ez valszeg engem is érdekelne!
csak télleg a méret a kérdés.....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. március 30. - 07:36
Írta 2006. március 30. - 07:24
http://cgi.ebay.at/N...1QQcmdZViewItem
Ez sem rossz! Ha Ebay lesz a befutó akkor én meg tudom rendelni!
Ez sem rossz! Ha Ebay lesz a befutó akkor én meg tudom rendelni!
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2006. március 30. - 06:23
megkérdezem, csak tudnám azt, hogy vajon mi minõsül olcsónak....fejenként 2000 ft lett volna a kiszállításos cucc, szal ha mondjuk fejenként 150 ft lesz az megfelel?
nevetséges, hogy félmilliót ráköltünk a biciklikre, de 2000 ft-ot sokalljuk a földért
nevetséges, hogy félmilliót ráköltünk a biciklikre, de 2000 ft-ot sokalljuk a földért
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. március 29. - 23:36
Írta 2006. március 29. - 22:42
Ezt nézzétek!!!!!!!!!4 azt hiszem ez a legjobb amit találtam!!! Nézzétek meg
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. március 29. - 22:25
http://www.evita.de/...ng-protektoren/ ezt találtam még nézz utánna ennek légyszí Cornél ez nagyoon olcsónak tûnik, de az e-bay benn van..
ez 68 Eur+posta lenne ez olyan mint Hulpé--- nekem ez is tetszik. és vadi új nem licites termék.. de ehez te jobban értesz.. nézz utánna légyszí
ezt most találtam:http://cgi.ebay.de/w...bayphotohosting
ez 68 Eur+posta lenne ez olyan mint Hulpé--- nekem ez is tetszik. és vadi új nem licites termék.. de ehez te jobban értesz.. nézz utánna légyszí
ezt most találtam:http://cgi.ebay.de/w...bayphotohosting
Írta 2006. március 29. - 22:00
az aláírás a Maulét figyelembe véve 3 sor lehet, de mindjárt megcsinálom..igazából nincs jelentõsége mert csak mi utalunk..
azt hiszem én hozatok magamnak Cornél .. de meg is rendelhetjük.. az talán gyorsabb..
Jöhet nekem is egy! Csak a méretet kéne kitalálni!
Írta 2006. március 29. - 21:53
az aláírás a Maulét figyelembe véve 3 sor lehet, de mindjárt megcsinálom..igazából nincs jelentõsége mert csak mi utalunk..
azt hiszem én hozatok magamnak Cornél .. de meg is rendelhetjük.. az talán gyorsabb..
Írta 2006. március 29. - 18:38
McClane!
DE azért azt kérdezd meg!
Mert lehet, hogy az építkezésen adnak olcsón, aztán akkor kell...
Pénzt én nem igen tudok utalni. Szóval majd hétvégén valakinek odaadom. Jelenleg most csak a havi ezrest tudom tartani, de majd ha lesz több pénzem, akkor adok.
DE azért azt kérdezd meg!
Mert lehet, hogy az építkezésen adnak olcsón, aztán akkor kell...
Pénzt én nem igen tudok utalni. Szóval majd hétvégén valakinek odaadom. Jelenleg most csak a havi ezrest tudom tartani, de majd ha lesz több pénzem, akkor adok.
Írta 2006. március 29. - 16:49
Mindenkinek !!!!
Erre a számlaszámra lehet utalni a "havi ezer" hoozájárulást azok részérõl akik úgy gondolják hogy segítenek, és ezt meg tudják tenni-megtehetik hogy erre a célra áldozzanak.. a számlán összegyûlt pénzt csakis kizárólag a pályaépítésre fordítjuk- a számlakivonat be scannelve megtalálható lesz a krankedzone oldalon..
mindenki nevében : Köszönöm..
név:.Biczó Krisztián
számlaszám:.11771430-00165491
Szerintem tedd bele az aláírásodba és akkor mindig kéznél van!
Egész pofás az a védõ és tényleg nem drága.
Írta 2006. március 29. - 16:49
Földet tudunk ásni az útról is, amire Maul azt mondta, hogy már nem használja senki. Van ott egy kisebb tisztás is, ami tuti, hogy nem gyökeres. Amit építettünk meg az alsó, és a középsõ szakasz közé ugratót, annál is csak az eleje volt nehéz, aztán már nem annyira. Meg a föld eltalicskázása is rohadt nagy munka, szerintem ugyanaz, mintha ásnánk. Max egy kicsit tovább tart.
