Srácok, ilyen idõben is megyünk? Mert sok mindent nem lehet majd csinálni. Ránkdõlnek a fák az erdõben, meg az NS is kileng a fákkal együtt.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. July 01. - 09:28
Posted 2006. July 01. - 07:58
Posted 2006. July 01. - 01:06
Hi, bicajt nem?? majdan megyek én is, d úgy néz ki nem lesz valami nagy kedvem, meg energiám ,mert most értem haza munkából... és nem tudok aludni... és nemsokára kelnem kellene ...dehát ez van..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. June 30. - 23:20
Holnap fél 11-tõl indul a banzáj, kifulladásig. Én viszek kamerát, meg ha kell fényképezõgépet is, viszont bicajt nem, szóval kocsival megyek.
Posted 2006. June 30. - 21:12
Valaki összefoglalná, hogy mi a holnapi menetrend?
Délután megcsináltam az elsõ fékemet - új tárcsa, új betét - még nem az igazi...
Délután megcsináltam az elsõ fékemet - új tárcsa, új betét - még nem az igazi...
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. June 30. - 20:03
OK, Biczó, úgy is megoldhatjuk, az a lényeg, hogy minden autóban legyen egy, és akkor lehet közvetíteni.
Posted 2006. June 30. - 16:23
Ha gondolod én is kikisérhetem, mert késöbb megyek..dél fele.. õ mikor ér be szombathelyre?
Mcclane akkor hogy áll a kaja dolog?-sajna még nem volt idõm a hegyi coccod felderítésében, de remélem sikerül, ha másnem akkor a mountexben bérlünk..de rajt vagyok...
hulp sikerült szerezni még 1 pár. vóki tokit..de lehet hogy nem mûködik együtt az enyémmel, akkor azt kéne tenni hogy a középsõ kocsiban kettõ lesz-és õ közvetít a másikon keresztül.
Mcclane akkor hogy áll a kaja dolog?-sajna még nem volt idõm a hegyi coccod felderítésében, de remélem sikerül, ha másnem akkor a mountexben bérlünk..de rajt vagyok...
hulp sikerült szerezni még 1 pár. vóki tokit..de lehet hogy nem mûködik együtt az enyémmel, akkor azt kéne tenni hogy a középsõ kocsiban kettõ lesz-és õ közvetít a másikon keresztül.
Posted 2006. June 30. - 15:54
Nem tudom Biczó. Két napos:)
Az egyik srác jönne, de sajna csak késõbb tudna. Megoldható lenne esetleg valahogy?
Az egyik srác jönne, de sajna csak késõbb tudna. Megoldható lenne esetleg valahogy?
Posted 2006. June 30. - 14:47
Hi,, sajna a gép hétfõn érkezik, így holnap nem lesz ott,, de Pilaban igen..
Mink is viszönk hûtõje táskát...!visszafelé gari üres lesz..
Hulp a hétvégén megyek a gumidért..!sajtból jókora darabra lesz szükség..szerintem az idei alapnak tekintsük a tavaji sajtot egy szeletkének..
Sala szerintem nem lesz rossz idõ...!
Trueman gondolom meg avgy vele elégedve!?!?
Emberek egyetek baracot,annyi van mint a SZAR, olyan mint a FOS, de ne felejtsetek válogatni..
Mink is viszönk hûtõje táskát...!visszafelé gari üres lesz..
Hulp a hétvégén megyek a gumidért..!sajtból jókora darabra lesz szükség..szerintem az idei alapnak tekintsük a tavaji sajtot egy szeletkének..
Sala szerintem nem lesz rossz idõ...!
Trueman gondolom meg avgy vele elégedve!?!?
Emberek egyetek baracot,annyi van mint a SZAR, olyan mint a FOS, de ne felejtsetek válogatni..
Posted 2006. June 30. - 13:35
Mi tuti viszünk hûtõtáskát. Miért mit akarsz visszafelé hozni? Ja, és a trapista sajtot együtt kéne megvenni. Csak egy ötlet.
Mit kell még építeni a NS-on?
Rohadt esõ.
Biczó, gratula a fényképezõgéphez tesómnak is olyan van, és nagyon király.
