Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Nah videókra visszatérve!

Hulp, kellenek azok a kis összeállítások amiket csináltál, meg a nyewrsanyga kell, amibõl ki vannak véve a nem odavaló részek..

Kiírni nem tart sokáig, premierben csak simán export to dvd...

Hulp, ha érdekel, van új vágóprogramom, tévében is azzal dolgozunk.

Krisztián!
Szög nincs, fa sincs.. Szóval szerintem szombaton csak földezni tudtok, vasárnap meg összerakjuk az asztalosat...

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
én is elnézést kérek mindenkitõl..

Mcclane akkor hogyan állunk?Föld? fa? szerszám? Szeg? Pénz?
Holnap én dél körül ott leszek.. arról pedig nyilatkozzatok-hogy akkor bûn meghívni másokat, vagy jöhetnek mások is segíteni? nem akarom hogy ezért is mindenki engem cseszegessen.. Maul döntsé...

Cornél az utalt zsetonod felhasználjuk most?
Tudsz valami újjat protektor ügyben..?
Maul sajnos nem tudok otthon lenni és végigjárni a helyeket.. nem tartana sokáig körbe bringáznom.. dehát itt kell lennem, annyit tudtam tenniu, hogy szerzek infót-hol melyik mûvezetõt kérdezzük meg-hogy ad-e földet... ennyit tudtam tenni,..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
OK, majd visszafelé odaadom a winchestert. A konvertálással van probléma, mert DV aviból kell DVD videót csinálni, és az tart rohadt sokáig. Még a nyersanyagnak valót lehet, hogy kicsit szerkesztgetni kell, nem tudom mi a Maul pontos elképzelése.
Igen McClane, a szombat 10 tökéletesen megfelel.

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Én is elnézést kérek mindenkitõl. Miért is? :D
Jaja, nagyon szép kis kanyar, valami ilyesmire gondoltam. Szinte alig kell hozzá föld, pik-pakk megvan. :)
A videók készen vannak, viszont jó lenne, ha valaki ki tudná írni õket DVD-re, mert nálam iszonyat sokáig tart, mert nem annyira nagy eresztés már a gép. Már vágás közben is iszonyat lassú. Ha nincs senkinek erõsebb gépe, akkor persze meg tudom csinálni én is. Maul jó lenne ha megnéznéd elõtte, mégis te intézted ezt a dolgot a Berryvel, és te tudod, hogy nagyjából mit kéne neki leadni ahhoz, hogy kapjunk idén is bérletet.

Hulp! Ha mindnen igaz, úgyis talizunk meló után, hozd el kiírom!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
max melóhelyen meg tudom írni, az otthoni gépem erõsebb, de nincs íróm .....

Hulp akkor szombaton 10 körül tudunk kezdeni?

a kanyar képét kinyomtattam, visszük magunkkal a viszonyítás kedvéért :D

Berrynek akkor lett újság küldve? mintha azt mondtad volna Maul, hogy igen....
de tudod az én agyam... :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Én is elnézést kérek mindenkitõl. Miért is? :D
Jaja, nagyon szép kis kanyar, valami ilyesmire gondoltam. Szinte alig kell hozzá föld, pik-pakk megvan. :)
A videók készen vannak, viszont jó lenne, ha valaki ki tudná írni õket DVD-re, mert nálam iszonyat sokáig tart, mert nem annyira nagy eresztés már a gép. Már vágás közben is iszonyat lassú. Ha nincs senkinek erõsebb gépe, akkor persze meg tudom csinálni én is. Maul jó lenne ha megnéznéd elõtte, mégis te intézted ezt a dolgot a Berryvel, és te tudod, hogy nagyjából mit kéne neki leadni ahhoz, hogy kapjunk idén is bérletet.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ma elõbb lelépek, aztán irány az építkezés....
eszembe jutott....ok Maul, tudom, szal ahogy megyünk ki Szhelyrõl Torony felé az út bal oldalán is nyomják az új házakat, meg mérik ki az új telkeket, szal oda is elugrok majd...
tudtok még más helyeket?

más:

http://ww1.whistlerblackcomb.com/bike/

a Hulp-féle döntöttet ilyenre tervezzük, nem? max kicsit kisebbre:
http://ww1.whistlerb...es/jun01_01.jpg
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Én kérek elnézést mindenkitõl...

