted 2006. February 08. - 23:03
Átütõs biza. Ezért van bibi a kerékkel. Hát nem két fillér, de remélem hosszú távra lesz. Gondolhatod hogy árak nézegetése közben hogy összerándul a sejhajom...Remélem újan.
Posted 2006. February 08. - 23:01
ja bocsi. Úgy néz ki hogy Pike 426 U-Turn, vagy tavalyi Sl. ha elmenne az elsõ kerekem is, akkor jobban bizakodnék:)
Edit: djuice matrica még virít?
Komoly kis teló! Átütõs leszel? Nem két fillér. Újonnan vagy használt?
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. February 08. - 22:57
ja bocsi. Úgy néz ki hogy Pike 426 U-Turn, vagy tavalyi Sl. ha elmenne az elsõ kerekem is, akkor jobban bizakodnék:)
Posted 2006. February 08. - 22:54
Posted 2006. February 08. - 22:53
Csá Kornél!
Én is du melózom, csak leléptem elõbb, néha jólesik.Te hol dolgozol?
Helóka!
A baj csak az, hogy reggel 8-kor kezdtem! De azért ritkán húzódik el a dolog ennyire. Egy helyi reklámújságnál dolgozok, épp lapzártánk volt. És te?
Posted 2006. February 08. - 22:35
Köszi, de a mozokat inkább lehet kihagynám. Igaz, az ember ne válogasson az én helyzetemben, de azért valamit tudhat a mozó, ha ilyen hírnévre tett szert:)
Posted 2006. February 08. - 22:31
Posted 2006. February 08. - 22:25
Bocsi a sok postért, de akadozva jön az ihlet.
Tudom hogy nem szokás ilyet kérdezni, de nincs véletlenül elfekvõben egy merevvillátok? Igazából nem vételre kéne, hanem 2-3 hétvégére " kölcsönbe", természetesen nem durvulásra, csak hegynek fel. Mert sikerült eladnom a villám, de így nem tudok menni, az új villa meg még odébb van egy picit.
Szasztok, én is most értem haza munkából...
Nekem is van egy gagyi mozo-m ha kell szívesen odaadom.
Milyen villa lesz????
Posted 2006. February 08. - 22:10
Köszi, még visszaszólok villa ügyben. Azért megkérdem a zegieket is, bár nem tartom valószínûnek.
Tavasszal majd jó lenne összehozni zegrideot, meg akár szhelyride-ot is, ha már ennyiszer invitáltatok:)
Aztán majd itt is lehet pár dolgot felvenni, mert talán épülget 1-2 dolog ha igazak a hírek.
Tavasszal majd jó lenne összehozni zegrideot, meg akár szhelyride-ot is, ha már ennyiszer invitáltatok:)
Aztán majd itt is lehet pár dolgot felvenni, mert talán épülget 1-2 dolog ha igazak a hírek.
Posted 2006. February 08. - 21:59
heyho!
hát jelenleg ugy néz ki csak én vagyok..
voltam ma várnál, elkezdett olvadni szal lassan minden tiszta trutyi lesz. remélem most már téllegjön a jóidõ aztán hamar felszárad és jupijájé )
hát jelenleg ugy néz ki csak én vagyok..
voltam ma várnál, elkezdett olvadni szal lassan minden tiszta trutyi lesz. remélem most már téllegjön a jóidõ aztán hamar felszárad és jupijájé )
Posted 2006. February 08. - 21:39
CSá Matt! Csak te vagy fenn? Elõbb jöttem haza, aszittem többen fenn lesznek.
Trueman: nekem van egy magellán fekete merevvillám, csak vissza kell kérnem.
Valaki már "nem" használja,csak elfelejtette visszaadni.
Irj, ha kell és "visszaszerzem.
Trueman: nekem van egy magellán fekete merevvillám, csak vissza kell kérnem.
Valaki már "nem" használja,csak elfelejtette visszaadni.
Irj, ha kell és "visszaszerzem.