Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
hááát, eléggé ki voltak MELEGEDVE akkor a vonaton :D

Kornél tanulT ezerrel, azt mondta utána már lesz ideje és menünk tekerni!! ugye Kornél??!! ;)

éséséséséésésés
hazamegyek és összerakom a binyiglit )
pike be, uj deore 525 160as tárcsával hátra, avid bb7 elõre, GO! :)

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts

én legutobb McClannel láttam Mault. )) rajta keressétek )

Vagy alatta:D
Bociékkal mi van? Nagyon eltûntek Õk is.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Maul élsz???
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
köszi ezt tudtam.. a kérdés nem is ez lett volna... köszí a segítséget!!!!!!!!!!!!!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
A Fax használataA Fax program teljes körû faxszolgáltatást biztosít a számítógépen. Megadhatja a faxbeállításokat, faxokat küldhet és fogadhat, nyomon követheti és figyelheti a faxmûveleteket, és hozzáférhet az archivált faxokhoz. A Fax programmal választhat, hogy a faxokat a számítógéphez csatlakozó helyi faxeszközzel vagy a hálózati faxerõforrásokhoz csatlakozó távoli faxeszközzel küldi és fogadja.

A Fax alapértelmezés szerint nem települ a Windows telepítése során.

A Fax összetevõ telepítése
Indítsa el a Vezérlõpultról a Programok telepítése és törlése segédprogramot.
Kattintson a Windows-összetevõk hozzáadása/eltávolítása gombra.
A Windows-összetevõk varázslóban jelölje be a Faxszolgáltatások jelölõnégyzetet, majd kövesse a képernyõn megjelenõ utasításokat.
Megjegyzés

Ha a telepítés után meg szeretné nyitni a Fax segédprogramot, kattintson a Start gombra, mutasson a Programok, a Kellékek, majd a Kommunikáció pontra, végül kattintson a Faxkonzol parancsra.
A Fax használatára vonatkozó további tudnivalók a Faxkonzol Súgó menüjében találhatók.
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Maultól függ
szombaton be kellene fejezni

amiket leírtam, azok egyelõre tervek, majd a film után....
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
És akkor most a filmmel mi lesz?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
a vékony szakaszhoz akkor annyit, hogy valszeg tetõlécekbõl lesz....

a kidõlt fákat valahogy egymás után rakjuk, ezekre keresztbe szegezünk keresztléceket, nem hézagosan, hanem viszonylag közel, mint ahogyan a középsõ szakasz feljáróján van (onnan fog indulni a vékony)

a fatelepen méretre vágatjuk a tetõléceket, úgy gondoltam, hogy 10 cm szélesre, az elég lesz?
kanyarokba pedig rakhatunk szélesebbeket, vagy több 10 cm széleset
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
tegnap én már tudtam Maullal beszélni telefonon, azt mondta hogy majd ír, közbejött neki valami

pénteken akkor fát veszünk!
nekem van rá 10 ezer ft-om, beszáll még valaki? jó lenne, mert ennyiért nem kapunk túl sok mindent...ha csak 1-2 ezret adna ehhez hozzá mindenki, az már szuper lenne!
meg ötlet kellene, hogy pl a vékony szakaszt mibõl építsük meg

Biczó neked akkor lécek kellenek?
2 cm vastag, bármilyen széles, és szélezett?

szal hogy mire kell a fa:

1.) a középsõ szakasz nincs túl jó állapotban, ezért a keresztléceket félig már kivertük a Maullal, szal ezeket le kell cserélni
ugyanezt a szakaszt keskenyebbé is tesszük, ehhez nem kell fa, de a kivert keresztléceket pótolni kell, ide ismét tetõfa lesz, mint az elsõ szakasznál....kb 60 cm-esek

2.) az elsõ szakasz keresztlécei alá kell még egy hossztartó, amit alulról meg kell támasztani majd pár helyen

3.) Biczó altengernagy úr elképzelését igazán pontosan õ tudná elmondani, mindenesetre lécek kellenek neki, kb 0,2 m3 (asszem)

