Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Átjöhetsz McClane, de inkább a hétvége felé, meg hozzál magaddal jó nagy vinyót, mert azért így is jópár giga lesz, ha mindent el akarsz vinni. Bár túl sok értelme nem nagyon lenne, hogy azt vidd el, amit már megvágtam, mert az pont olyan, hogy még semmire sem jó. Neked kell csak hogy megnézd, vagy tovább akarod adni valakinek, hogy filmet csináljon belõle?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Jól van kössz!

Én a jövõ héten már nekiállok! Elkezdem csinálni a vicces pályámat!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Maul mindent bele, majd felügyelem okés :) aztán vigyázz magadra!
március 4-tõl március 19-ig

utána É P Í T É S !!
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Nah holnap kiszedik a csavarokat, szóval nem leszek itthon, de pénteken már megjövök gyõrbõl!

McClnae, légyszíves a krankedzoneon felügyeld a dolgokat, hogy lesz-e egyáltalán valami, mivel az idõpontot már beírtam, de még nem jelzett vissza senki!

TE mikor még edzõtáborba???

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó majd a következõ szezonban folytatjuk :)
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
jaja,, de háát pont nem akkor jöttél..:)

Na ven vevõ a vázra, kérdés hogy tényleg elviszik-e.. jó lenne ,mert kell a zseton
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ezért mondtam, hogy lõjél vele párat, próbálgasd az exponálási idõt, ugrás elõtt...különben sem az enyém volt a gép :)
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Na igen,, nem akarom magam védeni.. de Mcclane volt a hibás, mert olyan fényképezõ volt ami késve exponált-és Mcclane pont nem akkor jött soha-amikor kellett volna-de a deszka elejét -és végét mindig jól sikerült megörökíteni..

Matt KONA coiler?:)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Trueman mivel Biczó altengernagynak szédületes érzéke van képeket készíteni :D ezért meg kell várnom egy másik haver felvételét, aki készített egy videót az egyik ugrásról, ami alapban rosszra sikeredett (mármint az ugrás), szal nem tudok túl sok jó képpel szolgálni, talán sikerül a videóból egyet kiszedni.....
kb 20x ugrottam, és mivel minden ugrásom egy becsapódással ért véget, már eléggé készen voltam, de csak nem sikerült egy képet sem összehozni
a végére aztán összefutottam egy haverral, aki a videót készítette, de arra már annyira fájt a mellkasom, meg minden más is, hogy elég gázra sikerült az ugrás...nah nem mintha a többi szép lett volna :)
na ennyit a snowboardról, hiszen ez bike-os fórum :)

Hulp a leogangi cuccért átmehetek valamikor?
Come on! It's on

Korn

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Matt! Még mindig?:)
Itt ma esett az esõ mint az õrült, lehülés ne jöjjön mert akkor nem lesz egy hamar bringázás.
McClane! Képek krankedzone-on?
Biczó! Köszi a tippet, igyekszem figyelni.És sok sikert;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
engem nagyon a vizesség nem zavar, csak lehessen haladni és ne félméter latyak legyen )
össze kéne már raknom egy hegyes bicot.. :scratchhe

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Köszi srácok, de én kihagyom ezt a kiállítást. Nem ér meg annyir pénzt, fõleg hogy most nem is nagyon szeretnék venni semmit.
Sajna az erdõnek még leglább kell egy hónap száraz meleg idõ ahhoz, hogy felszáradjon. Kõszegen egy csomó helyen még hó van. Még az aszfalt is tiszta víz mindenhol, ráadásul a hét végére már megint hideget mondanak.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
sportkiállítáos topikot azért érdemes elolvasni ;)

jelentem kõszegen még nem naon járhatóak az erdei utak :D
voltunk fenn vasûrnap délután és hát ilyne olvadt havas téma van. azér elcsuszkáltunk lefele ) lejebb viszont rohadt jo vooolt )) folyt le a viz a hegyrõl mi meg a patakban jüttünk. ) zsíros volt. egy fék meg simán elég volt, hehe )

gratu a sznóbordereknek )

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
a Vinzol féle kép elég gáz, szal azt nem rakjuk fel, max a CuDaR által készített videóból szedünk ki valami képet....állítólag az ugrásaimmal minden oké lett volna, csak a sebességet kellett volna növelnem, de para volt bennem ezerrel..ugye....
Come on! It's on

Korn

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás
Tehát, ha jól számolom akkor: Dávid, Maul, Cornel, Biczó, Hulp.
Azaz 5-en vagyunk, tele a kocsi. Milyen autóval megyünk? Visszaérünk estére?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Biczó! Majd rakjátok fel a képeket!

Egyébként az utolsó nap is jó volt, mert délután béreltünk szánkót, aztán van ott 7km-es szánkópálya, aztán azon nyomtuk végig...

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát szerintem menjünk együtt, aztán max Cornel nem hívja el a munkatársát:)

Na de ezt most nem gonoszkodásból mondtam, csak akkor mégis mehetne együtt a csapat.

Hulp! Jössz???

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Maul akkó nem megyünk együtt-mert ha pl jönne Hulp akkor már 4en vagyunk..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Üdv Maul kishazánkban... milyen volt,,az utolsó napon kívül??..

Tegnap mi is voltunk Jacobi-ban és Mcclane szépeket operált... most nem ér az 50%-tehát 8m -es ugrásokat produkált, bár többnyire nem esett jól ..de iszonyat hogyan fejlõdik...azéé vót egy két csávó aki olyan 30m köröli ugrásokat produkált lazán-annyit forogva hogy nem lehetett megszámolni..
de jelentem csinálltunk képeket..Mclanerõl is van.. bár majdnem ráment az egyik bordája de a képe elkészült

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Cornél én veled tartok..:) kédés hogy nem érné-e meg busszal-mert 50% os kedvezményt adnak a kiállítás miatt.. asszem..