Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Mivel vadi új, nem használtam, 2500 pénz.
Most jöttem haza éppen a bicajozásból, már nagyon hiányzott. Nagyon jó volt, bár azért még egy kicsit hideg van. Meg sajna tök hamar sötétedik.

Megbeszéltük. Nekem is hiányzik már nagyon! Ha végre jó idõ lesz és meglesz a védõcucc és már csavarjaim sem lesznek... szóval már csak pár hónapot kell kibírnom! :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Az enyémet a tesóm hozta Ausztriából, de azt mondta, hogy azóta sem látott. Pedig nekem is kéne egy új, mert a mostani már sajna elég rongyos. Eléggé megszenvedte a Mongoose törését. Viszont megvédte a kezemet. Szerintem olyat, mint a Biczóé itthon is lehet kapni, mert az Answer cuccokat forgalmazzák, és az övé azt hiszem viszonylag olcsó is volt. Ahogy összehasonlítottuk, gyakorlatilag ugyanazokból az anyagokból áll. A Foxról nem tudok mit mondani, a Mault kérdezd, neki olyan van. Viszont minimum 10e Ft egy pár.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nekem és kéne franko hosszu ujjas kesztyü majd.
hulp, a Tied az magyarhonban fellelhetõ? mennyit kostál?
a másik jo meg télleg az answear. fox drága )

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
ja igen Berry- ha elküldtük volna a Valentín napi love képeslapot elég idõnk lenne..!!:)
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hulp, sajna blastra bizti rövid, mert nagy tányérok vannak, és a táv nem rövidebb, a váltó is hosszú kanalas..

Mcclane magyünk..:) figyi ennél jobban nem éghetek le, szóval mind1

Cornel ha aktuális lesz akkor a boxxer logót majd berhûlsz nekem?..

Trueman a 7végén csinálok róla képet, és felrakom-hogy lássad kivûlrõl is minden ok..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Cornél a Kona-s térvéddõ nagyoon ott van, mert hátul is védd(nálad nem mellékes:) ), és nagyon masszív, jó anyagokból-jól kitalált felfogatással.. azt hogy mennyire lehet benne tekerni,viszont nemtom..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mivel vadi új, nem használtam, 2500 pénz.
Most jöttem haza éppen a bicajozásból, már nagyon hiányzott. Nagyon jó volt, bár azért még egy kicsit hideg van. Meg sajna tök hamar sötétedik.

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

OK, akkor kicserélem, és akkor nem használom.

Rendben! Hogyé adod?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
OK, akkor kicserélem, és akkor nem használom.

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Nem kell valakinek egy vadiúj 9-es Sram lánc PC-49-es. Sajna kicsit rövidre szabtam, de szerintem merevvázhoz jó lenne, mert annak ha minden igaz rövidebb a láncvillája. Biczó, neked nem jó a Blastra? Csak mert akkor addig nem használom, hét végéig lehet válaszolni, mert akkor már szeretnék tekerni.

Nekem jöhet!

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Cornel lehet, hogy én is veszek majd pár védõcuccot, szal ha gondolod vásárolhatunk közösen :)

Nagy tavaszi védõcuccvásárlás! Okés!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
de írta, hogy kell neki a nyersanyagból is
küldjük el neki, nyerünk vele egy kis idõt

Biczó léccives gyere el szombaton, ebben a szezonban többet már nem fogunk tudni menni....
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
OK McClane, nekem mindegy, max a mikor megvan úgy, hogy a fölös részeket már kivettem, akkor szólok a Maulnak, aztán elküldi a Berrynek. De szerintem jobb lenne egyszerre küldeni.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
sramot nem szeretem

Hulp arra gondoltam ám, hogy a Berrynek a nyersanyagból is küldeni kell...szal ha sikerült kivágnod a nem lényeges jeleneteket, akkor abból kellene küldeni neki egyet...ne égjünk má'

Biczó tesó akkor szombat?

Cornel lehet, hogy én is veszek majd pár védõcuccot, szal ha gondolod vásárolhatunk közösen :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nem kell valakinek egy vadiúj 9-es Sram lánc PC-49-es. Sajna kicsit rövidre szabtam, de szerintem merevvázhoz jó lenne, mert annak ha minden igaz rövidebb a láncvillája. Biczó, neked nem jó a Blastra? Csak mert akkor addig nem használom, hét végéig lehet válaszolni, mert akkor már szeretnék tekerni.

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás
Boxxer logót nemrég rajzoltam meg, ha kell. Talán nem változott 2006-ra.

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Szió..
Cornél.. háát egyetértekaz eddig ívéleményt formálókkal,,én azt erõsíteném meg, hogy nem minden jó.. eddig kipróbáltam:.

1. full bravo 2.:cool2:
2. kesztyûk-több féle volt::cry: siralmas
3. térd-sípcsont véddõk-valami :cool2: valami nem az
4.-ezt nem vennék:gerincvéddõk, felsõrészek,mert a gerinc véddõje nem sokat ér..szerintem semmit..-és ugyan azért az árér kapok sok más sokkal jobbat:AXO, SUGA, UFO.. és ausztriában dájnízt
Szóval szerintem ne válassz egy márkát, hanem ami jó.. PL láttam most egy igen szuper térd-sípcsont véddõt:KONA-t Koczkáéknál, ha megvban még nézd meg, elsõ osztályú darab, és nem drága..qva jól van összerakva, nagyoon tetszett!
Kesztyûbõl nekem az a típus jött be, mint amilyen Hulp-é(thor), vagy az enyém(Answer) mert azok bírják, nagyoon,nem keményedik be a bõr, nem szakad ki,,sokáig jó.. Egyébként ebben is mind1 milyen márka, nézd meg a mienk szinte teljesen ua, csak más márka, de az anyag az teljesen ua.!

Felsõrészt én a tavasszal, vagy Sugat, vagy Axot, vagy dainese-t veszek.. majd meglátjuk .. a legjobb címet egyébként a Suga egyik darabja kapta.KÉrdezz másokat is..

Én ennyit tudtam segíteni, mert igazán akkor tudok, ha megmutatom a cuccokon, hogy melyiknek mi az elõnye, meg hátránya..

Köszönöm a kimerítõ választ. Mindenképp szeretném a lehetõ legjobbat megvenni mindenbõl, nem ragaszkodok egy márkához sem. Lehet, hogy majd Ausztriába kellene körülnézni, talán olcsóbb is és a választék is nagyobb. Én is 1-2 hónap múlva tervezem a bevásárlást. Konás térdvédõt megnézem...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szinte ingyen van )

kénemennihaza.hazahaza.vagyisnemtom.kénevalamijo.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Láttam 1400 dollárért ha jól emlékszem levegõs boxxit. Az fehér:)
661 kesztyûk meg olyanok mint a munkáskesztyûk 500 forintért. A belseje mócsingokból van összetapasztva. Nem rég volt bikkmakkban védõteszt.
Biczó! Este válaszolok.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
áhh a festés szóba se jöhet senkinél --csakis egy emberke-aki profin meg tudja oldani-pofi körülmények közt,mert egy jó helyen dolgozik-ahol a tütük készülnek..