Mit kell még építeni a NS-on?
Rohadt esõ.
Biczó, gratula a fényképezõgéphez tesómnak is olyan van, és nagyon király.
Posted 2006. June 30. - 12:10
Maul jah, akkor négykor érted megyek
bár mocskosul nincs kedvem építeni, de majd összeszedem magam
Pilába hoz valaki hûtõtáskát?
visszafelé kellene benne egy kis hely pár apróságnak....ha megoldható lenne, megköszönném!
bár mocskosul nincs kedvem építeni, de majd összeszedem magam
Pilába hoz valaki hûtõtáskát?
visszafelé kellene benne egy kis hely pár apróságnak....ha megoldható lenne, megköszönném!
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. June 30. - 11:41
Mi is most vettünk olyan masinát;)
Akkor azzal a 09:54-essel érkeznénk. Létszámot sajna még mindig nem tudok pontosan mondani. Egyéb tudnivaló?
Akkor azzal a 09:54-essel érkeznénk. Létszámot sajna még mindig nem tudok pontosan mondani. Egyéb tudnivaló?
Posted 2006. June 30. - 11:08
Hát kár sala! Jó lett volna, ha te isa jöszz.....
Jó idõ van, szóval teljesen jó a pálya, nem kell Kõszegre menni....
McClane! Igen, ma ki kell mennünk, mert a tegnap építés során több a kár, mint a haszon.... Akkor négykor?
Biczó! A géped akkor hozd ki, aztán csinálsz jó kis fotókat...
Jó idõ van, szóval teljesen jó a pálya, nem kell Kõszegre menni....
McClane! Igen, ma ki kell mennünk, mert a tegnap építés során több a kár, mint a haszon.... Akkor négykor?
Biczó! A géped akkor hozd ki, aztán csinálsz jó kis fotókat...
Posted 2006. June 30. - 10:45
grat a géphez jó választás
sajnos nem tudok menni holnap..... meloznom kell és csak este 8 körül érek le zalába....
ha változna ugyis csörgök
sajnos nem tudok menni holnap..... meloznom kell és csak este 8 körül érek le zalába....
ha változna ugyis csörgök
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. June 30. - 10:42
ahamm az is jó móka lenne, és még tûzrakó helyek is vannak, padokkal.,stb..szupi lenne.. pl, vinnénk egy olyan kerti sátrat, ami alá be lehet rakni egy asztalt, így esõ se lenne gond.. meg a kaja se lenne vizes.. az autó meg elviszi.. biztos tudjátok milyenre gondoltam:álétalában csikos, 2, 5 m magas és oldalanként három m. és .. na bizt. tudjátok..
Emberek teljesült az álmom, végre vettem egy fényképezõt!!!!!
Canon S2 IS+minden hóbelebanc, állvány, táska, kártya, olvasó, töltõ. akku..fasza..
Emberek teljesült az álmom, végre vettem egy fényképezõt!!!!!
Canon S2 IS+minden hóbelebanc, állvány, táska, kártya, olvasó, töltõ. akku..fasza..
Posted 2006. June 30. - 09:48
vonóhorgos kocsi lesz akkor?
ha vizes lesz az ns, kimehetnénk Kõszegre a zegiekkel...
ha vizes lesz az ns, kimehetnénk Kõszegre a zegiekkel...
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. June 30. - 08:55
Cornél már megvan amit csinálltam, de ha nem tetszik, akkor készíts jobbat, nem sokat szaroztam vele....
köszi Mcclane
köszi Mcclane
Posted 2006. June 30. - 08:46
Hulp oks, majd szólj
Maul mennyit haladtatok tegnap?
ma kell építeni?
milyen állapotban van a pálya?
Maul mennyit haladtatok tegnap?
ma kell építeni?
milyen állapotban van a pálya?
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. June 30. - 06:59
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. June 29. - 23:13
Küldjetek pár képet a borítóhoz és szöveget is, összedobok valamit...
Mekkora lesz a borító? Olyan nagy DVD-tokos vagy csak sima CD-tokos?
Mekkora lesz a borító? Olyan nagy DVD-tokos vagy csak sima CD-tokos?
.:. Krankedzone Team .:.