Ok Maul, ha meglesz, szólok. Igyekszem.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. April 05. - 17:19
Posted 2006. April 05. - 13:19
Posted 2006. April 05. - 12:15
Sajnos nem lesz föld, ma mentek ki, hogy kiássák a tó helyét de bedöglött a gép egyenlõre áll a munka!
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. April 05. - 10:02
szal
Biczó bácsi intézd léccives a szalmabálákat, amiket megígértél
Cornel próbál földet szerezni szombatra
szombaton:
- Hulp féle döntött kanyar befejezése
- tisztás tisztítása (ezt megcsinálom)
- DJ építés elkezdés....ha nem lesz föld, akkor a Hulp féle módszerrel (ezt is csinálom)
- kanyarok cseréje a középsõ szakaszon
Biczó bácsi intézd léccives a szalmabálákat, amiket megígértél
Cornel próbál földet szerezni szombatra
szombaton:
- Hulp féle döntött kanyar befejezése
- tisztás tisztítása (ezt megcsinálom)
- DJ építés elkezdés....ha nem lesz föld, akkor a Hulp féle módszerrel (ezt is csinálom)
- kanyarok cseréje a középsõ szakaszon
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. April 05. - 08:13
Posted 2006. April 04. - 23:17
Maul, a Berrie-vel készült interjút is feltegyem a két DVD-re? Rendes DVD-ként fogom megcsinálni, aminek lesz egy nagyon egyszerû kis menüje. A vágott DVD csütörtökre készen lehet, a másik nem valószínû, mármint a nyersanyagos.
Posted 2006. April 04. - 21:04
Sajnos tekerni nem lehet, pedig én is odébb vittem már sok fát.. de a szemét se semmi, ha keresed a szemeddel akkor elképesztõ a mennyiség..
ugrálásnál ez persze nem zavar.. de tekerni nem jó a közeg..
sajnos.. Mo-n vagyunk..
ugrálásnál ez persze nem zavar.. de tekerni nem jó a közeg..
sajnos.. Mo-n vagyunk..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. April 04. - 20:08
Ma én is voltam kinn, és mentem egy nagy kört, és igaza van Krisztiánnak. A fakitermelés címén mûvelt erdõirtás csak addig folyt, amíg a gazdaságilag hasznosítható fákat kivágták, meg elvitték. Aztán az ágakat meg szépen otthagyták, úgyhogy a parkos legjobb lejtõi használhatatlanok emiatt. Rohadjanak meg, hogy nem tudnak maguk után rendet rakni, köcsög barbárok. Bezzeg a kidõlt fákat csesznek eltakarítani, holott ugye az erdõgazdálkodáshoz az erdõ rendben tartása is hozzátartozik, nem csak az eszetlen erdõirtás.
Posted 2006. April 04. - 19:28
A parkos egy f.. talicska.. cc-szempontból,,, ugri-bugrizni nem tudom, nem néztem..cc zni nem megyek,..
Posted 2006. April 03. - 22:03
Holnap ha jó idõ lesz olyan fél 6 után én is valószínûleg kimegyek egyet bicajozni. Ahol el van takarítva a sok kidõlt fa, ott szerintem is egész tûrhetõ a parkos. Most per pillanat nem olyan fontos a fa, mert csak az a rész nincs meg, amirõl a végén a leugró lenne, de ott még elég sok munka van amúgy is, és nem mostanában fog onnan leugrani senki. Azon kívül végig lehet menni a pályán.
Posted 2006. April 03. - 21:58
Hát biczó, most pedig én azt mondom, hogy a parkos aránylag tûrhetõ.
A vízmosás, és a felette lévõ két ugrató használhatól, valamint amit a srácok építettek három beugrót, azokon is el lehet lenni..
Én ma is kimentem, tegnap is voltam, és holnap is kifogok, gyakorolni, és a szezonra felkészülni nagyon is jó szerintem, persze addig amíg nincs kész a miénk...
McClane, nekem már nincs több pénzem...
A vízmosás, és a felette lévõ két ugrató használhatól, valamint amit a srácok építettek három beugrót, azokon is el lehet lenni..
