kamerázni kell
vókitóki szvsz teljesen felesleges
bringázni fogunk (remélem)
szal
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. július 03. - 11:51
Írta 2006. július 03. - 11:34
A végén annyi ilyen ketyerétek lesz, hogy senki nem marad aki tekerjen, mert mindenki walkie talkie-zik vagy kamerázik, fényképez, hangot rögzít:)
Írta 2006. július 03. - 11:19
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. július 03. - 10:30
Írta 2006. július 03. - 09:38
Jól van Maul-köszi!!! Wilsont vidd magaddal!- Számüzetésben jó barát lesz, robinson krújzón is õ segített! neked is jhó szórakozást! kókuszelvet ne igyál mert be**sol!
Írta 2006. július 03. - 08:18
Én most elmegyek egy másfél hetes számûzetésre!
Minden jót mindenkinek! Jó tekersét, meg ilyenek!
Ja és Pilához meg sok sikert szórakozást, kacagást!
Minden jót mindenkinek! Jó tekersét, meg ilyenek!
Ja és Pilához meg sok sikert szórakozást, kacagást!
Írta 2006. július 03. - 08:11
C-és K betüsök Boldog Névnapot....!!!!!!!!!
Kornél elhoztam magammal, mert otthon nem volt már elég idõ.. egyik este nekifekszek.. és átvizsgálom...! aztán megyek tesztelni.. remélem jó lezs majd..
Köszi Maul ,és Vaterodnak is köszi a szervezést!!!!Klasszz volt..
Hulp teszteltem a rádiókat paintball közben-qva jók..!! most még szerzek hozzá 2-õt... aztán kész.. jó munkát emberek!
Kornél elhoztam magammal, mert otthon nem volt már elég idõ.. egyik este nekifekszek.. és átvizsgálom...! aztán megyek tesztelni.. remélem jó lezs majd..
Köszi Maul ,és Vaterodnak is köszi a szervezést!!!!Klasszz volt..
Hulp teszteltem a rádiókat paintball közben-qva jók..!! most még szerzek hozzá 2-õt... aztán kész.. jó munkát emberek!
Írta 2006. július 03. - 07:21
Köszönöm a Kornélok nevében!
Hulp! Majd nekem is írd meg valamikor légyszi!
Hulp! Majd nekem is írd meg valamikor légyszi!
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2006. július 03. - 06:35
Boldog Névnapot Kornélok!
jó kis buli volt, képeket majd nyomjátok plííííz...(illetve Kranked rakd ki egy linkbe lécci)
Trueman köszi, majd igyexünk folytatni, remélem Pilában is kamerázunk....idõt kell ráfordítani, remélem a többiek is benne lesznek a kamerázásban....
jó kis buli volt, képeket majd nyomjátok plííííz...(illetve Kranked rakd ki egy linkbe lécci)
Trueman köszi, majd igyexünk folytatni, remélem Pilában is kamerázunk....idõt kell ráfordítani, remélem a többiek is benne lesznek a kamerázásban....
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. július 02. - 23:28
Fennvannak a képek a tárhelyen, remélem Kornél hamar felteszi õket az oldalra, hogy mindenki számára elérhetõvé váljanak.
Írta 2006. július 02. - 21:07
Azta! Mi meg mennyit hajtottuk. A végén még írok egy kívánságlistát, hátha:)
Írta 2006. július 02. - 20:57
Hát trueman, azionról annyit, hogy tesóm utána elõkotorta két eredeti cd-jét,, aztán azokról is grabbeltem:)
Írta 2006. július 02. - 18:57
Köszi Trueman a véleményt, örülök, hogy tetszett a videó. A képek éppen feltöltés alatt, bár még el fog tartani egy darabig. Remélem sikerül mindet feltölteni.
Írta 2006. július 02. - 15:39
Megnéztem a filmet. Szerintem nagyon klassz lett.
McClane: neked kéne egy, még a balstnál is erõsebb bringa, és nem lenne megállás;)
Hulp része is tetszett. Fõleg az a rész, ahol a villát vette a kamera. Meg a helyek ahol suhant. Jó kis lefelék.
Biczó. A Te részedet már ugye javarészt láttam. Az is maradt ugyan olyan jó.
Maul. Nem is mondtad hogy így megtetszett a Zion;) A Te részedbe lehet hogy nem kellett volna az a régi bányás felvétel a minõsége miatt.
Dávid része is tetszett.
Összességében: várjuk a folytatást:D
McClane: neked kéne egy, még a balstnál is erõsebb bringa, és nem lenne megállás;)
Hulp része is tetszett. Fõleg az a rész, ahol a villát vette a kamera. Meg a helyek ahol suhant. Jó kis lefelék.
Biczó. A Te részedet már ugye javarészt láttam. Az is maradt ugyan olyan jó.
Maul. Nem is mondtad hogy így megtetszett a Zion;) A Te részedbe lehet hogy nem kellett volna az a régi bányás felvétel a minõsége miatt.
Dávid része is tetszett.
Összességében: várjuk a folytatást:D
Írta 2006. július 02. - 12:38
Halihó!!!
Király volt a tegnapi vadulás! Frankó a pálya, kár, hogy már minden akadályt leküzdöttem.
Köszönök szépen mindent! Ha hasonló party lesz, vagy csak egy egyszerû bringázás, ott a helyem.
Aki képeket csinált, legyen olyan jó és valahogy juttassa el nekem is.Amiket az András csinált azt tõlem, vagy tõle(az az egyszerûbb, Szhelyen lakik, Váci M.) is elkérhetitek.
András msn:aaszopi@freemail.hu
Jók legyetek!
Pá
Király volt a tegnapi vadulás! Frankó a pálya, kár, hogy már minden akadályt leküzdöttem.
Köszönök szépen mindent! Ha hasonló party lesz, vagy csak egy egyszerû bringázás, ott a helyem.
Aki képeket csinált, legyen olyan jó és valahogy juttassa el nekem is.Amiket az András csinált azt tõlem, vagy tõle(az az egyszerûbb, Szhelyen lakik, Váci M.) is elkérhetitek.
András msn:aaszopi@freemail.hu
Jók legyetek!
Pá
Írta 2006. július 02. - 11:44
Én is köszönök mindent. Nagyon jól éreztem magam. Frankó a placc;)
Sõt! A filmet is elkezdtem nézni. Szerintem az is tök jó lett. Nagyon. Grats!
Sõt! A filmet is elkezdtem nézni. Szerintem az is tök jó lett. Nagyon. Grats!
Írta 2006. július 02. - 00:05
haliho!
közben hazaértünk mi is nyaralásbol. csucsjó volt
sajnálom h lemaradtam a banzájról :\
de tán lesz még nyáron összeröff, ugye?! )
közben hazaértünk mi is nyaralásbol. csucsjó volt
sajnálom h lemaradtam a banzájról :\
de tán lesz még nyáron összeröff, ugye?! )
Írta 2006. július 02. - 00:03
Jó volt a mai nap, a trsaság is jó volt, meg az idõ is kegyes volt velünk!
Én élveztem nagyon!
Hulp, meg többiek!
Képeket légyszi a krankedzone.uw-s tárhelyre rkjátok fel! Köszi
Én élveztem nagyon!
Hulp, meg többiek!
Képeket légyszi a krankedzone.uw-s tárhelyre rkjátok fel! Köszi
Írta 2006. július 01. - 21:51
Ja, jó volt a mai nap. Fényképek sajnos elég szarok lettek, hiába, ilyen sötétben nem lehet szép képeket csinálni.