Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
A buhera megoldódik majd.. mert lehet kapni 6elemes tartót....

Na vége a melómnka menek haza,, akik még igáznak-azok mélyebre nyomják az ekét mint valaha, akik nem azok dõljenek le a pajtában, maj megyek.. Hulp ha jössz hozd majd magaddal a gumid, vagy csak dobd be a bicajoddal együtt, és Pilában elintézzük.. viszlát otthon
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Azért kell buherálni, mert jobbat akarunk annál, ami eredetileg van hozzá. Annyi az egész, hogy egy 8 elemes elemtartóból kell olyat csinálni, ami hat elemmel mûködik.
Jövõ héten szombatig maradunk, de azt nem tudom, hogy ugyanígy éjszaka jövünk-e haza, mert akkor ugye célszerû az utazás idejére még vasárnap hajnalra is biztosítást kötni. Én 10 napra kötöttem.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
mikor jövünk meg, meddig kötjük a biztosítást?

jajj, nem kezdõdik jól, ha már buherálni kell
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Nincs mit, örülök, ha tetszik. Vidám vett kiskamerát, összesen 7e pénz volt, de még kicsit buherálni kell az áramellátását.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
A bicajos képeim nagyoon tetszenek, a sötétség meg egyes képeken nem számít mert paint shop pro-n egy katt az egy lépéses fotó optimalizáció:)
de így isteni a kép, mert ha megnézed azokat amiket utoljára linkelt Mcclane, akkor látni, hogy majdnem olyan mint egy szellem a fák közt, a váz, a teló pont beleolvad a környezetbe, de középpont tökéletesen tiszta(arc-bike közepe-egyik láB) szóval szerintem nekem ez a tökéletes kép-ilyet akrtam egyszer! ezt a kettõt kise világosítom, mert akkor elveszti a bicaj-és a háttér azt az egybeolvadást ami most van... perfekt!köszi..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Gratula Biczó a fékpofához. Nekem sajna nagyon rossz tapasztalatom van a bikediszkonttal. Tesómnak rendeltem szemüveget kb. egy hónapja, elõször rossz helyre küldték ki, aztán megvárták míg a hibás címrõl visszajön, aztán elküldték nekem újra, de sajnos azóta sem érkezett meg.
Sajna Biczó a képek szerintem eléggé szarok lettek, az erdõben kevés volt nagyon a fény, és kicsi a gép vakuja. A Maulék kertjében meg sikerült az összes képet túlexponáltra csinálni. Na, mindegy, majd legközelebb jobban sikerül.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
asszem nekem is kell fékpofabetéteket vennem
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Tényleg milyen? Hulp a képeket te csinálltad igen PROFIK lettek, vazze ilyen jó képeket még sose csinálltak rólam, bármelyik újságban elmenne!!!köszi!

hulp helyesbítek, ajagwire elfogyott, kapok helyette eredetit, fém alapút kértem,amilyen a gyári, és mindennel együtt 4000Ft szállítás borítékban-elküldik így is-képzeld! és csekkes úton , így nagyoon jó mert nem kell érte az esedékes biztosítás miatt 1300-at fizetni.,.. nagyszerû-bikediszkont!!!!nemsemmi..!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
sala milyen lett a film?
Come on! It's on

Korn

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Köszönjük a hétvégét a kedvesem nevében is.
Lehet házasság lesz belõle ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Közben vettem is, jagwire-t 2900Ft-fémalapú-és konzultáltam egy sráccal a testbikeon-aki szerint jobb mint az eredeti, mert fémalapú, lassabban kopik, de nem annyira mint a gyári-ezért jobban fog- a hátránya annyi hogy egy évet bír-teljes bevetés alatt- a srácnál ennyit bírt izom mûködés alatt-így fogalmazott.. majd meglátjuk.. lehet hogy egy nagy rakás sz*r.. postán küldik.. így össsz 3400Ft-..--.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
McClane, Biczó megfelelõen kifejtette mit jelent az ágyruha. Bocs, nálunk szombathelyi tájszólásban így is hívják, de lehet ágynemû, huzat, de mindegyik kifejezésbe bele lehet kötni. Amibe a paplant, párnát csomagolod, hogy ne közvetlenül a párnára folyasd a nyálad éjszaka. Kérdezz meg egy nõt a közeledben, õ tudni fogja mi az, és majd csomagol neked.
Igen, az utazásba bele kell számolni a megállásokat is, meg az autópályakapukat, amibõl lesz egypár. Ott biztos kell idõzni, ha nagy forgalom lesz, akkor nem is keveset.
Biczó, nekem XTR fékpofa van benn, amit nem nagyon ajánlok, mert rohadt drága. Viszont szerintem jó, eléggé tartósnak tûnik, viszont nem tudom mennyire bírja a nagy terhelést, mivel itthon még nem nagyon volt alkalmam tesztelni nagy terhelés alatt. Sajna Saintet sehol nem lehetett kapni, de az XTR méretre ugyanolyan, a többit nem tudom, lehet, hogy jó bele az XT, LX Hone. Más kérdés, hogy ezt lehet-e kapni Szombathelyen. Nekem Vidám hozta Pestrõl. Decathlonban pl. biztos van Sainthez, csak nem tudom, hogy eredeti Shimano-e, vagy az is valami más márka. Mindenesetre az eredeti az mindig jóval drágább.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hulp hol lehet fékbetétet venni sainthez? mennyibe kerül?
Mert az EBC egy hulladék-széjeemállik vazze! olyan mint darab állott süti..

Vissza raktam az eredetit, nameg a fékerõ az elég halovány vele.. többé nem kell olyan...

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Milyen képekrõl van szó?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
ágyruha=ágyban viselt ruha-ide tartozik a gumiszerkó-és a korbács is= de a Hulp a paplan -huzatra, párna huzatra gondolt..és a lepedõre. vazze ezt nem adnak..!?majd szövök nekik holnapig....

emberek a maival együtt 2 nap munka..

Valaki tudja mi az a szabadság elötti eltáv??:) an velem ez lesz holnap!..remélem túl élem..

Mcclane a pihenõt is számold bele, hogy megállunk, hogy várunk a kapuknál az autópályán, stb.. szerintem nem korai..

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts
VIP, Kornél belinkelt egy tárhelyet és ott!
De túl sok sokra ne számíts! 1-2 kép és azokon sincs akció!
Csak mondom ha már vannak megosztom.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
mi az az ágyruha?

8 az korai Hulp...10 órás úttal számoltál, akkor odaérünk reggel 6-ra

úgy legyen cornel!
képeid merre vannak?
Come on! It's on

Korn

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts
De jó nektek! :) Jó utat és balesetmentes bringázást!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
OK, köszi a magyarázatot, így már értem. :D Király, már csak kettõt kell dolgozni, és megyünk is.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
A vóki -tokit viszem, na de hogy értsétek, viszem az utazáshoz, de kizárólag azért nem érte volna meg megvenni- ezért a valódi cél a paintball,stb. de az úton is jó haszna lesz! tehát viszem!..persze.,. elfér, 3cmX5cm.. még a ketyerék is aprók hozzá... ok Mcclane csüt vásár, péntek bizt.