a Biczó bringája télleg teccik, ha veszek, akkor csak is s-es vázat, az tuti
hulp mennyi lenne felvonóbérlettel- és anélkül a Leogang, tucc árat mondani?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. July 20. - 13:13
Posted 2006. July 20. - 09:28
Biztos ráfér egyre is... Maul-papa lesz valamai festékcsata valamikor?
Berri írjá má-vagy....!!!
Berri írjá má-vagy....!!!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2006. July 19. - 23:36
Na ennek örülök, hogy így döntöttél/döntöttetek Biczó. Ha csak 5 napos bérletet veszünk, az 130 EUR, és azt 7 nap alatt lehet felhasználni. Elég valószínûtlen, hogy olyan szép idõnk lesz, mint Pilában volt, hogy egy hétig gyakorlatilag nem esett az esõ.
Megnéztem a videó egy részét is, és nekem tetszik, szerintem a nem bicajos rész is jó lett, örülök, hogy nem siettem lefelé a Mt. Emiliusról, mert így legalább van egy csomó szép felvétel a tájról is. Sajna kicsit remek a nagyobb zoomoláskor, de ugye állvány nélkül nehéz. Nagyjából két óra lett, ami normál esetben két DVD, de lehet, hogy rá lehet tenni egyre is, igaz az már szerintem kicsit necces.
Megnéztem a videó egy részét is, és nekem tetszik, szerintem a nem bicajos rész is jó lett, örülök, hogy nem siettem lefelé a Mt. Emiliusról, mert így legalább van egy csomó szép felvétel a tájról is. Sajna kicsit remek a nagyobb zoomoláskor, de ugye állvány nélkül nehéz. Nagyjából két óra lett, ami normál esetben két DVD, de lehet, hogy rá lehet tenni egyre is, igaz az már szerintem kicsit necces.
Posted 2006. July 19. - 20:27
Hi, hát én mennék ezerrel, csak rengeteg aggodni valóm van most... és a 180 Eu sok..!szerintem se ér annyit Pilához képest...
De megbeszéltük ma, és már nincs idõm, se stekszem máshoz , meg ezt terveztük, úgyhogy mi mennénk ketten, ha nem kapunk akkor is, másnem akkor nem minden nap bicajoznék, hanem kirándulnánk meg ilyesmi.. de ott lennénk!ha így jó, de bízok a végsõ + elhatározásán Berrinek...csak,,csak,., szóval akkor mennénk mink,,, de azért jó lenne ha adna..szóval én kitartok-így vagyunk 3-an.. bocs a megingásért, de rengeteg dolog jött közbe- ami már sok volt.. de hát lényeg a lényeg mi mennénk..
Mcclane gyertek ti is, másnem el elszünk 180Eu-s bérlet nélkül is.. nem is merem átszámolni.,.
a bicajról annyit hogy sem a 20cm-ert nem fogod észre venni, sem a duplavállat, az utóbbit fõleg nem! a jót könnyû megszokni!!!!!!!!!
Ja igen az enyém se lett otromba nagy, és nehéz..ennél lehet jóval könnyebbet kihozni, ha pl nem 1kg os rokringed van, nem 2kg egy belsõ-és 1,2kg a külsõ! Hulp még lógok neked, szólj rám, ne felejtsem el!
De megbeszéltük ma, és már nincs idõm, se stekszem máshoz , meg ezt terveztük, úgyhogy mi mennénk ketten, ha nem kapunk akkor is, másnem akkor nem minden nap bicajoznék, hanem kirándulnánk meg ilyesmi.. de ott lennénk!ha így jó, de bízok a végsõ + elhatározásán Berrinek...csak,,csak,., szóval akkor mennénk mink,,, de azért jó lenne ha adna..szóval én kitartok-így vagyunk 3-an.. bocs a megingásért, de rengeteg dolog jött közbe- ami már sok volt.. de hát lényeg a lényeg mi mennénk..
Mcclane gyertek ti is, másnem el elszünk 180Eu-s bérlet nélkül is.. nem is merem átszámolni.,.
a bicajról annyit hogy sem a 20cm-ert nem fogod észre venni, sem a duplavállat, az utóbbit fõleg nem! a jót könnyû megszokni!!!!!!!!!
Ja igen az enyém se lett otromba nagy, és nehéz..ennél lehet jóval könnyebbet kihozni, ha pl nem 1kg os rokringed van, nem 2kg egy belsõ-és 1,2kg a külsõ! Hulp még lógok neked, szólj rám, ne felejtsem el!
