Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

barátnõm

ezt meg nem is említetted a vonaton.. jóvanám..! ;)

amugy meg PACE :)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
munkám (ami másik városban van), túlóráim, barátnõm, két edzés (brunga és futás) mellett még kijárok építeni és videózni, még Te szólsz meg Hulp?

ha nem haraxol, szeretnék a barátnõmmel is idõt tölteni, mert nekem VAN, ahogy a többieknek is
pl. Biczónak is van, õ is már mondott le építést, mert a kedvesével szeretett volna lenni...
õt miért nem baszod le?

Te talán kint voltál minden szombaton és vasárnap?

mert rajtam most ezt kéred számon...
halljuk, Te hányszor voltál kint minden szombaton és vasárnap? én többségében legalább az egyik nap vagy építettem, vagy videóztunk....most volt asszem az elsõ, amikor szombaton nem értem rá, le kellett mondanom, a vasárnap pedig ne miattam úszott el
Te mennyi pénzt áldoztál már ezekre a célokra, mennyit építettél idén?
Maullal vettük a fát, Cornelnak pedig még a föld árával is lógunk.....

mi a fasznak kell engem baszogatni, azt kurvára nem értem
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
én egy ilyen "idõpontmegbeszélõs" jelenetet szeretnék a filmben :D

suli meg jah..
müszaki rajz rulez... ha hibátlanul viszed oda megcsináltatja uj adatokkal nehogy már elsõre le tudd adni..

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts
Tényleg! Milyen és mennyi földet sikerült szerezni?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
nem tudom Hulp hogy ki nem jött el bringázni és kamerázni Kõszegre a + 25 fokban azért, mert neki az sz@r idõ volt :D
Maullal voltunk akkor ketten

Hulp sorold akkor kérlek az "elég sok szombat és vasárnap nem volt jó neked"-re a példákat, gyerünlk, ki vele, halljuk Hulpot!

azt rohadtul megérteném, ha oylan b@szna le, aki mondjuk még egy építést vagy videózást sem mondott le (pl Maul)
de hogy olyanok b@szogatnak, akik már jópárx lemondták és híresek az egyéb dolgokról.....
itt most persze sorolhatnám, de télleg szvsz jobb a békesség :)
asszem erre jó a szálka és a gerenda esete
tipikus magyar ember....

megnézném, hogy pl rajtam kívül ki vinne ki fát a kocsijával

egyikünk sem tökéletes :)

de télleg szerintem fejezzük ezt be, felesleges itt kóstolgatnunk egymást
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Maul bandája.... Ez vicces....

Mondjuk engem is csak azért jegyeztek meg, mert utál mindenki:)

Trueman!

Egy kcii csúszásban vagyunk, de szerintem legkésõbb június végére készen lesz a pálya, úgy ahogy szeretnénk, és akkor mondjuk július elsején szombaton lenne egy kis parti:) De az idõpont persze még módosulhat, ez még csak madártávlat.

De akkor legalább már senkinek nincs suli....

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hy!

Igen, pici Maul befejezte tegnap a pálya végét McClanel. Még ha jól száûmoltam négy talicska föld kekll a leérkezõhöz, hogy szépen nézzen ki....

Akkor úgy lenne a jó, ha holnap akkor mcClanel kimennénk olyan négy körül bicajjal, és akkor még finomítgatnánk a pályán, és akkor hulp te utánunk jönnél olyan fél hat körül, és akkor tudnánk videózgatni.

Az lenne a jó, ha mondjuk még mindenki elmondaná, hogy mmilyen jelenetet szeretne magáról, és akkor azt mondjuk pénteken, és szomnbaton felvennénk. És akkor vasárnap egész nap vágunk!!!!!!!!!!!!! Mondjuk reggel kilenctõl nálam!
És akkor nagyjából megcsináljuk, és még egy napot rászánunk a finomításra!

Na ez így jó mindenkinek???

