Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Posted 2006. March 27. - 06:51
Posted 2006. March 27. - 06:45
de egy valamit elfelejtettünk megnézni
asszem mondtam már talán Hulpnak, hogy szeretnék oylat építeni, mint ami saalbachban volt a pálya legvégén....ott egy hármas leugró volt egymás mellett, különbözõ magasságban
nah én is ilyet szeretnék...ki kellene nézni valami lankásabb domboldalt, és egymás mellé növekvõ sorrendben szeretnék egy iylen jellegû gyakorló pálya szakaszt építeni...
Maul és Hulp tegnap voltunk int, szal még frissek az emlékek a pályáról, hova lehetne iylet építeni?
arra gondoltam, hogy mondjuk 40 centinként nõne a leugró, de ezt lehet módosítani....
fáról földre kellene ugrani...asszem:)
Korn
Posted 2006. March 26. - 20:33
Posted 2006. March 26. - 18:20
Akkor a tervezések, meg mérések alapján légyszíves csinálj valamilyen összesítsét, hogy körülbelül hány méter fára lenne szüksé! Meg földre..
Posted 2006. March 26. - 11:45
Posted 2006. March 24. - 23:40
vazze besz..ok ezt írta ki: Az adminisztrátor az elküldéstõl számított $vboptions[edittimelimit] percre korlátozta hozzászólásod módosításának lehetõségét. Ez a határidõ lejárt, így lépj kapcsolatba az adminisztrátorral ha mindenképpen változtatni szeretnél annak tartalmán.
MÁR MÓDOSÍTANI SE LEHET.. akoor ez azt jelenti, hoyg fogjam be?
Na akkor mégegyszer:
Ha 15percen belül eszedbejut valami, akkor azt még a korábbi postodba bele tudod írni ennek a segítségével.
Így már oké?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. March 24. - 19:01
Most az egyszer még elnézem.
Posted 2006. March 24. - 18:21
Posted 2006. March 24. - 18:00
még ezt akartam:
Szeretnék kérni mindenkit, ha van otthon olyan elfekvõ, már nem használt alkatrésze, ami még jó, de kinõtte mert gagyi, vagy mert nem kell neki, de még felszerelhetõ egy nagyszerû bikera-akkor kérem jelezze, mert megvenném.. bármi jöhet, fék, hajtómû, szigorúan 8as.. ilyesmi.. kormány.. stb..
Köszönöm hogy hozzászólhattam.. miattam fog nyílni majd a szombathelyi riderek 3. epizódja..
Nekem van is és lesz is néhány cuccom, ami esetleg érdekelhet, majd megnézed!
Most szombat nekem még kicsit korai, mert az ugye holnap lesz, ráadásul McClane-nel beszéltük meg már korábban a nagy védõcucc vásárlást, de most nem nagyon van rá keret. Pedig szívesen kimennék. Mikor jönnénk haza? És mennyi a beugró? Végülis nézni ingyen van!
Feliratokat meg majd összehozzuk! Én fõleg a betûtípus kiválasztásában tudnék segíteni, illetve a megszerkesztésében, a kivitelezés nem az én asztalom.
Posted 2006. March 24. - 17:10
Posted 2006. March 24. - 15:29
én mindenképpen elgondolkozom, ha nem lesz ingyé'
Biczó el fogok élvezni a bicajodon szereplõ feliratoktól asszem, már most
Biczó akkor 1/2 2-re nálad leszek, Hulp majd utánunk jön, Maul-lal majd beszélek
Biczó ha akarsz beszélni a hozzászólásaidról, rám számíthatsz...
Biczó szombaton én nem tudok menni
Biczó az asztal is megjött
Korn
Posted 2006. March 24. - 14:11
Sajna az adapter nem jött meg, de tesóm két hét múlva jön haza, és ha addig meghozzák, akkor azt haza tudja hozni magával.
McClane, szerintem mindenképpen megyünk Leogangba, mert oda el kell menni, azt nem szabad kihagyni, max kicsit többe kerül.
Posted 2006. March 24. - 13:56
MÁR MÓDOSÍTANI SE LEHET.. akoor ez azt jelenti, hoyg fogjam be?
még ezt akartam:
Szeretnék kérni mindenkit, ha van otthon olyan elfekvõ, már nem használt alkatrésze, ami még jó, de kinõtte mert gagyi, vagy mert nem kell neki, de még felszerelhetõ egy nagyszerû bikera-akkor kérem jelezze, mert megvenném.. bármi jöhet, fék, hajtómû, szigorúan 8as.. ilyesmi.. kormány.. stb..