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
skacok bocs, de még a melóhelyen vagyok, szal földet holnap tudom megnézni, mire kiérnék, arra szvsz, már nem lesznek ott...
sajna még itt van gáz amit meg kell csinálnom
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás

semmi gond Biczó, a 150 az néha csak 75 :D

tudom,tudom..

Mcclane Cornéllal rendeltünk olyan two-x protektort.. majd ha megjön meg tudod nézni.. szerintem nagyoon jó -akik már vettek, és formáltak róla véleményt -csak jót írtak.. jót sikerült találni.. és ha azt nézem hogy a végén 30 ba fog kerülni-és ezt pl a 661 -el hasonlítva- ami 30körül mozog szintén-akkor ..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
semmi gond Biczó, a 150 az néha csak 75 :D

bocs, csak poén ;)
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Most én voltam ingerült ,elnézést..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
na most MAUL, nane.. azért.. a tegnap elötti napon telefonálással töltöttem hogy hol van föld, a városgazdálkodáson már minden ürgével beszéltem, ami van cím hogy hol van építkezés, arról innen tudunk.. de persze ezt most nem azért mondtam,,, mert,, csak hogy mi bezsélgettünk Mcclannel elég sokat mostanság-amirõl te nem tudsz-és próbálunk-lok földet szerezni.. igaz Mcclane..

Nem értem Maul miértnem szóltatok-én pl egy kanyit se tudok arról azt a fát hogysmint vettétek, csak akkor tudtam róla valmit, amikor már megvolt..

Maul itt senki nem beszél rébuszokban hogy ha találunk,, vagy ha.. csak te errõl le vagy maradva-ezért ebbe nem szólj akkor bele-mi egymás közt megbeszéltük, ha találtam vlamit!:
de írok konkrétumot Vas megye: Rábahidvégen házépítésbõl visszamaradt föld ingyen elvihetõ...Tárnokon tó ásás miatt rengeteg föld ingyé elvihetõ,,ilyenre gondolsz? van ezer.. vazze csak nem éppen szombathelyiek, ezért kellene újságot venni.. de földet meg az egészet mostantól lesz..om

Konkrétum:van egy címünk-és Mcclane elmegy megnézni-tapogatózni, várni meg lehet-hogy találjunk olcsóbban konkrét helyet közel.. minek elkapkodni, ezen a pár napon már nem múllik semmi..

Szerintem Maul nem azzal kellene tölteni az idõt hogy egymást csesztetjük, hanem tegyen mindenki annyit -amennyit tud..

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás
Hulp!

Ha lenne egy ilyen rendelôs-utalós dolog tudsz benne segíteni?
Odaadom az Eurot és, hogy hová kell utalni és esetleg a kinti címre kérném a postát. Az esetleges felmerülô költségeket fizetem. 2 felsôtest protektor lenne nekem és a Biczónak.

Elôre is köszi

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
nah, télleg kicsit ingerülten reagáltam, ezért elnézéseteket kérem, nem akartam balhét, télleg legalább mi tartsunk össze, szal peace!

ma délután megnézem a földet
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás

Mcclane ez csak szervezés kérdése lett volna,, kérlek ne kelts feszültséget !!!!
ha pl nekem szólsz hogy adjak x pénzt bizti adtam volna.... más is.... ez lezárva.

A földet te nagyoon akarod-rendben, és 2000-el beszálok ha kell! csak azt mondtuk hogy nézegetni kéne!! mert tegnap du-n találtam a neten kb 30 olyan hírdetést ami ingyen földrõl szolt, de Tárnokon, vagy Bp-en, Vagy Hobbit-földjén..
szóval én a helyedben még várnék-ez nem azt jelenti hogy én nem szeretném annyira azt a pályát amit te, mert igen, csak olcxsóbban is lehet azt!
Kellene venni valakinek egy ,,apró" s újságot-és keresni benne építkezésrõl elvihetõ földet..pincék kiásásakor mindig keletkezik.. és rengeteg ilyen hírdetés van...

szal csak megfontoltan kellene..

Nah most én sem akarom itt a feszültséget kelteni, de McClane-nek abban igaza van, hogy multkor sem adott senki egy büdös petákt sem, pedig mindenki tudott róla.. Nah de ez már nem is lényeges..