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

nekem is lehet programom, bocs
múltkor neked nem volt jó a szombat, aztán Maulnak nem volt jó a vasárnap, hát most nekem nem jó a szombat

Ha jól emléxem pont az a szombat fulladt kudarcba, amikor én nem értem rá, ha akkor azt a programot lemondtam volna miattad, akkor most nagyon mérges lennék rád. Az utóbbi egy hónapban elég sok szombat és vasárnap nem volt jó neked. Na, mindegy, majd akkor a tiédet vasárnapra hagyjuk.
Biczó, szerintem Maul tegnap befejezte a pálya végét, legalább is éppen azon volt.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Biczó ugye nem kezdünk egy újabb vitát :)

de szeretnék egy kis megjegyzést beszúrni ahhoz, hogy én nem nagyon foglalkozom mostanság a pályával / filmmel

- faanyag vásárlás
- szállítás saját kocsival
- építés
- építéshez is viszem az embereket, szerszámokat
- videózás
- ....

a most szombat az én hibám volt ok, azt elismerem....nem úgy sikerült, ahogy elterveztem, sajnálom
de úgy érzem, hogy még így is többszörösét segítek, mint mások, aktív tagja vagyok a csapatnak, nem sajnálom a kocsit, a pénzt, és az idõt sem
de sajnos nekem sem jön össze mindig minden úgy, ahogy eltervezem

szal részemrõl vasárnap ok, a szombat nem....
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Matt sajnos az idõk folyamán az iskolák elvesztették a funksönjukat, és szórakoztatóbbnak látták a diákok sport szerû szivatását, ez akkor dühítõ, ha pont olyan tantárgyból teszik, amibõl jó vagy-sokat tanultál, én pl. az 5-sre mentem s, megbuktam a végén csupán azért mert elvárták, hogy 1,5 óra altt megcsinálljak inf{2feladat+1elmélet} et, és az elsõ feladat min. 1,2órát vett igénybe, mert semmi nem használható, és apl. az elsõ feladat 3 bázistranszformációt igényelt tört-számokkal -fejben-..na így csinállj meg 2+1-et minimum...:) na ez szivatás.. a statisztik a vizsgán ez volt 24 fõ páciens a vizsgán-abból megfeküdt 24..fõ, átment 0 fõ.. nem kellett sokat javítani, vagy csak így könnyebb kitölteni az indexeket... szeretem az ilyen tanárokat..
szerintem ez a hobbijuk...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclannek nem igen fontosak ezek a dolgok mostanság.. érdekes dolgai vannak ami mellett már nem lehet elmenni, szerintem ha én vagyok 50% akkor Mcclane a 0,000000000000000000000000000001% bocs túlóztam egy kicsit, vegyétek ennek az 50%-át..:)
a hétvégén befejezzük a filmet Hulp.. hajóhanemjó.. meg a pálya végét is megcsinálljuk-lom, és ott is felvehetünk még 5percet..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
nekem is lehet programom, bocs
múltkor neked nem volt jó a szombat, aztán Maulnak nem volt jó a vasárnap, hát most nekem nem jó a szombat
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Végül is nem beszéltük meg, hogy szombat-vasárnap befejezzük a filmet. Illetve inkább nekiállunk végre. Vazze, úgy nem lesz ebbõl semmi....

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
csütörtökön Maullal megyünk építeni

vasárnapra tervezhetnénk valamit, szombat nem jó
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
jelentem engem is szop@tnak..
:scratchhe

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Biczó! Fék még nincs, de talán pár héten belül.
"Maulék bandája". Ez már valami:)
Közös rideot összehozzuk valamikor?
Mostanában tényleg nagy a csend. Paintball azért még megy?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Na végre valaki. Én azért nem írtam a legutolsó hozzászólásom után, mert nem akartam magammal beszélgetni.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Sõt semmi forgalom.. trueman vettél már féket?
Matt te is vizsgázgatsz? hogy állsz? engem össze-vissza sz..atnak..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi,, látom mindenki teker,,nem volt nagy forgalom a neten mostanság..

Cornél az utalásod rajt volt abban a percben..felhívom az emberkék figyelmét, hogy utalós jó szokásunkat ne felejtsük el..:)

Cornél próbáltam a protektort.. sokszor.. nagyoon jó.-és kényelmes is-az elsõ 5perc a furcsa mindig..

Peti voltam veled videózni tegnap..

Maul híres vagy tudtad??? mert tegnap-és az elötti napokon találkoztam sok kis bringással, és kérdezték ki vagyok--és a második kérdésük az volt hogy MAulékkal vagyok -e(bár téged nem ismertek személyesen-- de a ,,, Maulék bandája" kifejezés alapján úgy gondolom híres vagy..:)

Hulp készített rólam videót.. egy igen jól sikerült ugrás is van közte-úgyhogy tökre örültem, mert át mertem ugrani azt az izét..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Na, srácok, történt valami a mai nap folyamán? Videóztatok? Vágtatok?