A lényeg az, hogy a helyszíni bírság mint olyan már nem létezik..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. April 24. - 15:58
Posted 2006. April 24. - 15:05
Posted 2006. April 24. - 15:03
Posted 2006. April 24. - 14:50
Posted 2006. April 24. - 14:43
aztán jól állítsák ám be azt a futómüvet
srác sztem még bennt van ha mûtötték..
a tatyó meg otthon pihen a szobámban addig )
Hogy hívják, nem tudod?
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. April 24. - 14:33
aztán jól állítsák ám be azt a futómüvet
Posted 2006. April 24. - 13:47
Én is úgy tudom, hogy lehet bringázni járdán...
Hétvégét még nem tudom.
Holnap megyek szerelôhöz a futómûvemmel!
Csütörtökön engednek ki ha minden jól megy.
Biczó! Írtam nekik, válaszoltak, feladták de azt nem írták mikor, szerintem a héten itt kéne lennie...
A srácnak jobbulást! Bennt van még? Lehet megkeresem.
Matt! A hátizsákért megyek ám valamikor... talán most hétvégén ha odaérek.
Hétvégét még nem tudom.
Holnap megyek szerelôhöz a futómûvemmel!
Csütörtökön engednek ki ha minden jól megy.
Biczó! Írtam nekik, válaszoltak, feladták de azt nem írták mikor, szerintem a héten itt kéne lennie...
A srácnak jobbulást! Bennt van még? Lehet megkeresem.
Matt! A hátizsákért megyek ám valamikor... talán most hétvégén ha odaérek.
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. April 24. - 12:06
járdán szabad biciklizni max x km/h-val HA nem zavarod a gyalogost. ez a rendõröktõl kapott kis kerékpáros tájékoztatón volt.
és ha megmondod hogy nincs nálad 10ropi? írjon vmi hivatalos csekket, azon rajt kell lennie h mér büntet meg, nem?
és ha megmondod hogy nincs nálad 10ropi? írjon vmi hivatalos csekket, azon rajt kell lennie h mér büntet meg, nem?
Posted 2006. April 24. - 10:32
vasárnap nekem nem jó...
menjünk szombaton, aztán ti vasárnap is mehettek
menjünk szombaton, aztán ti vasárnap is mehettek
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. April 24. - 09:56
Csákó!!!!!!!
Valaki irgya má le, hogy mi az ftp cím és mi a jelszó!!!!!!!!!!!
Ne kelljen mán keresgélnem össze vissza.
Köszi elõre is.
A kiscsákónak meg megbuherták a csuklóját, rondán nézett ki az biztos.
Szombaton gyüttök gurúni?
Csõcsõ
Valaki irgya má le, hogy mi az ftp cím és mi a jelszó!!!!!!!!!!!
Ne kelljen mán keresgélnem össze vissza.
Köszi elõre is.
A kiscsákónak meg megbuherták a csuklóját, rondán nézett ki az biztos.
Szombaton gyüttök gurúni?
Csõcsõ
Posted 2006. April 24. - 09:40
De ha jön sala vasárnao, akkor aznao menjünk már!
GYERE SALA VÁRUNK!!
Htá ha a gyereken nincs bukó, akkor most a patológián lenne, mert szépen megfejelte a földet, azt sem tudta, hogy hol van, meg lefele percenként megkérdezte, hogy mi történt vele, meg hol van....
ZSOLA!
Járdán nem lehet biciklizni.....
GYERE SALA VÁRUNK!!
Htá ha a gyereken nincs bukó, akkor most a patológián lenne, mert szépen megfejelte a földet, azt sem tudta, hogy hol van, meg lefele percenként megkérdezte, hogy mi történt vele, meg hol van....
ZSOLA!
Járdán nem lehet biciklizni.....
Posted 2006. April 24. - 09:24
Sziasztok!
Szombaton a Thököly úton megbüntettek mert a járdán kerékpároztam a 2 sávos út helyett....
Helyszíni bírság 10e ft......... nonszensz
Szerintetek igaza volt a rendõrnek ?
Én úgytudom hogy a KRESZ szerint a járdán lehet kerékpározni max 10km/h-val.
Volt ilyen ügyetek ?
Szombaton a Thököly úton megbüntettek mert a járdán kerékpároztam a 2 sávos út helyett....
Helyszíni bírság 10e ft......... nonszensz
Szerintetek igaza volt a rendõrnek ?
Én úgytudom hogy a KRESZ szerint a járdán lehet kerékpározni max 10km/h-val.
Volt ilyen ügyetek ?
Posted 2006. April 24. - 06:40
szegény srác, jobbulást neki!
Snpiereazy küldtem privit
sajnálom srácok, de a szombati edzés után vasárnap még futnom kellett egy Hörmann forrást, szal nem tudtam menni szombaton tekerni
most hétvégén majd vasárnap megyek edzeni, szal szombat nekem jó, mehetnénk egyet videózni
SZOMBAT ESTE PIZZA?
