Csá Skacok!
Ha tudok megyek én is építeni, csak elég hülye a munkarendem.
Ha tudtok pontos idõpontokat, írjátok meg priviben,aztán ha tok megyek.
A havi 1000 Ft még mûködik?
Akkor odaadom azt is.
Hulp: Bocs, hogy nem mentem a váltókarokért, de qrvára nem volt idõm semmire. Jövõ héten du dolgozom, valahogy meg kellene oldani a "tranzakciót". Vagy meló elõtt, vagy utána.22.28-kor megy a vonatom Kõszegre.Írj,ha tudsz rá megoldást.
Amúgy, hogy áll a pálya? Készülget?
Jók legyetek!
Pá!!!!!!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. April 09. - 11:49
Posted 2006. April 08. - 21:20
Jó volt ez a mai nap! Volt egy kis építés is, meg tekerés!
Csak megint volt egy kis negatívum..
Csak megint volt egy kis negatívum..
Posted 2006. April 08. - 20:58
Grat a bikkmakkos szerepléshez:)
Meg látom az oldal is fejlesztés alatt. Az is jól néz ki;)
Meg látom az oldal is fejlesztés alatt. Az is jól néz ki;)
Posted 2006. April 07. - 20:21
Posted 2006. April 07. - 19:48
akkor holnap 11-re kimegyek a pályára kocsival, viszem a bringát is....
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. April 07. - 10:08
Posted 2006. April 07. - 06:55
Posted 2006. April 07. - 00:19
Húúú! Ti nagyon félreértelmezitek az én mély tartalommal bíró asszociációimat. Azt hogy fûr lépni tilos, azt arra értettem, hogy hulp azt mondta, hogy irány a parkos!
No már most a parkokban szokott kitéve lenni ilyen tábla, hogy fûre lépni tilos...
Remélem érted a kapcsolódási pontot!
Mi van????
Hello...
No már most a parkokban szokott kitéve lenni ilyen tábla, hogy fûre lépni tilos...
Remélem érted a kapcsolódási pontot!
Mi van????
Hello...
Posted 2006. April 06. - 20:03
no komment... de azért fû->széna, szalma->szalmaBÁLA.. Xéna->xénanéni-aki dobálja a karikát..
Maul ne félj nem fogsz fûre lépni,, se csatornára.. nincs annak most se semmi baja-lehet rajt röhögni, de mûködik.. ha azt mondjátok vacak-akkor az azt jelenti hogy félsz-vagyis csak a duma marad, mert nyulak vagytok végigmenni, én az õsszel átmentem rajt, nem volt annak semmi baja..
csatornára se léptek....
a stexet odaadom azt jó lesz...
Maul ne félj nem fogsz fûre lépni,, se csatornára.. nincs annak most se semmi baja-lehet rajt röhögni, de mûködik.. ha azt mondjátok vacak-akkor az azt jelenti hogy félsz-vagyis csak a duma marad, mert nyulak vagytok végigmenni, én az õsszel átmentem rajt, nem volt annak semmi baja..
csatornára se léptek....
a stexet odaadom azt jó lesz...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. April 06. - 19:55
Posted 2006. April 06. - 19:11
A szombat az nekem is jó, és végre nem kell korán kelni. Holnap meg akkor irány a parkos.
Posted 2006. April 06. - 17:36
holnap nem ok, délutános vagyok, 1/2 8-ra érek haza
szombat 11 rlz
szombat 11 rlz
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. April 06. - 16:33
Szombaton építés akkor mondjuk 11-tõl!
Holnap meg olyan fél hat körül megyünk tekerni hulpal! Jöjjön mindenki!!
Holnap meg olyan fél hat körül megyünk tekerni hulpal! Jöjjön mindenki!!
Posted 2006. April 06. - 14:37
Rajtam nem múlik, én mentem a múlt héten is. Meg most hétvégére szép idõt is mond. Meg most már bicajjal is ki kéne nézni, hogy pl. a döntött kanyar hogy sikerült bicajozás szempontjából.
Posted 2006. April 06. - 12:30
Elször ezt kell neki minél elõbb küldeni, és utána küldjük majd a maradékot!
CSak akkor meg kellene már csinálni a pályát is! Hétvégén építünk??
CSak akkor meg kellene már csinálni a pályát is! Hétvégén építünk??
Posted 2006. April 06. - 10:07
A kõszegi sarazós videóval mi a helyzet? Mikor szeretnétek megcsinálni?
Maul, a rendes kész filmet is el kell küldeni Berrienek június 1-ig, vagy ez amit most küldünk neki már elég lesz?
Maul, a rendes kész filmet is el kell küldeni Berrienek június 1-ig, vagy ez amit most küldünk neki már elég lesz?
Posted 2006. April 06. - 10:01
Biczó tesó
bakker
fûbõl lesz a szalmabála?
a vonatból is látom, hogy ott hevernek a földön a bálák...szal asszem ez is az ereszcsatorna sorsára jut
bakker
fûbõl lesz a szalmabála?
a vonatból is látom, hogy ott hevernek a földön a bálák...szal asszem ez is az ereszcsatorna sorsára jut
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. April 05. - 23:04
Na, kezdõdik az újabb vita.
Képzeljétek, sztár lettem, benne vagyok a bikmakkban. Igaz, hogy csak egy kicsit képen, de akkor is.
Most konvertálom a DVD-t, holnap akkor valamikor elvinném, legjobb lenne olyan fél5 körül, de elõtte még megcsörgetlek. Csak jó lenne, ha elõtte megnéznéz, mert most még lehet rajta változtatni, mielõtt elküldjük a Berrienek.
Képzeljétek, sztár lettem, benne vagyok a bikmakkban. Igaz, hogy csak egy kicsit képen, de akkor is.
Most konvertálom a DVD-t, holnap akkor valamikor elvinném, legjobb lenne olyan fél5 körül, de elõtte még megcsörgetlek. Csak jó lenne, ha elõtte megnéznéz, mert most még lehet rajta változtatni, mielõtt elküldjük a Berrienek.
Posted 2006. April 05. - 18:30
Mcclane keversz valakivel mert én azt monbdtam: hogy kellene, ill. hogy próbálok szerezni..!! szóval ne követeld egyenlõre-meg még a fû se nõtt ki szóval nehéz lenne.. sokat ülsz a gép elött, mert nem látod hogy tavasz van.. szóval ha lesz bála viszek ki-igen.. de az nem szombaton lesz, egyébként sincs hova tenni, meg ugrató sincs még...szal
Biczó bácsi intézd léccives a szalmabálákat, amiket megígértél
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!