Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Maul és Hulp bocs, hogy tegnap nem mentem, de nem jött össze!
Cornelnak sem tudtam odaadni a pénzt, de majd ma....! (remélem)

ha kérhetem, a részembõl vegyétek ki azokat a jeleneteket, amikor mondjuk megállok a gyökeresen Saalbachban, aztán az ns-bõl az elsõ pár nekirugaszkodást, ....
nem kell rólam sok anyag, elég 3-4 perc, de az tömény legyen, ne kelljen várni arra, hogy történik valami....
ha megoldható, a részemet hagyjátok a legvégére, megpróbálok odamenni

Sala szívesen látunk!
Come on! It's on

Korn

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
a pálya megnyitón ottt a helyem ha nem zavarok ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Valamit hagyni kell jövõre is, szerintem ezzel már túl sok idõ menne el. Ha nagyon akarod, akkor lehet hogy be lehet szorítani, csak azt nem tudom, hogy kell-e egyáltalán valamit még építeni elõször. Mert akkor tárgytalan.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hulp szombat már nem lesz idõ felvenni semmit-igaz? a pálya vége még érdekes lett volna..!?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hát figyelj hulp!

Nem tudom, hogy neked premierbe vannak-e olyan projectjeid, amik kellenek, mert ha itt vágunk nálam, akkor én edius-ban dolgozok, szóval felõlem letörölheted a renderelt hangokat...

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane nem a vágás miatt kellettél volna,vagyis igen , de abból a szempontból, hogy milyen anyag legyen rólad bevágva..de azt itt is leírhatod lényegében-indulj ki abból ami már elkészült-és gondold át mi legyen benne ebben hogy rövidebb -tömörebb legyen-amit mindenképp megszeretnél tartani, mert akkor Hulp már megtudja csinállni nélküled úgy is hogy a végén neked is tetszeni fog..!

A Dani megígérte hogy elküldi a filmet 3.szor, mert nem tudta hogy nem jött meg a 2. elküldés se.. na mind1-jobb késõn mint soha...

Maul a pálya végén mit kell még tenni hogy használható legyen?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
OK, majd megoldom valahogy, bár tegnap egész este helyet próbáltam csinálni. :) Az a baj, hogy a Priemiere Pro leveszi a hangot, és azt külön fileban tárolja, ami kb 7 giga helyet foglal. Majdnem lehidaltam, amikor megláttam. Akkor délután, ha ilyen marad az idõ, mehetünk kamerázni.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hát Hulp!

Másolj rá a rackre annyi zenét, amennyit csak tudsz aztán válogatunk. Ha meg nem jók, akkor meg szedünk le....

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
szóval délelõttös vagyok, tegnap este 11-ig voltam itt

ma asszem újra itt kell maradnom, szal bocs srácok, de nem tudok menni....
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hát Maul én olyan 5 és fél percre gondoltam, de akkor inkább nem csinálom meg. Csak nem nagyon fogsz olyan zenét találni hozzá, ami másfél perc. Meg hogy fog összejönni a 40-45 perc. Mert azért nem ártana ha legalább 40 perc lenne. Szerintem nem gáz az 5 perc, de majd megbeszéljük. Tényleg Maul, zenéid vannak? Mert én az én részem alá olyat szeretnék ami nekem tetszik, de olyan meg csak a másik vinyómon van, amit nem nagyon szeretnék kiszerelni.
Vazze McClane, te aztán jól bírod ezt a munka dolgot. Most nem nagyon cserélnék veled.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
szal
a szombatot már elígértem a barátnõmnek, ne haragudjatok, de az nekem nem jó... csináljátok szombaton nélkülem, én még úgy sem vágtam, szal amúgy sem tudnám, hogy kell

igen, tudom, ismét nem érek rá :D
és nem is fogok ráhajolni, ha nem érek rá
mind1, túlórázok még mindig a melóhelyen, fáradok :)
Come on! It's on

Korn

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Maulnak igaza van. Mi lesz jövõre?:D

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Nah uraim!