Posted 2006. July 19. - 19:41
Maul, azt esetleg megírnád neki, hogy akkor ha nem tetszett neki a film, és idén nem kapunk bérletet, a nemleges választ is írja meg, hogy akkor ne reménykedjünk, illetve visszamondhassuk a szállást, mert azt sem szeretném a végletekig foglalni. Mondjuk az tényleg igaz, hogy 180 EUR-t nem nagyon ér meg csak a felvonóbérlet, fõleg ahhoz képest, hogy Pilában csak 60 EUR volt a 6 napos bérlet. Az szerintem reális.
Posted 2006. July 19. - 19:22
Berrie nem írt, szerintem már nem is fog, de hát nem csodálom. Annyi pénzért meg nekem sincs kedvem menni, mert annyira nem jó pálya, hogy megérné...
Posted 2006. July 19. - 18:27
Hát ez nagyon nem hangzik jól, hogy senki nem akar igazán jönni. Én meg tök mennék, dehát egyedül ugye nem az igazi.
Posted 2006. July 19. - 18:05
nekem nagyon úgy tûnik, hogy ha bérletet kapunk sem megyek, de ez még nem 100%
yovan, majd barátkozom a gondolattal (20cm)
na nem a 32 helyett
yovan, majd barátkozom a gondolattal (20cm)
na nem a 32 helyett
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. July 19. - 17:36
McClane, ha a Biczó gépe tetszik, akkor nem tudom minek gondolgodsz még rajta. Meg a Kona jó bicaj is, amit a te géped is igazol, mit kibírt már az az elvileg inkább CC váz. Nincs neked egylõre annyi pénzed, hogy kezd a 10 centi rugóúttal, aztán utána vegyél két hónap múlva egy kicsit nagyobb rugóúttal rendelkezõ bicajt. Tudsz te már annyira, hogy egy 18-20 centis géppel is megbirkóznál. Ha meg esetleg jövõre is mennénk Pilába (amit én nagyon-nagyon szeretnék), akkor meg beláthatod, hogy ilyen szintû pályára igazából kell a valódi DH gép.
Hát Biczó, egy hónappal ezelõtt még nagyon hangoztattad, hogy te aztán mindenképpen jössz Leogangba, most meg már az sem biztos, hogy egyáltalán jössz? Vagy most akkor mi van?
Maul, Berrie nem reagált eddig semmit? Bár az is igaz, hogy mi is elég rendesen megvárakoztattuk. Ha jól tippelek, akkor úgy senki nem akar jönni, hogy fizetni kell a felvonót?
Hát Biczó, egy hónappal ezelõtt még nagyon hangoztattad, hogy te aztán mindenképpen jössz Leogangba, most meg már az sem biztos, hogy egyáltalán jössz? Vagy most akkor mi van?
Maul, Berrie nem reagált eddig semmit? Bár az is igaz, hogy mi is elég rendesen megvárakoztattuk. Ha jól tippelek, akkor úgy senki nem akar jönni, hogy fizetni kell a felvonót?
Posted 2006. July 19. - 16:18
multkor adodott a lehetõség hogy kiprobáljak egy fully marathon bicot, nevezetesen egy kellys toxicot. elõl r7 100mm meg hátul is max 12centi manitu radium rl taggal. 17,5"es volt a váz szal kicsit nagy volt, meg vékony gumi, hosszu stucni, szóval fura volt de egy DH pálya lejövés erejéig megprobáltam csapatni vele
a tag szerintem kicsit keményre volt fujva alám, de azért egész szépen mozgott. betonos ugratótól kicsit féltem, meg h összetörik a bico, de azért megproszáltam ) meg katlanba ugráltam vele kicsit. gyökeres azért már necces volt avval a vékonyka gumival.
nah csak azt akarom belõle kihozni, hogy végén amikor leraktam akkor vettük észre hogy a tagon lévõ kis gumigyürü tökig lenn van. szal kb ez volt a határa ennek a gépnek.
10-12cm sztem is kevéske ha ugrálni akarsz. de egy levegõs tagot én szívesen látnék a bicomban ) persze én nem vok vmi nagydarab gyerek..
ez a cowan nekem olyan... dirt váz.. vmi 80mm-es dirt villával és mellesleg rugozik is mert a 15méteres backflipnél már a nagyok is hibáznak és ez vmelyest csillapít..
amugy a Krisztián bicoja is kis váz és így a próba alapján kezesnek tünik.. csak kevés az izmom nekem hozzá )
a tag szerintem kicsit keményre volt fujva alám, de azért egész szépen mozgott. betonos ugratótól kicsit féltem, meg h összetörik a bico, de azért megproszáltam ) meg katlanba ugráltam vele kicsit. gyökeres azért már necces volt avval a vékonyka gumival.
nah csak azt akarom belõle kihozni, hogy végén amikor leraktam akkor vettük észre hogy a tagon lévõ kis gumigyürü tökig lenn van. szal kb ez volt a határa ennek a gépnek.