Köszönöm hogy hozzászólhattam.. miattam fog nyílni majd a szombathelyi riderek 3. epizódja..
Posted 2006. March 24. - 13:36
a számlaszámot akkor a krankedzone-oldalra felteszem.. és lehet utalgatni-arról kapunk otp bizonylatot..és minden ellenõrízhetõ..! ha kell felrakom azn oldalra mindig scannelve-és mindenki látja majd hogyan állunk..
Mivel be lettem rendszabályozva(parancs értettem-gesztust szeretném hozzáfûzni Leslienek) ezért csak majd azt csinálom. hogy mindig módosítom az uccsót amig ezer sor nem lesz.. vagy visszafogom magam..
Hulp és kellene lenni mégegy felvételnek alulról amikor Maul esik.. Dávid csinállta!!!!! aztat nematláltam... tetszene..
Matt szombaton akkor gyere el, fõleg ha nem voltál még Grazban akkor..nem kerül semmibe! és korán hazaérünk..
Mcclény akkor te bizti nem jössz?LEszállították az asztalt a pc-knek?
1.sõ módosítás: tegnap ezerrel gyúrtam arra hogy meglegyen az ezredik hozzászólás-és mint a rosszgyereket megbüntettek, mert nem méltányolják ha sokat írsz.. pedig nem is szoktam.. csak egyedül éreztem magam a fórumon, és elbeszéllgettem magammal..
2. módosítás(2 percel késöbb ZULU idõ +001GMC: 12:43 /HU:ebédidõ)
Macclane vasárnap akkor bizti olyan késõn mentek a pályához?:kimegyek 2re és 3ig kint lennék, vagy az neked semmikép se jó? de akkor a 2tényleg kettõ lenne.. nem fél három..
3. módosítás(2 percel késöbb ZULU idõ +001GMC: 12:45 /HU:ebédidõ)
Srácok szombaton viszem festetni a szolid bikeom(a már megbeszélt designre) és összefog állni teljesen a városi harcos büszkén kinézõ-ámbár szegényesen felszerelt bike- RS valami teló. magellán crater alu váz.. és a többi noname full xtra.. de design elképesztõ lesz..
Cornél errõl korábban beszéltünk--tudnál akkor készíteni feliratot a bike-ra??????:
Ez kellene: a tiednél vékonyabbak a csövek!!!!! felsõcsõre: terminátor( a filmeben szereplõ felirat fajtával..
az alsócsõre: streetfájter és ez olyan cadillac es felirat(dõlt kézírat jellegû) kellene hogy legyen.. ez megoldható lenne? matrica formájában a lakkréteg alá ragasztanám fel festés után..(a lakk ne oldja az anyagát..
Posted 2006. March 24. - 10:59
mert ha nem kapunk bérletet, úgy már elég sokban lenne, nem?
megéri akkor is menni?
Korn
Posted 2006. March 23. - 23:59
Nagyjából megvan a Dávidról készült videó is, összevágtam, most már csak zenét kell hozzá találni, illetve egy már van, csak a maradék filmhez.
Posted 2006. March 23. - 23:38
Úgy is a videóban van egy hiba, mertz be van vágva kb két mádospercre egy dj ugrató, és nem is megyek rajta, csak õgy ott van. Oda berakhatod, aztán akkor a maradékot az utolsó sisakkamerás felvételrõl kicsípheted...
Posted 2006. March 23. - 20:47
Ja, és megvan az 1500. hozzászólásom is.
Posted 2006. March 23. - 19:09
Akkor most nekikezdek a leogangi foglalásnak is.
Posted 2006. March 23. - 18:02
A bank azért van ingyen, mert én fizetem az éves díjat-de abbn benne van a 2plussz számla-amit nem használok amúgy sem.. és csak van.. és ezért van végülis ingyé.. ja és megtakarítási számla, tehát kiemelt kamatozású 2Ft plussz évente:)!
Szerintem sem rossz ötlet a számla. 1-2 ezret szívesen utalgatnék rá én is.
Szerk: Most olvasom az egymás utáni postolás hátulütöi részt!