Akkor ha jó idõ lesz, holnap filmezünk dozmaton, aztán még péntekre még lehet kitalálok magamnak valamit....

Na srácok, itthon is megbeszéltók a dolgokat, szóval az lenne a jó, ha SZOMBATON tudnánk vágni, és akkor egész nap jó lenne!

Mondjuk kilenckor nálam!!! Na??

Hulp!
A végére az összeállítást ne csináld olyan hosszúra, max ilyen másfél perc, mert túlzásba sem kell vinni.....

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Kezd meleggé válni a helyzet. :D
Elkezdtem összerakosgatni a film végéhez a szóba jöhetõ jeleneteket. Bakker milyen kevés az a 160GB. Szerintem össze lehet szedni 5 és fél percet a hülyeségekbõl, mert a zegride-on igazából csak ilyen felvételek készültek. :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Áj Láv júú!!!:)
én azt mondom szeressük egymást., és ne veszekedjünk...ájj láv jú!
S mondá az ÚR ,,testvéreim szeressétek egymást,,

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
én is szeretlek titeket :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
McClane, no comment. Biztos én reagáltam túl a dolgot. Azt hiszem azt már az elején is világosan megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó pénzt adni a földért.

Maul, akkor csütörtökön megyek ki kamerázni, természetesen csak akkor, ha nem esik az esõ. Hétfõ lekameráztuk, ahogy a Biczó ugrat a kilátónál, meg egy kis egykerekezést az oladi dombon.
Maul, amit a Berrie interjúból csináltál, az rajta van a vinyómon, vagy máshova mentetted?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane amikor én lemondtam, akkor nem az volt, hogy:

megígértem ezrezser hogy 1kor a kocsinál.. ,,és hogy most aztán...,, és hogy akkor most megyünk, filmezünk, gondolkozzak hogy hol? elmegyünk, leviszünk... felvesszük,, minden.., hanem egy szimpla hétvége volt amikor nem tudtam hazajönni.. és te nem a barátnõd miatt nem jöttél el, egy a számarágott utolsó forgatós hétvégére, hanem a ro**dt szobabútorod miatt.. 12:00 kor még azt se tudtam hogy mi van..anyám mindenki úgy fõzött, azért siettem..pakoltam , füvet nyírbáltam mert egykor megyünk, aztán kiderült, hogy nem is intézté semmit, senki nem tudott az egy órán kívül semmit...amikor is kiderült, hogy te nem is jössz, mert a bútor..
A szervezés csúcson volt..
Azonkívül 16:52 perckor el mentünk hozzád Maullal, és még arra se voltál hajlandó, hogy legyere hozzánk..????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szépen beérted egy mi van k***gök kiszólással az ablakon.. elösszõr nem akrtam hinni a szememnek, hogy arra se veszel ezek után hogy legyere, vagy mondj valamit.. vagy hogy akkor kigyere.. ha má megvolt beszélve..
ja ugye más amikor 1 órával elötte tudod meg hogy nem is lessz semmi,,,

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane ez nem baszogatásnak indult, csak az 50%-os dolog -hoz.. de legalább feltámadt a fórum.. viszont.. szeretlek Mcclane tudod...:)!

na most hogy Mcclane-nek kész lett a szobabútora,,,így minden ok..

Mcclane a föld nem volt butaság?..! (Cornél Mcclane is jól tudta, hogy Maulék feletti házban lévõktõl kaptunk vagy 50köbméter földet) így a földvásárlás értelmetlen pénzkidobásnak tûnik, figyelembevéve, hogy a cél mellett van(közelebb amúgy sem lehetne), és ingyé volt.. szóval én a föld dologról nem tudtam semmit, de így utólag szerintem nem kellett volna.. ..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Matt :)
jah, két hónapja....
Come on! It's on

Korn