Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Matt! Szerintem a kisbighit váz valami elég buta taggal ennyi. De szerintem ne erõltessük ezt, nem vevõk rá;)
Edit: ha kicsinél maradunk: http://www.konaworld...14&parentid=253

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
A katlanról van néhány nem túl jó kép, meg a betonos ugratóról, amin eszeveszett tempóban ugratok, de azon mindegyiken rajta vagyok, és az élessége sem túl jó. Más nincs nekem.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Körülnézhetek, de túl sok jóra ne számíts. Talán soha nem fényképeztünk a DH-pályán, max az ugratón.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
gondolom ez a bighit sport amit korábban is írtunk..
és annak tényleg ennyi az ára kb tag nélkül.
ha én városos-hegyes-dirtös-ütömvágomos kisfully-t szeretnék lecsapnék erre, McClane.
mellesleg drága cuccokkat is lehet használni rendesen. pár honap/elsõ karcok és nem fog érdekelni a festék..

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Ma küldte adamkg az üzenetet:

"Szia!
Nincs véletlenül pár használható minõségû fotótok a kõszegi dh pályáról? A múltkori hóban nem tudtuk lefotózni, és nincs normális, még fel nem használt fotónk.

Olyan kellene, amina pályából látszik valamennyi. Kérdezz körbe légyszíves, mert nagy gondban vagyunk és nagyon sürgõs!

Elõre is köszi: KGÁdám, Bikemag
Ha találtok küldd a: kgadam@bikemag.hu-ra"

Segítsetek rajta!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Érdekes link, azt azért megkérdezném tõlük, hogy ez a váz miért ennyibe kerül. Mert ha hozzászámolunk egy rugóstagot még akkor is csak olyan 160-170e körül járunk. Szóval kicsit fura a dolog.
Bighit vázaknál nem biztos, hogy ugyanazok a csõszögek, bár nem valószínû, hogy megérné nekik különbözõket gyártani. Mindenesetre a képeken úgy tûnik. Csak mondjuk nem mindegy, hogy egy sima Fox Vanilla van benne vagy egy DHX 3.0 ezt azért te is beláthatod. Duplán kihúzható nyeregcsöve van, szóval a tekerhetõség itt sem gond.
Esetleg egy Stinky.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
De ha jól körbenézel külföldi oldalakon biztos találsz kiló20-at.. valószínû nem idei-hanem tavaji évmodellt de az nem baj..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
link
Mcclane 1percet töltöttem kereséssel.. 90-ért zsír bighit-nem idei de az nem baj-ez nem pénz érte

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hulp a bighit vázaknál mindegy hogy melyiket veszed-azért is van egy ár... ugyan annyiba kerülnek.. a felszereltség más.. és olcsón is ki lehet hozni jó bicajt.. meg nem értem minek neki-csúcs alkatrész-mert mivel, csak, és, különben, most kezd ösztelóssal tekerni, meg amire használni fogja-na szóval ezért elég sokat fogja dobálni... VITRINBEN meg enm akarod tartani ugye Mcclane? -na ezért minek venne tök drága bicajt? nem tanulni kell neki? hol fog a Mcclane jövõ héttõl fogva 7m-rt ugrani, azért ez nem így megy?

Összefoglalva mivel nem akarod hogy vitrinben legyen-és használlni akarod velünk, és mivel nem szeretnéd ha minden pillanatban arra kelljen gondolj:milyen qva drága volt a bicóm-és inkábbb vigyázok rá...-na szóval ezért ne vegyél drágát!!!!!!!SZERINTEM-aztán azt teszel amit akarsz..
Én a helyedben SPECKÓ-t vennék vagy COILERT.. de inkább a speckó.. jó ár jó bicaj.. 275 a váz.. 80egy teló... a maradékra meg nem költesz sokat.. aztán kész a pont pont-vesszõcske