Írta 2006. március 29. - 16:19
Hi, Mcclane azért azt meg kellene azért kérdezned-sose tudni.. !
Szerintem a Maulék elött lévõ mezõrõl lehetne talán a legkönyebben ásni, csak az szerintem van vagy fél km a célig...
szerintem most költsünk a fára.. és próbálunk szerezni ingyé földet..
a számlánkon van 3ezer ha minden igaz.. én adok 5öt.. a többiekét nemtom.. mennyi a vége?
Szerintem a Maulék elött lévõ mezõrõl lehetne talán a legkönyebben ásni, csak az szerintem van vagy fél km a célig...
szerintem most költsünk a fára.. és próbálunk szerezni ingyé földet..
a számlánkon van 3ezer ha minden igaz.. én adok 5öt.. a többiekét nemtom.. mennyi a vége?
Írta 2006. március 29. - 13:38
ok, akkor a föld vásárlás project leállítva, 3:1 arányban le lettem szavazva
akkor már nem megyek a ki az építkezésre sem földért
akkor már nem megyek a ki az építkezésre sem földért
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. március 29. - 13:09
Hát ennyi õpénzért nszerintem hanyagoljuk a földet. Akkor inkább tényleg sznevedjünk. Gondololom a szombat délutánt ti úgy is a földes témár akartátok szánni, és egy nap alatt simán ki tudtok ásni annyi földet.
20 ezer pénzbõl meg lehet venni 280 méternyi tetõlécet...
20 ezer pénzbõl meg lehet venni 280 méternyi tetõlécet...
Írta 2006. március 29. - 12:41
nézzétek...próbáltunk már földet kisáni az erdõbõl...
én emléxem és szvsz sokkal jobb, ha hozatjuk
a felsõ szakasz leérkezõjét ástuk ki.....
és még így is odahordtunk egy csomó fát, mert alig bírtuk kiszedni...rövid is lett egy kicsit a leérkezõ, mert már nem volt erõnk többet ásni
most meg kell az elsõ leérkezõhöz, döntött kanyarhoz, hipphez, és dj-hoz...
ennyit ki fog kiásni? és fõleg honnan? tiszta gyökér az egész erdõ....azt a leérkezõt is hárman ástuk, ha jól emléxem
de szavazzunk róla, és döntsük el
egyedül meg tudom venni a földet, de kivitetni már nem tudom, nincs rá keret...szal mindenképpen kellene a ti segítségetek is hozzá
de ha úgy döntötök, hogy inkább ne hozassunk, akkor nem hozatunk, de akkor azt most mondjuk ki
Cornel mondta, hogy 2000 Ft-tal beszáll a földbe....
én emléxem és szvsz sokkal jobb, ha hozatjuk
a felsõ szakasz leérkezõjét ástuk ki.....
és még így is odahordtunk egy csomó fát, mert alig bírtuk kiszedni...rövid is lett egy kicsit a leérkezõ, mert már nem volt erõnk többet ásni
most meg kell az elsõ leérkezõhöz, döntött kanyarhoz, hipphez, és dj-hoz...
ennyit ki fog kiásni? és fõleg honnan? tiszta gyökér az egész erdõ....azt a leérkezõt is hárman ástuk, ha jól emléxem
de szavazzunk róla, és döntsük el
egyedül meg tudom venni a földet, de kivitetni már nem tudom, nincs rá keret...szal mindenképpen kellene a ti segítségetek is hozzá
de ha úgy döntötök, hogy inkább ne hozassunk, akkor nem hozatunk, de akkor azt most mondjuk ki
Cornel mondta, hogy 2000 Ft-tal beszáll a földbe....
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. március 29. - 12:26
Az elsõ utalás Cornél személyében megtörtént.. 3000Ft ha jól láttam..
Írta 2006. március 29. - 12:10
Mcclane az árakat nézve nekem is egy a véleményem Hulp-al.. drága a föld és az van mindenhol.. szerintem inkább fa.. Mcclane az én 5ezresem tuti!
Mcclane akkor voltál a téglagyárnál?vagy oda most mész majd?
Szerintem vegyünk fáát föld pl van ott az erdõ sarkánál egy kupac ha jól emléxem ,de inkább lapátoljuk össze.. azt valahogy megoldjuk... vegyünk fáát most, és földet meg intézünk , arra még lesz idõnk keresgélni, és lehet hogy jövõ hétre találnánk ingyé is..