Snpiereazy küldtem privit
sajnálom srácok, de a szombati edzés után vasárnap még futnom kellett egy Hörmann forrást, szal nem tudtam menni szombaton tekerni
most hétvégén majd vasárnap megyek edzeni, szal szombat nekem jó, mehetnénk egyet videózni
SZOMBAT ESTE PIZZA?
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. April 23. - 22:15
Nekem jó jövõ hét végén mindhárom nap, úgyhogy mehetünk videózni. Már jó lenne felvenni az összes anyagot a DH-pályáról, de most mindenképpen a gyökeresen kezdjük, mert arról még semmi sincs.
Posted 2006. April 23. - 21:57
embörök
lehet vasárnap lenéznék hozzátok persze ha van rám idõtök...
lehet vasárnap lenéznék hozzátok persze ha van rám idõtök...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. April 23. - 21:47
csipõbõl 130? az kemény! én max lábból tudnám najonemkötexem )
szerencsétlen kissrác most vett nemrég fullfacet örült is hogy hogyan csillog, dehát csuklo ellen mit sem ér, mondjuk más sem.. de ahogy elnéztem, így bukóban is elég nagyot kaphatott a fejére, mi van ha nincs? ...
jövõhétvége hosszúhétvége. Vidámmal beszéltem, azt mondja vasárnap lenne jo neki. nektek? hazagyüssz biczó? McClane? ne eddz már annyit többiek?
szerencsétlen kissrác most vett nemrég fullfacet örült is hogy hogyan csillog, dehát csuklo ellen mit sem ér, mondjuk más sem.. de ahogy elnéztem, így bukóban is elég nagyot kaphatott a fejére, mi van ha nincs? ...
jövõhétvége hosszúhétvége. Vidámmal beszéltem, azt mondja vasárnap lenne jo neki. nektek? hazagyüssz biczó? McClane? ne eddz már annyit többiek?
Posted 2006. April 23. - 18:49
Az szép, 130 km. És elfáradtál?
Egy kõszegi kiscsácó esett, volt rajta bukó, de a csuklója, alkarja eléggé csúnyán nézett ki, Attila azt mondta, hogy mûteni is kellett. Kicsit gyorsan vette az egyik kanyart, aztán szépen kiszállt.
Egy kõszegi kiscsácó esett, volt rajta bukó, de a csuklója, alkarja eléggé csúnyán nézett ki, Attila azt mondta, hogy mûteni is kellett. Kicsit gyorsan vette az egyik kanyart, aztán szépen kiszállt.
Posted 2006. April 23. - 18:25
Hi.. Ki esett? mibajalett? egybevan? mit rontott-? sisak vótrajt?
zh = ("vicces dolog");
Vazze mit szóltok csipõböl tekertem 130-at betonon 30-as átlaggal..
Cornél nekem is elvileg még írnak több helyrõl,hogy mennyiért? és még az ismerõsöm se válaszolt..->összejön majd ez nem is olyan drágán..
néztem amit linkeltél-na ezzel az lesz a baj-hogy 1GB az semmi..se mert két filmecske.. nem beszélve a fileokról,képekrõl, olyat kellene keresnünk ami min, 5GB-és az éra se több évi 20e körülinél..
zh = ("vicces dolog");
Vazze mit szóltok csipõböl tekertem 130-at betonon 30-as átlaggal..
Cornél nekem is elvileg még írnak több helyrõl,hogy mennyiért? és még az ismerõsöm se válaszolt..->összejön majd ez nem is olyan drágán..
néztem amit linkeltél-na ezzel az lesz a baj-hogy 1GB az semmi..se mert két filmecske.. nem beszélve a fileokról,képekrõl, olyat kellene keresnünk ami min, 5GB-és az éra se több évi 20e körülinél..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. April 23. - 17:56
Csáo MClane!
Hát itt is rádtalálok!
Gondoltam, hogy itt leszel, elvégre kötelezõ spot ez a szombathelyi bringásoknak
Nah szóval valamikor tekereghetnénk egy hosszúhétvégét, majd írj választ, hogy mit is szólnál hozzá!
A lejutást megoldom, csak találjunk valami frankó helyet. Remélem, van felétek motel or panzió.
Hát csak ennyire futja most a link agyamból, de több mint a semmi.
Várom válaszod...
Hát itt is rádtalálok!
Gondoltam, hogy itt leszel, elvégre kötelezõ spot ez a szombathelyi bringásoknak
Nah szóval valamikor tekereghetnénk egy hosszúhétvégét, majd írj választ, hogy mit is szólnál hozzá!
A lejutást megoldom, csak találjunk valami frankó helyet. Remélem, van felétek motel or panzió.
Hát csak ennyire futja most a link agyamból, de több mint a semmi.
Várom válaszod...
Posted 2006. April 23. - 13:54
nemazért irtam hulp
csak Maullal evvel tréfálkoztunk )
köszönöm Cornel. ) gyere rendbe mihamarabb aztán torna meg minden és jöhtesz Te is!!
csak Maullal evvel tréfálkoztunk )
köszönöm Cornel. ) gyere rendbe mihamarabb aztán torna meg minden és jöhtesz Te is!!