10-12cm sztem is kevéske ha ugrálni akarsz. de egy levegõs tagot én szívesen látnék a bicomban ) persze én nem vok vmi nagydarab gyerek..
ez a cowan nekem olyan... dirt váz.. vmi 80mm-es dirt villával és mellesleg rugozik is mert a 15méteres backflipnél már a nagyok is hibáznak és ez vmelyest csillapít..
amugy a Krisztián bicoja is kis váz és így a próba alapján kezesnek tünik.. csak kevés az izmom nekem hozzá )
Posted 2006. July 19. - 15:57
Nekem is szimpibb a kisebb váz. De a levegôs tag télleg gyenkécskének tûnik. De valószínûleg lehet bele valami komolyabbat tenni.
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. July 19. - 15:26
azoknak természetes, akik nem lesznek milliomosok
kicsit fosok a 20 centitõl, cc bringa után az nagyon fura lesz
a duplaváll meg fõleg....
kis bringával oylan szépen lehet rakosgatni, valahogy oylan kis kezes nah....
félek, hogy a hátsó telós meg duplaváll batár nagy dög lesz
a leech gyereknek van új filmje?
Mastering the Art of Trials
kicsit fosok a 20 centitõl, cc bringa után az nagyon fura lesz
a duplaváll meg fõleg....
kis bringával oylan szépen lehet rakosgatni, valahogy oylan kis kezes nah....
félek, hogy a hátsó telós meg duplaváll batár nagy dög lesz
a leech gyereknek van új filmje?
Mastering the Art of Trials
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. July 19. - 13:19
MA egész nap azon gondolkoztam hogyan legyek milliomos.. nem jutottam semmire-ez természetes?
Posted 2006. July 19. - 13:18
Hát Mcclane a link nekem se jön be, a tied pedig eltévedt, mert ez egyeltalán nem neked való... 20cm kell-nem sok az!!! de 18 alatt semmiképp ne vegyél, feleslegesen futsz egy kört és dobsz ki manit, mert ha olyat veszel rájössz hogy kevés,, vegyél 20cm-est és kész, hidd el hogy kell annyi... !
Na most kutyaszorítóba kerültem, mert a nyár végi szabimat csak jövõ hét elejéig tudom módosítani, és nem tudom mi van Bejjivel... szóval még egy picinyt tudok várni de szorít az idõ, és döntenem kell, hogy Leogang vagy más... mert 200EU-s bérlettel nem fog menni, és nem is bizti hogy szeretném.. meg nemtudom.. na szóval..
Na most kutyaszorítóba kerültem, mert a nyár végi szabimat csak jövõ hét elejéig tudom módosítani, és nem tudom mi van Bejjivel... szóval még egy picinyt tudok várni de szorít az idõ, és döntenem kell, hogy Leogang vagy más... mert 200EU-s bérlettel nem fog menni, és nem is bizti hogy szeretném.. meg nemtudom.. na szóval..
Posted 2006. July 19. - 12:40
Hát kis McClane erre felesleges elcseszni a pénzedet.
Ez egy dirt váz, dh-ra alkalmatlan... tíz centi, meg olyan, mintha nem is lenne alattad semmi... Meg levegõs is...
Szóval, VISZLÁT!
Ez egy dirt váz, dh-ra alkalmatlan... tíz centi, meg olyan, mintha nem is lenne alattad semmi... Meg levegõs is...
Szóval, VISZLÁT!
Posted 2006. July 19. - 12:36
Szép kis váz. Cowan nevével kapható vázak ha jól tudom elsõsorban dirt jellegû vázak, bár ez lehet, hogy nem így van. Mindenesetre eléggé erõs váznak tûnik. A levegõs rugóstag erre a felhasználási területre viszont szerintem nem az igazi, még ha az egy Fox is. Én biztos csak rugósat vennék. Persze nekem volt negatív tapasztalatom az RS-sel a Mongoose-ban. Ha 10 centit mozog csak, akkor megint nem nagyon értelek. Neked inkább valami 15-20 cenit közöttit mozgó bicaj kéne, de persze te döntesz.
Posted 2006. July 19. - 11:59
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. July 19. - 10:41
Posted 2006. July 18. - 22:11
Posted 2006. July 18. - 20:05
Most sikerült végignézni a képeket, szerintem más is ezt tette... vazze Mcclane küldte ezerrel, a képeken nagyoon látszik-csak most láttam a bicajosokat.. Szegény pici Blast..