Hú bakker, hideg van ottkinn. Most tekertem egy kisebb kört a városban, mire hazaértem, hát a lábom már eléggé fázott. De azért nagyon király volt.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. február 23. - 19:22
Írta 2006. február 23. - 17:46
franciába is megyek....sokminden van betervezve az idei évre...remélem nem lesz gáz
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. február 23. - 17:28
Ja, igazad van McClane, rosszul írtam. Azért majd old meg valahogy, hogy te is tudjál jönni. Ez sokkal jobb, mint a francia edzõtábor.
Írta 2006. február 23. - 10:48
Hulp inkább nagyon szeretnél menni ugyanoda, nem?
nekem gáz ez így, mert nincs túl sok szabim, de igyexem megoldani
nekem gáz ez így, mert nincs túl sok szabim, de igyexem megoldani
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. február 23. - 09:26
Szerintem menjetek el, nézzétek meg, próbáljátok fel, aztán utána meg rendeljétek meg valahol neten, mert ott sokkal olcsóbb.
McClane, Biczó arra utalt, hogy Pilába július 8-15-ig megyünk, míg Leogangba augusztus 19-27-ig mennénk. Akkor kérem a visszajelzéseket, hogy a leogangos kinek jó, mert akkor valamikor lefoglalom a szállást is. Szerintem idõben kell cselekedni, mert nem nagyon szeretnék ugyanoda visszamenni, mert nagyon jó volt a tavalyi hely.
McClane, Biczó arra utalt, hogy Pilába július 8-15-ig megyünk, míg Leogangba augusztus 19-27-ig mennénk. Akkor kérem a visszajelzéseket, hogy a leogangos kinek jó, mert akkor valamikor lefoglalom a szállást is. Szerintem idõben kell cselekedni, mert nem nagyon szeretnék ugyanoda visszamenni, mert nagyon jó volt a tavalyi hely.
Írta 2006. február 22. - 20:36
jujj, végleg bent marad?
Cornel tavasszal nagy védõfelszerelés vásárlás lesz, jön Biczó altengernagy is
Okés! Már alig várom! Pestre kéne menni, vagy Ausztriába!
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2006. február 22. - 18:55
jujj, végleg bent marad?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. február 22. - 18:47
Tényleg! Maulnak sok sikert a csavarokhoz!
Igen! Egyeztetek valamikor idõpontot a dokival aztán kikapják 10 perc alatt! 1 óra múlva meg el is engednek. Mire tényleg jó idõ lesz már csak rossz emlék a vas. Viszont a könyökömben marad örökre! De jól meg van csinálva nem zavar. SZerintem 1-2 hónap és teljesen rendbejön.
Igen! Egyeztetek valamikor idõpontot a dokival aztán kikapják 10 perc alatt! 1 óra múlva meg el is engednek. Mire tényleg jó idõ lesz már csak rossz emlék a vas. Viszont a könyökömben marad örökre! De jól meg van csinálva nem zavar. SZerintem 1-2 hónap és teljesen rendbejön.
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2006. február 22. - 18:32
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. február 22. - 17:12
Trueman!
a fõ gond az h nincs net az albiban szal csak suliban tok netezni. Itt megoldom: proci teljesitmény felezés, gép ablakba. így ventillátor nélkül is elfutkozik a gép. azt mondták a héten várják az érkezését...
de írj mailt nyugodtan, ha sürgös a dolog aztán amint tudok válaszolok. vagy legkésõbb pénteken már tudok késõ este is netezni szal akkor meg msnen is tunk beszélni.
amugy milyen idõ van odahaza? jelentést néztem aszondják hétvégére hózáporok meg hideg
bezzeg egész héten pulcsiba lehetett suliba jönni....
a fõ gond az h nincs net az albiban szal csak suliban tok netezni. Itt megoldom: proci teljesitmény felezés, gép ablakba. így ventillátor nélkül is elfutkozik a gép. azt mondták a héten várják az érkezését...
de írj mailt nyugodtan, ha sürgös a dolog aztán amint tudok válaszolok. vagy legkésõbb pénteken már tudok késõ este is netezni szal akkor meg msnen is tunk beszélni.
amugy milyen idõ van odahaza? jelentést néztem aszondják hétvégére hózáporok meg hideg
bezzeg egész héten pulcsiba lehetett suliba jönni....
Írta 2006. február 22. - 15:57
Írta 2006. február 22. - 15:00
Hi,, rendben Kornél..
Conél téged mikor csavaroznak szét?-már hamarosan nem?
Hulp sikerült a véglegest kialkudni: mind a 2 jó.. az elsõ 7hó 08-15..
a 2. 8.hó 19-tõl.. jó így ? köszönöm mindenkinek!
Conél téged mikor csavaroznak szét?-már hamarosan nem?
Hulp sikerült a véglegest kialkudni: mind a 2 jó.. az elsõ 7hó 08-15..
a 2. 8.hó 19-tõl.. jó így ? köszönöm mindenkinek!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. február 22. - 13:17
Írta 2006. február 22. - 11:47
Írta 2006. február 22. - 11:26
Jébazz, mi ez a randazõdszín?
Rgen voltam itt ezek szerint.
Az oldalon kicsit javítottam, talán nem fagy annyit, de még nem ez a végleges verzió! Visszajelzést várok, kinek mikor és hol van gondja.
Köszi
Mindenkinél minden ok?
Rgen voltam itt ezek szerint.
Az oldalon kicsit javítottam, talán nem fagy annyit, de még nem ez a végleges verzió! Visszajelzést várok, kinek mikor és hol van gondja.
Köszi
Mindenkinél minden ok?
Írta 2006. február 22. - 10:49
Hulp elõször szeretném megnézni, aztán ha nem jutunk vele dûlõre belátható idõn belül, akkor keresek valakit....
hány giga kell?
hány giga kell?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. február 22. - 09:25
Na srácok Mault ma csavarozzák szét.. remélem egyben marad azért..
Írta 2006. február 21. - 21:54
Amit Maul vicces pályának nevez, az egészséges nem lehet:) Hajrá Maul!
Matt! Jó lenne ha tudnánk beszélni valamikor. Ventillátor nq?
Matt! Jó lenne ha tudnánk beszélni valamikor. Ventillátor nq?
Írta 2006. február 21. - 19:58
A vicces pálya biztos azt jelenti, hogy a fák tetejére építi a north shore-t, amiben lesznek dirt jump részek is.
Írta 2006. február 21. - 19:23
Maul vicces pálya? mit takar? ugye nem Kornél ,,ötletei" alapján készül?...