Szió..
Cornél.. háát egyetértekaz eddig ívéleményt formálókkal,,én azt erõsíteném meg, hogy nem minden jó.. eddig kipróbáltam:.
1. full bravo 2.:cool2:
2. kesztyûk-több féle volt::cry: siralmas
3. térd-sípcsont véddõk-valami :cool2: valami nem az
4.-ezt nem vennék:gerincvéddõk, felsõrészek,mert a gerinc véddõje nem sokat ér..szerintem semmit..-és ugyan azért az árér kapok sok más sokkal jobbat:AXO, SUGA, UFO.. és ausztriában dájnízt
Szóval szerintem ne válassz egy márkát, hanem ami jó.. PL láttam most egy igen szuper térd-sípcsont véddõt:KONA-t Koczkáéknál, ha megvban még nézd meg, elsõ osztályú darab, és nem drága..qva jól van összerakva, nagyoon tetszett!
Kesztyûbõl nekem az a típus jött be, mint amilyen Hulp-é(thor), vagy az enyém(Answer) mert azok bírják, nagyoon,nem keményedik be a bõr, nem szakad ki,,sokáig jó.. Egyébként ebben is mind1 milyen márka, nézd meg a mienk szinte teljesen ua, csak más márka, de az anyag az teljesen ua.!
Felsõrészt én a tavasszal, vagy Sugat, vagy Axot, vagy dainese-t veszek.. majd meglátjuk .. a legjobb címet egyébként a Suga egyik darabja kapta.KÉrdezz másokat is..
Én ennyit tudtam segíteni, mert igazán akkor tudok, ha megmutatom a cuccokon, hogy melyiknek mi az elõnye, meg hátránya..
Köszönöm a kimerítõ választ. Mindenképp szeretném a lehetõ legjobbat megvenni mindenbõl, nem ragaszkodok egy márkához sem. Lehet, hogy majd Ausztriába kellene körülnézni, talán olcsóbb is és a választék is nagyobb. Én is 1-2 hónap múlva tervezem a bevásárlást. Konás térdvédõt megnézem...