Meg annyit akarok még, hogy ne ilyen feltételes módokban beszéljük, hogy ha találunk, meg ha nem, csak ha van valami konkrétum, akkor beszéljünk errõl... Mármint a földrõl. Egyébként én is sokallom a földet ettõl függetlenül, de McClane legalább utána járt, és mondott valami konkrét, kézzel fogható dolgot..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás

na majd meglátjuk, hogy ha mégsem sikerül földet hozatni, hogy lesz kiásva és odahordva annyi föld, amennyi kell :)
nagyon kiváncsi leszek :D

ja a fejenként 2000 ft elköltése....
a múltkor is Maul és én vettük a faanyagot és szeget...ha jól emléxem, abba sem szállt be senki...
abból van szinte a teljes felsõ szakasz, bocsánat

de ne veszekedjünk ezen, délután megkérdezem a földet

Mcclane ez csak szervezés kérdése lett volna,, kérlek ne kelts feszültséget !!!!
ha pl nekem szólsz hogy adjak x pénzt bizti adtam volna.... más is.... ez lezárva.

A földet te nagyoon akarod-rendben, és 2000-el beszálok ha kell! csak azt mondtuk hogy nézegetni kéne!! mert tegnap du-n találtam a neten kb 30 olyan hírdetést ami ingyen földrõl szolt, de Tárnokon, vagy Bp-en, Vagy Hobbit-földjén..
szóval én a helyedben még várnék-ez nem azt jelenti hogy én nem szeretném annyira azt a pályát amit te, mert igen, csak olcxsóbban is lehet azt!
Kellene venni valakinek egy ,,apró" s újságot-és keresni benne építkezésrõl elvihetõ földet..pincék kiásásakor mindig keletkezik.. és rengeteg ilyen hírdetés van...

szal csak megfontoltan kellene..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Cornél amit utoljára linkeltem a twox az nagyoon dúrva.. nézd mennyi rajt a protektor.. neked inkább ilyesmi kéne, ez bizti megvédd.. még ma nézegetek, és akkor rendelsz nekem? megbízható eza sofort kaufen-es dolog? ez uyge csak annyit jelent, hogy egy cég az e-bay en keresztül ad el dolgokat..-nem?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
na majd meglátjuk, hogy ha mégsem sikerül földet hozatni, hogy lesz kiásva és odahordva annyi föld, amennyi kell :)
nagyon kiváncsi leszek :D

ja a fejenként 2000 ft elköltése....
a múltkor Maul és én vettük a faanyagot és a szeget...ha jól emléxem, abba sem szállt be senki...
abból van majdnem a teljes felsõ szakasz
ketten vágtuk méretre, és ketten is szegeltük fel...ha már a munka is szóba került

de ne veszekedjünk ezen, délután megkérdezem a földet
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

megkérdezem, csak tudnám azt, hogy vajon mi minõsül olcsónak....fejenként 2000 ft lett volna a kiszállításos cucc, szal ha mondjuk fejenként 150 ft lesz az megfelel?

nevetséges, hogy félmilliót ráköltünk a biciklikre, de 2000 ft-ot sokalljuk a földért

McClane, igen, sajnálom olyan dologra elkölteni a pénzt, ami ingyen is van. Ennyi erõvel megbízhatnánk ácsokat is, hogy építsék fel az egész pályát, mert bár azt is meg tudjuk ingyen csinálni, csak ha dolgoztatunk, úgy egyszerûbb. Azt értsd már meg, hogy azt a fejenként 2e Ft-t értelmesebben is el lehet költeni. Ráadásul a föld esetében a teljes költség több mint felét maga a szállítás teszi ki, és ha azt veszed abból az ég világon semmit nem lehet felhasználni. Ha úgy tetszik kidobott pénz, amiért kaphatnánk mondjuk 100m fát, ami szerintem sokkal hasznosabb.
Maul, esetleg fateroddal beszélhetnél, hogy ha gond a fakivágás, jelöljék meg azokat a fákat, amelyikeket felhasználhatunk. Végülis csak annyi kéne, hogy egy erdész körbemászkál a pálya mellett. És akkor még hasznos munkát is végzünk az erdõben.