Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. February 09. - 16:44
jaja én kérdeztem a hullámzás témát, de még mindig nem értem h a fékezéstõl hogy lesz hullámos )
Posted 2006. February 09. - 15:26
Cornél! Ilyenen nem veszünk össze:) Szhelyi- zegi két jó barát:D
Biczó! A villát még meg kell rágnom, mert jobb szereték újat, de az árak elkeserítõek. És a hullámos pályát nem én kérdeztem.
Maul! Még nem volt nagyon idõm keresgélni. De még jó hogy válogatok:) Eladtam a villát, erre hót ziher hogy kijön a napsütés meg a tavaszi idõ...
Hulp! A tárcsa még nem center lockos?Vagy milyen agy van hátul?
Biczó! A villát még meg kell rágnom, mert jobb szereték újat, de az árak elkeserítõek. És a hullámos pályát nem én kérdeztem.
Maul! Még nem volt nagyon idõm keresgélni. De még jó hogy válogatok:) Eladtam a villát, erre hót ziher hogy kijön a napsütés meg a tavaszi idõ...
Hulp! A tárcsa még nem center lockos?Vagy milyen agy van hátul?
Posted 2006. February 09. - 14:51
Hulp elküldöd akkor nekem a a képeket? biczo_k@freemail.hu ra--köszike!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. February 09. - 14:42
Háát srácok ahogy nézem a verseny eldõlt..trueman egy regisztrációs hoyyzal gyõzött.. a Csavargyûjtõ elött:)
Trueman a hullámos pályát úgy kell érteni, hogy hullámos:) szarrá fékezték..és lefelé azt mondod hogy jajj..de jóó-ó-ó-ó-óó,ó,ó,ó, a p-á -l- ya.
Maul neked nem maradt újság a korábbi számból-amit vittem!??
Trueman a hullámos pályát úgy kell érteni, hogy hullámos:) szarrá fékezték..és lefelé azt mondod hogy jajj..de jóó-ó-ó-ó-óó,ó,ó,ó, a p-á -l- ya.
Maul neked nem maradt újság a korábbi számból-amit vittem!??
Posted 2006. February 09. - 14:36
kisbiczót!! LOL!
ki a szerencsés áldozat/csaj?!
:clap:
ezt nem lehetett kihagyni ))))
jejj....jujj, jajj,,lány.. de nem lesz kic biczó-hanem kis bicó-(biczaj)de ezt tényleg nem lehetett kihagyni.,..
Posted 2006. February 09. - 13:55
Lord Leslie! Ti vagytok a stabil öregek, mi meg a feltörekvõ ifjúság!
Egyébként hozzászóláshoz képest hulp nagyon le vagyunk maradva! Mert meg lehet nézni, hogy hol lett megszakítva! Egyébként ez nem verseny! (de próbáljatok meg minél több hozzászólást írni:) )
kikérem magamnak az öreg jelzõt
hameg hozzászólás, akkor azért lehetõleg maradjunk a izé.. "rendes" fórum használatnál. (gondolok itt például a módosít gombra )
Cornel: #9096
Trueman: #8862 (# -nyadiknak regisztrált)
tehát True kollega elõbb érkezett
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. February 09. - 13:36
Na Csö arcok!
Irt e-mailt nekem a Berrie!
Maulal már beszéltem de nem tom hogy mondta e nektek (Hulp,Biczo,Melény)
Azt irta a Berrie hogy mi a helyzet!
Én meg mondtam hogy tölem ujságot meg fogja kapni!
Csak egybe küldöm el a 2öt
mert most jön majd a interview rész az uj 3rideba
de az ujság nem elég neki
azt mondta valami filmet akar láttni ha ez évben is ingyenélösködni akarunk!
Mondtam neki hogy azt ti intézitek!
Képeket mutatam neki a ti meg az én web lapomrol!
Azt mondta a nyers anyagot küldjétek el neki még most és akkor szezon kezdésig a kész filmet!
Ja új neve van a parknak meg logoja és web lap cimme!
megtaláljátok a web lapomon www.x-bike.2ya.com
szoval gyerekek
adjátok oda a komplett nyers anyagot és ha kell én ugy össze vágom azt hogy az egy ilyen kis elözetes legyen a nagy videóról
és akkor tudom azt mondani hogy nyáron mikor megyünk visszük a kész filmet!
mert ugy nem csak leogangban kell forgatni
nyárig meg van idötök nektek is meg nekem is anyagot fel venni
legyen az tök vakarás felfele tekerve vagy ordibálás lefele
Irt e-mailt nekem a Berrie!
Maulal már beszéltem de nem tom hogy mondta e nektek (Hulp,Biczo,Melény)
Azt irta a Berrie hogy mi a helyzet!
Én meg mondtam hogy tölem ujságot meg fogja kapni!
Csak egybe küldöm el a 2öt
mert most jön majd a interview rész az uj 3rideba
de az ujság nem elég neki
azt mondta valami filmet akar láttni ha ez évben is ingyenélösködni akarunk!
Mondtam neki hogy azt ti intézitek!
Képeket mutatam neki a ti meg az én web lapomrol!
Azt mondta a nyers anyagot küldjétek el neki még most és akkor szezon kezdésig a kész filmet!
Ja új neve van a parknak meg logoja és web lap cimme!
megtaláljátok a web lapomon www.x-bike.2ya.com
szoval gyerekek
adjátok oda a komplett nyers anyagot és ha kell én ugy össze vágom azt hogy az egy ilyen kis elözetes legyen a nagy videóról
és akkor tudom azt mondani hogy nyáron mikor megyünk visszük a kész filmet!
mert ugy nem csak leogangban kell forgatni
nyárig meg van idötök nektek is meg nekem is anyagot fel venni
legyen az tök vakarás felfele tekerve vagy ordibálás lefele
Posted 2006. February 09. - 13:17
keresõ szerint Neked 2004-09-13, 00:27 a legrégebbi hsz-d, Truemannek 2004-08-22, 16:44
"fékezés miatt felhullámzott pálya"
ezt hogy kell érteni? :scratchhe
ÁÁÁÁÁ! Nem igazság! Alig egy hónappal nyert!