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Csak kicsi a valószínûsége, hogy kapsz olyat újan. McClane meg biztos nem vesz használtat. Ráadásul ilyen stílusú bicajból nem is szabad használtat venni. Az a BigHit egyébként állíthatóság terén többet tudott, mint az idei. Más kérdés, hogy McClane nagyon akar-e pöcsölni az állítgatással. Ezt neki kell eldönteni.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
ÉS ha keresnél egy olyan bighitet mint ami Salának is volt? Az elég multifunkciós. Nem éppen a legolcsóbb, de megnézheted.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Jóvan McClane, majd otthon végzek egy kalkulációt. Azért azt vedd figyelembe, hogy a BigHit fsr 1 felszereltsége nem éppen csúcs kategóriás. Vázat külön meg csak a bighit fsr 3-ast lehet kapni. Legalább is hivatalosan. El kell döntened, hogy komplett bicajt akarsz, vagy építettet.
Teló mindenképpen szimplavállas legyen?
Akkor az UFO ST-re csináljam? Megnéztem a sima UFO-t, az nem freeride bringa, inkább 4X meg dirt 11-13 centi rugóíttal.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ja azé' azt vegyük hozzá, hogy a Nicolai az easton alu váz
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
szal

www.specialized.hu

bighit fsr1 -> 419.000 (nem is rossz, bár 19 cm a hátsó teló, ha jól olvasom, szal...)
bighit fsr2 -> 529.000 (nem is rossz, bár 19 cm a hátsó teló, ha jól olvasom, szal...)
bighit fsr3 -> 699.000 (kilõve, 20 cm)

Hulp egy elõzetes árkalkulációt meg tudnánk ejteni a Nicolai vázzal szerelt bringára?

próbáljunk meg egy minimális, közepes és egy sirály kategóriás felszereltséggel..léccilécci

telóból 15 cm maximum elõre, hidraulikus tárcsafék, az avid fék a sirály kategóriába kellene, jó a hayes is :)
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
nah most vitattam meg Biczó ALEZREDES-sel a bringát

szerinte, szintén mint ahogy Maul mondja, felesleges kiadnom ennyi lóvét rá....

van benne valami, még meggondolom

de tudjátok hogy van ez...
az ember meglát egy vázat...szal ez a váz nagyon sirály, nem tudok kitérni belõle, annyi megfog

ja meg Biczó azt mondta, hogy speckó bighit van 400-ért...Hulp pedig az elõbb írta, hogy csak a váz 275.....akkor most mivan?
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát ezt nem tudom Maul. Pedig feltöltötte a videót az biztos, de akkor ha most jól értelmezem akkor nem lehet leszedni onnan. Nah, szuper.
Biczó, természetesen csak olyan vázat ajánlok, amit én is megvennék, ennyire már ismerhetnél. A Nicolai összes váza ilyen. Bármelyiket nagyon szívesen megvenném, csak eddig nem nagyon volt ebben az árkategóriában. Eddig a legolcsóbb vázuk is 2000 EUR felett volt. Szerintem simán megér ennyi pénzt. Egyébként a speckó katalógusban van Bighit váz 275e pénz, és az a Bighit FSR III, tehát a legjobb felszereltségû bicaj váza. Azt nem tudom, hogy a 3 váz között van-e különbség (mármint a 3 komplett bicajok vázai között). Ennyiért szerintem megéri. Olyan nagyon sokkal ez sem olcsóbb, mint a Nicolai. Meg vannak nagyon szép 16 centit mozgó vázai a speckónak, csakhát azok is már félmilla körül vannak. Ajánlanám én azokat is, mert azokat is szívesen megvenném magamnak is.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hulp!

A Kornél azt írta, hogy beszart a tárhely, akkor nem is érhetõ el a tiéd?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi.. örülök hogy Mcclane ilyen távlatokban gondolkodik.. de mi a sz**nak neki olyan váz??ezt a hülyeséget.. gondolkodjatok már--olyat ajánljatok neki amit ti is vennétek-és ne ilyen emberfelettit.. Mcclane hülye vagy ha olyat veszel..errõl nekem ennyi a véleményem..

És ajánlom a jó árú jó minõségû- a legtöbb tesztben gyõztes speckókat..!!!Az új bikk-makkhoz adtak 2006-os SPec katalógust..ajánlom nézegesd!......

Csütörtökön lesz meg a pénz a vázból-és a telóból Hulp..Szóval-ha minden jól megy akkor majd rendelheted is a telót.. Magyarországra erõleláthatólag máj környékén jönnek a telók:)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Annyira azért nem vészes. Egyébként nem is nagyon mentél olyan helyen, ahol gyorsan lehetett volna, mert zömmel NS-en mész a felvételeken.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
szal...a videó rólam katasztrófa lett, nem ajánlom senkinek, max aki sírni akar.... :(
persze nem Hulp miatt, hanem miattam, nagyon lassan megyek, tiszta gáááz
Come on! It's on

Korn