Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás

Mindenkinek !!!!

Erre a számlaszámra lehet utalni a "havi ezer" hoozájárulást azok részérõl akik úgy gondolják hogy segítenek, és ezt meg tudják tenni-megtehetik hogy erre a célra áldozzanak.. a számlán összegyûlt pénzt csakis kizárólag a pályaépítésre fordítjuk- a számlakivonat be scannelve megtalálható lesz a krankedzone oldalon..

mindenki nevében : Köszönöm..

név:.Biczó Krisztián
számlaszám:.

11771430-00165491

Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi,, na szóval én ha azt mondom megyek, akkor megyek még ha esik is..

Hulp ab 69.. a felnõtt 99EUR.. és mûanyag.. a gerincvéddõje szerintem elég összetett-mégiscsak motoros esésre van kalibrálva.. megnézetem élõben milyen,ha jó hozatok egyet..
Szerintem nem olyan rossz.. nem rosszabb mint a 661..sõt a hát része, és amell része jobb, de azért még nézegetek..

módosítva!

Maul azért én nézek olcsón lomb fûrészt is.. szeget veszek, de ebben még konzultálok Mcclannel hogy ne kelljen kivinni bicajjal.. sajnos fizetés csak jövõ hét, így anyagilag nem vagyok túl jól..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
kint fel is vágják nekünk, csak nem tudom az elérhetõségüket
mindenképpen akkor tetõlécet vegyünk? én még mindig vékonynak tartom
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
McClane-nek a fúrészével gyorsan megy!
De akkor McClen, hívd fel a fásokat, és kérdezd meg, hogy mi az a legkisebb mennyiésg, amit kihoznak. Mert a fa az úgy is elfogy...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ne buzeráld már, mert ebbõl megint csak sértõdés, meg veszekedés lesz, amit nem szeretnénk. Basszus mit várunk, ha 4-en nem tudunk összetartani.
A fát nem kéne felvágatni? Csak azért, mert azzal a kis fûrésszel, ami Mauléknak van, azzal eléggé sokáig tart, meg rohadt fárasztó is.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó mondtam, hogy kedden nem tudom megkérdezni, valszeg ma kimegyek és vadászok ott valami górét

fát akkor szállítják ki, ha nagyobb tételben veszünk, szvsz 200 métert nem fognak kihozni

Hulp akkor próbálom úgy intézni, hogy szombat délelõtt 10 órára menjünk ki, max én elõbb kimegyek a földes kocsival, ha csak akkor tudják hozni

Biczó meg majd utánunk jön, amibõl persze úgy sem lesz semmi...ismét, ahogy azt már megszokhattuk tõle
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ennyi pénzért ez nagyon nem sok. Mondjuk kicsit furának tûnik, olyan mintha a védõk bõrbõl lennének, nem pedig mûanyagból. De lehet, hogy csak én néztem el a dolgot.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Cornél ugye mondtam hogy néztem motoros katalógusban protektorokat.. ez az a katalógus ide katt

http://louis9.louis....6/pages/073.pdf És ezt a protektort nézegettem..jónak tûnik... és nem drága.. és a munkatársam akié a katalóg megy ki elég gyakran..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Maul az szupi.. egy papírra azért rajzol le nekem a távolságokat amit szeretnél az asztalos ugratónál kb ra.. aztán majd megnézzük..
Szeget akkor veszek.. azzal már nem kell foglalkozni, akkor a fa is rendben lesz ezek szerint ha a föld nem jön össze..bár jó lenne.. még holnap hívogatok emberkéket, hátha valami kisül belõle és valaki azt mondja: vigyük..:)
szerszám is kellene még :lehet nézek egy fûrészt..

Mcclane jutottál valamire???

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát mcclane azt mondta, hogy a fát kiszállítják onnan, ahol mulkor vettünk.
Szög nincsen sok, ma voltam kint, és csak 200-as van pár darab, de fõleg 120-as kellene!

Továbbá ma megcsináltam az asztalos ugrató összes elemét, szóval már csak össze kell rakni...

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Szerintem azt is venni kell, ha a tél elötti utolsó építkezésre visszagondolok, akkor már szinte nem is volt.. de abból sohase van elég lenni akkor..

Azért jó lenne azt megcsinállni Maul hogy fuvart szerezni.. és vagy a földért megy, vagy a fáért.. a fát meg elõre le kell kérdezni-mennyi, meg hol, meg mikor? az a biztos..
ha nem lesz Föld akkor összetalicskázzuk kupacba a házatok elött lévõ rétet:)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Szög van, vagy azt is venni kell?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát attól nem kell félni, hogy munka nélkül maradtok...

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Mindenképpen azt kellene csinállni. hogy pót lehetõségként megszervezzük a fával való munka lehetõségét, ha nem jönne be a földes mutatvány.. szóval nekem mondjuk van most 5ezrem mert hó vége van.. többiek?
Ehez még hozzátartozna hogy mondjuk Mcclane utánnanéz a fának, és egészen addig megszervezi, hogy legkésöbb pénteken szállítani tudják.. ha nem lesz föld.. még megnézem dolgozik-e fuvarozóként egyik ismerõsöm..nemtom..
Na szóval intézni kéne mindent folyamatosan, mert nem szeretnék szombaton munka nélkül maradni..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát a szombat kilenc az már kicsit húzós, de majd délelõtt valamikor kiérek, ha már egy órával késõbb mennénk, úgy 10-re, az már nekem is nagyon megfelelne. Ha valamennyi fa is lenne, az már maga lenne a kánaán, bár ha hárman vagyunk, úgysem tudunk mindent egyszerre csinálni.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
McClane!

Megkérdeztem fattert, de nem tudja honnan lehetne földet hozatni...

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi, Mcclane ajánlom élj a ,,megvesztegetés,, harcmûvészetével a mûvezetõvel szemben-bizti másképp áll majd hozzá a kérdéshez..
Szombaton Mcclane nekem csak a du-n jó, vagyis a munka dönt-lehet hogy elöbb is, mert dolgoznom kell otthon(metszeni) ill más meló is van., de ha végzek megyek és építünk..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Maul akkor kérdezd meg plííííz a földet, hátha a Biczó féle nem jön össze....
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó szombaton délelõtt kellene nekiállni az építésnek, mert délután - estefelé már a barátnõmmel szeretnék lenni...na meg a földet is szvsz vagy péntek este vagy szombat reggel hoznák ki...de ez még ügyezés alatt áll....ugye

Hulp neked mikor lenne jó?

mi lenne, ha az alábbi verzióban maradnánk:

szombaton én kimegyek, kivitetem a földet, aztán elkezdem felhordani délelõtt, dél felé meg utánam jöttök, gondolom Hulp nem akarsz 9 felé indulni...ha igen szólj, mert az sirály lenne....
szal szombaton csak fel kellene hordani, vasárnap pedig délután eldolgoznánk a földet, megcsinálnánk az íveket
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi, Mcclane de akkor kérdezd meg.. hátha.. szombaton otthon leszek, tehát du-n építhetünk, meg vasárnap is..! csak legyen mit..
Maul akkor intézd el légyszí, hogy szombaton valahogy oda legyen készítve a kaputok közelébe a szerszám..mert akkor ha valahogy behatolunk, vihetjük is.. elõre is köszi!
Mcclane mikor veszünk fát? néhány ezrem van amit fel tudok ajánlani..vagy veszek szeget.. ami jobb..!???