Mcclén itt Dobszánál van ingyé elvihetõ föld-mert halastavat építenek, de szombathelytõl ez 260km.. szóval ezt most csak azért-hátha találunk ilyet Szhely közelében
Mcclane akkor voltál a téglagyárnál?vagy oda most mész majd?
Szerintem vegyünk fáát föld pl van ott az erdõ sarkánál egy kupac ha jól emléxem ,de inkább lapátoljuk össze.. azt valahogy megoldjuk... vegyünk fáát most, és földet meg intézünk , arra még lesz idõnk keresgélni, és lehet hogy jövõ hétre találnánk ingyé is..
Mcclén itt Dobszánál van ingyé elvihetõ föld-mert halastavat építenek, de szombathelytõl ez 260km.. szóval ezt most csak azért-hátha találunk ilyet Szhely közelében
Írta 2006. március 29. - 12:03
Biczó, mi a fenét akarsz csinálni a lombfûrésszel?
McClane, esetleg nézd meg, hogy milyen fa van még, és az mennyibe kerül, mert ha kétszer olyan széles lenne a fa, mint a mostani tetõléc, az szerintem jobb lenne, bár a tetõléccel sincs semmi gond.
Bár beszállok anyagilag beszállok a fuvarba, de én még mindig azt mondom, hogy feleslegesen sok pénz a földért, amikor az az erdõben is van. Ennyi pénzbõl kétszer annyi fát vehetnénk, amit mindenképpen meg kell venni, és nem lehet mással helyettesíteni.
A számlaszámra utalt pénzbõl lehetne áldozni a domain-név megvételére is, ha ez még aktuális. Szerintem nem lenne rossz az sem.
McClane, esetleg nézd meg, hogy milyen fa van még, és az mennyibe kerül, mert ha kétszer olyan széles lenne a fa, mint a mostani tetõléc, az szerintem jobb lenne, bár a tetõléccel sincs semmi gond.
Bár beszállok anyagilag beszállok a fuvarba, de én még mindig azt mondom, hogy feleslegesen sok pénz a földért, amikor az az erdõben is van. Ennyi pénzbõl kétszer annyi fát vehetnénk, amit mindenképpen meg kell venni, és nem lehet mással helyettesíteni.
A számlaszámra utalt pénzbõl lehetne áldozni a domain-név megvételére is, ha ez még aktuális. Szerintem nem lenne rossz az sem.
Írta 2006. március 29. - 11:16
na még1x akkor:
ha ma nem járok sikerrel az építkezésen, akkor marad a kavicsbánya
a földet én kifizetem, de a fuvarra össze kellene dobni a pénzt
nagyjából a fuvar 9-10 ezer ft lenne
többen jelezték már, hogy beszállnának (Hulp és Cornel is 2000-2000 ft-tal, ezer THX érte!!)
Biczó a te 5 ezer ft-od tuti fix?
mert akkor egész jól állnánk
Maul esetleg te? vagy még valaki?
ha hozatunk, akkor úgy gondoltam, hogy 5 köbméter elég lenne, azt fizetném, de a fuvarra már nem marad pénzem
ha ma nem járok sikerrel az építkezésen, akkor marad a kavicsbánya
a földet én kifizetem, de a fuvarra össze kellene dobni a pénzt
nagyjából a fuvar 9-10 ezer ft lenne
többen jelezték már, hogy beszállnának (Hulp és Cornel is 2000-2000 ft-tal, ezer THX érte!!)
Biczó a te 5 ezer ft-od tuti fix?
mert akkor egész jól állnánk
Maul esetleg te? vagy még valaki?
ha hozatunk, akkor úgy gondoltam, hogy 5 köbméter elég lenne, azt fizetném, de a fuvarra már nem marad pénzem
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. március 29. - 10:49
Maul
- városgazdálkodás kilõve
- kõka kavicsbánya: egy fuvar 20.000 lenne -> nem éri meg
nálam egyelõre ennyi....
délután megyek akkor az építkezésre
ha tudtok még valahol szhelyen építkezést akkor szóljatok, kimegyek oda is.....
de én most csak azt tudom, ami az Emlékmû mögött van
Maul nálad valami?
- városgazdálkodás kilõve
- kõka kavicsbánya: egy fuvar 20.000 lenne -> nem éri meg
nálam egyelõre ennyi....
délután megyek akkor az építkezésre
ha tudtok még valahol szhelyen építkezést akkor szóljatok, kimegyek oda is.....
de én most csak azt tudom, ami az Emlékmû mögött van
Maul nálad valami?
Come on! It's on
Korn
Korn