4.) az elsõ szakasz végén van egy lejáró is....
annak a folytatásában lehetne építeni egy szuper kis balos döntött kanyart fából, oda szintén lécek kellenének

5.) vékony szakasz RLZ! már ki van jelölve, egyelõre csak maradék kidõlt fából, hogy még is merre fog menni a pálya...na ezt nem tudom, hogy milyen anyagból legyen....oké, hogy a kidõlt fákat fel tudjuk használni, de azt csak részben, a hosszú elemeket nem tudom, mibõl lenne érdemes csinálni

egyéb 0:
a fenti szakasz leugrója után szeretnék egy "kiugrót"
ehhez jó mélyre és szélesre le kell ásni, Biczó szerint nem nagy ügy, na majd meglátjuk
amit itt kiásunk föld, azt egybõl fel lehetne használni a szintén ide tervezett Hipp-hez

egyéb 1:
Biczó állítása szerint lehet bérelni láncfûrészt, kb 1500 Ft/nap...amennyiben ez télleg így van, akkor érdemes lenne meglépni a bérlést, sokat tudnánk vele haladni

egyéb 2:
az elsõ leérkezõhöz még földet kell hordani, kb 10 talicskával

egyéb 3:
a dirt jump ugratót át kell alakítani
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Cornel, ha tank kell szerintem szolj biczaj tábornoknak :D

én legutobb McClannel láttam Mault. )) rajta keressétek )

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Maulról tud valaki valamit?

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts

Cornel akkor pénteken oda tudod adni az utánfutót?
kocsid nincs még használható állapotban?

Igen, majd megbeszélem anyámmal! Autó sajna még pihenget, benzintankot keresek hozzá, lehet elkészül lassan. Van kilátásba két tank valamelyik csak jó lesz, illetve ha nem akkor elmegyek a nagycenki bontóba ott van sokminden. Pénteken 16-ig a munkahelyemen vagyok.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
semmi gond McClane, mi se akartunk megállni, qva szar utána elindulni :D
de télleg, igazábol fel se eszméltem h mi van csak utána esett le hogy VW polo, vszínü te voltál )

biczóó, hol vettél Te 22ér??? juicyt sevent??? :o ebikeon 39

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mault láttam odaát a sövényen.. szerintem látta a Nojbitól hogy minden nap futni kell 5km-et és most senki nem tudja hol is jár..
Én hétvégén ráérek.. jöhet bármi..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Nekem jó, mehetünk. Elsõ a film elkészítése, aztán jöhet a többi. Most már csak a Mault kéne elõkeríteni valahonnan. Lehet, hogy elvitték az UFO-k, vagy a Scully ügynök.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
szombatra kellene valamit tervezni (film vágás, építés, .....)
ráértek? (Hulp, Biczó, Maul, ...)
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi.. Matt nem sok az érte? 22ér vettem juicy7-et..!

Maul mi van veled???

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Maul szívem a héten le kellene zárnunk a film projektet
pénteken pedig fát kellene vennünk

Cornel akkor pénteken oda tudod adni az utánfutót?
kocsid nincs még használható állapotban?

Matt igen, én voltam, vége volt a teperduatlon ob-nek, ott voltam rendezõ :)
nem akartam megállni dumálni, csajjal voltál, mondom nem zavarok ;)
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nekem is csak most jutott eszembe amikor gondoltam fujok egy kicsit a hátsókerékbe ) aztán elkezdtem a nagy rendetlenségben kutatni és eszembejutott h mitnha Vidámnak adtam volna anno defektjavitásnál ) szal nem sürgös, csak találkoztam ma Vidámmal aztán mondta h a Te táskádba raktuk akkor )
köszi hogy vigyázol rá addig is )

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Kb. egy hete találtam meg, azt hittem, hogy a Vidámé, mert õ szerelt defektet, aztán tegnap mondta, hogy nem az õvé. Ezek szerint a tiéd. Bocs, de én sokáig azt sem tudtam, hogy a táskámban van egy ilyen pumpa. Ha találkozunk mindenképpen szóljál, ki sem veszem a tatyóból, szóval mindig nálam lesz, csak el fogom felejteni.