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. February 09. - 13:15
keresõ szerint Neked 2004-09-13, 00:27 a legrégebbi hsz-d, Truemannek 2004-08-22, 16:44
Posted 2006. February 09. - 13:14
Kornél: Én A Luk Savaria-ban nyomatom az ipart, sajnos 3 Mûszakban, de meg kell élni valamibõl!!!(Szombathelyen ez a legjobban fizetõ melóhely)
CSÕ
Én is dolgoztam ott 98-99 táján... nem volt rossz, de azért a mostani jobb picit!
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. February 09. - 13:11
Posted 2006. February 09. - 12:58
Attila szerintem simán jöhetsz a te bicajoddal, mert ahogy az elõttem szólók is mondták már, bármilyen bicajjal menni a pályán. Kicsit a fékezés miatt felhullámzott pálya lehet zavaró merev vázzal, de a single trail pályán még ez a gond sem merülhet fel, mert az nem olyan hullámos.
Na, majd mingyá kigondolok egy megfelelõ árat a váltókarra. Mindkettõ kellene?
Na, majd mingyá kigondolok egy megfelelõ árat a váltókarra. Mindkettõ kellene?
Posted 2006. February 09. - 12:10
vazz Matt...most esett le
Attila én Leogangan a KLona Blast-tal voltam, 8 centis elsõ telóval, szal nyugodtan gyere a bicajoddal
Attila én Leogangan a KLona Blast-tal voltam, 8 centis elsõ telóval, szal nyugodtan gyere a bicajoddal
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. February 09. - 11:31
Posted 2006. February 09. - 11:28
A Krankedzone fórumra meg írjatok légyszi idõpont ügyben!
Egyébként hozzászóláshoz képest hulp nagyon le vagyunk maradva! Mert meg lehet nézni, hogy hol lett megszakítva! Egyébként ez nem verseny! (de próbáljatok meg minél több hozzászólást írni:) )
Posted 2006. February 09. - 11:27
Még válogatsz is Trueman?
Attila! A bicajoddal simán tudsz menni leogangban! Az úgy van kitalálva, hogy bármilyen bicajjal, bármilyen szintû tudással lehessen rajta meni élvezetesen! Pont ez a jó benne!
A pályára meg majd ha jön a jóidõ közösen kimegyünk, aztán megmutogatunk mindent!
A Krisztián pájkjának meg tényleg nincsen semmi baja! Nagyon jó állapotban van! De hallod miért akarod eladni? Nem azt mondtad, hogy csinálsz kisbiczót?
Attila! A bicajoddal simán tudsz menni leogangban! Az úgy van kitalálva, hogy bármilyen bicajjal, bármilyen szintû tudással lehessen rajta meni élvezetesen! Pont ez a jó benne!
A pályára meg majd ha jön a jóidõ közösen kimegyünk, aztán megmutogatunk mindent!
A Krisztián pájkjának meg tényleg nincsen semmi baja! Nagyon jó állapotban van! De hallod miért akarod eladni? Nem azt mondtad, hogy csinálsz kisbiczót?
Posted 2006. February 09. - 11:25
Attila, de akkor a fékeidet le kéne cserélni arany színü hope-ra csak hogy meg legyen az összehang a színvilágban
biczó! ha a vázhoz adnád a telot nem vinnék hamarabb? csak egy 5let..
amugy meg hogy lehet hogy ilyen korán fenn vagyok?! még aludnom kéne :\
biczó! ha a vázhoz adnád a telot nem vinnék hamarabb? csak egy 5let..
amugy meg hogy lehet hogy ilyen korán fenn vagyok?! még aludnom kéne :\
Posted 2006. February 09. - 09:01
Szeva Krisz! Megpróbálok öszespórolni lóvét, hogy ki tudjak menni. Igen bírnám, nem tom a bringa is bírná-e ? Olvasd el amit írtam elõbb! Lehet, hogy hozzátok verõdök!!!
Posted 2006. February 09. - 08:58
Szevasztok!
Hulp,engem lehet, hogy érdekelne a két lx váltókar, attól függ mennyiért nyomod.Irj egy árat!(Olyat,hogy el is vigyem ám!)
Kornél: Én A Luk Savaria-ban nyomatom az ipart, sajnos 3 Mûszakban, de meg kell élni valamibõl!!!(Szombathelyen ez a legjobban fizetõ melóhely)
Mindenki: Olvastam a pályépítési terveket.Én is benne lennék a havi 1000Pezo közösbe adásában, bár még életemben nem voltam a pályátok közelében. viszont szívesen kipróbálnám! Irjatok, ha ok !
Egyenlõre ennyi
CSÕ
Hulp,engem lehet, hogy érdekelne a két lx váltókar, attól függ mennyiért nyomod.Irj egy árat!(Olyat,hogy el is vigyem ám!)
Mindenki: Olvastam a pályépítési terveket.Én is benne lennék a havi 1000Pezo közösbe adásában, bár még életemben nem voltam a pályátok közelében. viszont szívesen kipróbálnám! Irjatok, ha ok !
Egyenlõre ennyi
CSÕ
Posted 2006. February 09. - 08:54
Attila a Leogangi dolog nem volt olyan drága,, Hulp kívállóan megszervezte.. minden a lehetõ legoccsóbb volt.. és mindent megér..