Én ma is kimentem, tegnap is voltam, és holnap is kifogok, gyakorolni, és a szezonra felkészülni nagyon is jó szerintem, persze addig amíg nincs kész a miénk...
McClane, nekem már nincs több pénzem...
Posted 2006. April 03. - 19:10
Utánfutót el tudom kérni. Földet remélem sikerül intézni, csak az a baj, hogy most minden nap reggeltõl-estig melózok, legalábbis hétfõn, kedden és szerdán. Azért mindenképp felhívom a srácot, hogy lesz-e föld.
Posted 2006. April 03. - 17:25
Posted 2006. April 03. - 16:55
Na hi,, Mcclane nálam 8e pénz Cornél zsetonjával együtT te rendelkezel vele.. majd mond mit csinálljak..
Matt, ilyen nagy lett a szigor köszegen?....
Háát vótam a parkosban.. nem ajánlom senkinek, hacsak nem akarja a napját elb.. ni..egy merõ szemétdomb az egész, az útról.,és a ki-bedölt fákról nem beszélve!.. meg a szét-pff road-ozott utakról, és dombokról,, meg az erdészeti írtásokról-hamarosan inkább parktisztásnak kéne hívni..nem erdõnek..
viszont ajánlom azoknak akik keresnek:alig használt gumicsizmát 43-as méretben, és kardigánt piros színben, .. még van csak sietni kell mert elhordják!!!! az ugratót nem láttam, biztos fenomenális-fõleg a Maul méretû egyéneknek, akik beleakadhatnak a kibúvó 200-as szegbe-ami akár felnyársalhatja-gratula a készítõknek!
parkosba legközelebb akkor, ha eljön a terminátorok kora, és megszerzem a hatalmat a gyûrû felett..
A városi bicajozást szintén nem ajánlom senkinek, az emberek ugyanis hót hülék, ilyet még nem is láttam.. a bicajozás hamarosan a legjobb idegedzésééé vállik :az anyukának üzenem akinek a kedves pici fia nekem vágt a faágat:hogy az a szerencséje hogy 10 ig számoltam, de legközelebb összegyûjtöm minden csííímet, és nem lesz olyan defense a szülõnek, hogy villámok elne pusztítsák ott helyben, :,,mert a villám becsaphat kétszer ugyanoda,,!!!(NG chanel)
Matt, ilyen nagy lett a szigor köszegen?....
Háát vótam a parkosban.. nem ajánlom senkinek, hacsak nem akarja a napját elb.. ni..egy merõ szemétdomb az egész, az útról.,és a ki-bedölt fákról nem beszélve!.. meg a szét-pff road-ozott utakról, és dombokról,, meg az erdészeti írtásokról-hamarosan inkább parktisztásnak kéne hívni..nem erdõnek..
viszont ajánlom azoknak akik keresnek:alig használt gumicsizmát 43-as méretben, és kardigánt piros színben, .. még van csak sietni kell mert elhordják!!!! az ugratót nem láttam, biztos fenomenális-fõleg a Maul méretû egyéneknek, akik beleakadhatnak a kibúvó 200-as szegbe-ami akár felnyársalhatja-gratula a készítõknek!
parkosba legközelebb akkor, ha eljön a terminátorok kora, és megszerzem a hatalmat a gyûrû felett..
A városi bicajozást szintén nem ajánlom senkinek, az emberek ugyanis hót hülék, ilyet még nem is láttam.. a bicajozás hamarosan a legjobb idegedzésééé vállik :az anyukának üzenem akinek a kedves pici fia nekem vágt a faágat:hogy az a szerencséje hogy 10 ig számoltam, de legközelebb összegyûjtöm minden csííímet, és nem lesz olyan defense a szülõnek, hogy villámok elne pusztítsák ott helyben, :,,mert a villám becsaphat kétszer ugyanoda,,!!!(NG chanel)
Posted 2006. April 03. - 13:17
Cornel próbálj akkor szombatra intézni egy kis földet nekünk plíííz!
Maul akkor kell még vennünk 120-as fát
máshova kell még fa?
pl hipphez, meg az én féle leugrókhoz....izé
mert akkor pénteken kellene menni fáért, meg kellene kérnünk Cornelt hozzon utánfutót, venni a f@szinak sört, és elhozni a cuccot.....esetleg betankolhatnánk fából, fa mindig kell...most meg úgy is kapunk kedvezményt
Maul akkor kell még vennünk 120-as fát
máshova kell még fa?
pl hipphez, meg az én féle leugrókhoz....izé
mert akkor pénteken kellene menni fáért, meg kellene kérnünk Cornelt hozzon utánfutót, venni a f@szinak sört, és elhozni a cuccot.....esetleg betankolhatnánk fából, fa mindig kell...most meg úgy is kapunk kedvezményt
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. April 03. - 07:17
Szasztok!
Én egész vasárnap a fiamat tanítottam kétkeréken tekerni! Hát nem egyszerû! Fáj mindenem annyit futottam utána. Azt hiszem lesz még néhány köröm vele mire ráérez!
Én egész vasárnap a fiamat tanítottam kétkeréken tekerni! Hát nem egyszerû! Fáj mindenem annyit futottam utána. Azt hiszem lesz még néhány köröm vele mire ráérez!
Posted 2006. April 03. - 06:47
Maul, te teljesen meghibbantál?
Ezt a prospektust mindenképpen linkeld be légyszi Matt, szeretnék egy jót mókázni rajta.
Ezt a prospektust mindenképpen linkeld be légyszi Matt, szeretnék egy jót mókázni rajta.
Posted 2006. April 03. - 00:14
Magyarország! Te vagy a szívembe írva,
Magyarország! Te vagy a lelkemre bízva,
Magyarország! Hát Te vezess most engem,
És amit meg kell tennem, segítsd!
Magyarország! Te vagy a lelkemre bízva,
Magyarország! Hát Te vezess most engem,
És amit meg kell tennem, segítsd!
Posted 2006. April 03. - 00:02
bicikliztünk
de komoan. monnyuk én most nem voltam ott mer a precedens eset hétköznap volt..
van egy ilyen kis jo hely az utcán aztán gyakran járunk oda a lakok meg nem örülnek h ott ugrabugrálunk.. Az ami jogos lehet, ezt elismerem.. az h probálgattam megcsuszni egy ilyen padot ami fából van aztán kicsit az elkezdett amortizálódni szal fel is hagytam vele... dehát hol streeteljen az ember ha nem az utcán? .. már elõre látom ahogy kergetnek az új fõtéren )
mindenki kapott egy ilyen prospektust amugy amin szépen le van irva mit szabad bringával utcán meg mit nem majd belinkelem ) az van ráírva h mehetek a járdán ha nem zavarom a gyalogot. és ha már a gyalog szemét zavarja hogy "mit ugrál má ez a hülye itt?" akkor Lmehetek a .. ? :\
de komoan. monnyuk én most nem voltam ott mer a precedens eset hétköznap volt..
van egy ilyen kis jo hely az utcán aztán gyakran járunk oda a lakok meg nem örülnek h ott ugrabugrálunk.. Az ami jogos lehet, ezt elismerem.. az h probálgattam megcsuszni egy ilyen padot ami fából van aztán kicsit az elkezdett amortizálódni szal fel is hagytam vele... dehát hol streeteljen az ember ha nem az utcán? .. már elõre látom ahogy kergetnek az új fõtéren )
mindenki kapott egy ilyen prospektust amugy amin szépen le van irva mit szabad bringával utcán meg mit nem majd belinkelem ) az van ráírva h mehetek a járdán ha nem zavarom a gyalogot. és ha már a gyalog szemét zavarja hogy "mit ugrál má ez a hülye itt?" akkor Lmehetek a .. ? :\
Posted 2006. April 02. - 23:48
Köszi Maul, hogy megosztottad velünk eme libamájas szösszenetet. Enélkül értelmetlen lett volna az életem.
Miért Matt, mit csináltatok?
Miért Matt, mit csináltatok?