Mcclane itteni megnyilvánulásai hasonlítani kezdenek az SMS-eihez.. rövid,tömör..
Húha ott is esik, mer az nem jó, de háát csak felszárad..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. augusztus 04. - 14:48
Írta 2006. augusztus 04. - 14:27
Írta 2006. augusztus 04. - 12:44
Írta 2006. augusztus 04. - 12:22
Szerintem a tekerés az ugrott, mert jelen pillanatban még az aszfalt sem szárad fel, meg újra és újra elered az esõ. Az erdõben tuti, hogy nagy a dzsuva, és sarazni azt most nem szeretnék. Valószínûleg a videót szerkesztem inkább, hogy minél elõbb láthassátok.
Írta 2006. augusztus 04. - 12:13
Köszi!!!! akkor bevállt a kapalpács projekt??
Mcclane papa mi újs? Hulp akkor mire számítsak hétvégén?
Mcclane papa mi újs? Hulp akkor mire számítsak hétvégén?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. augusztus 04. - 10:23
Írta 2006. augusztus 03. - 21:05
OK, Biczó, akkor jöhet ez a lánc, végül is az a lényeg, hogy óccsó legyen.
A tegnapi haragomon felülkerekedve ma nekiálltam újra a videóvágásnak. Csináltam egy klippet, amiben a Biczó gurulásán keresztül lehet megtekinteni a pályát. Most már csak valami zenét kell alá tenni, és készen van. A szar sisakkamerás felvételeket is felhasználtam, de sajnos annak a minõségén látszik, hogy agyon van effektezve. De legalább lett belõle látható tartalom. Szóval ha minden ok, akkor nemsokára felteszem a krankedzone tárhelyre. A teljes DVD még nincs kész, azért ne is gyertek még, és ne is kérdezzétek, hogy mikor lesz kész, mert nem tudom. Ha letölthetõ a Biczóé, akkor szólok.
A tegnapi haragomon felülkerekedve ma nekiálltam újra a videóvágásnak. Csináltam egy klippet, amiben a Biczó gurulásán keresztül lehet megtekinteni a pályát. Most már csak valami zenét kell alá tenni, és készen van. A szar sisakkamerás felvételeket is felhasználtam, de sajnos annak a minõségén látszik, hogy agyon van effektezve. De legalább lett belõle látható tartalom. Szóval ha minden ok, akkor nemsokára felteszem a krankedzone tárhelyre. A teljes DVD még nincs kész, azért ne is gyertek még, és ne is kérdezzétek, hogy mikor lesz kész, mert nem tudom. Ha letölthetõ a Biczóé, akkor szólok.
Írta 2006. augusztus 03. - 18:59
Írta 2006. augusztus 03. - 17:42
csupán a lánc adait, köztük felhasználási javaslatot idéztem, hogy hulp megnyugodjon hogy kompatibilis mtb bicokkal. és mivel a nagyker honlapjárol raktam be, ezért õk odaírják hogy mennyi az AJÁNLOTT kisker ár
tehát nem azt mondtam h biker.hu -n vegye, hisz nem is tudná.
tehát nem azt mondtam h biker.hu -n vegye, hisz nem is tudná.
Írta 2006. augusztus 03. - 17:29
Matt nem akarlak húzni de az egy picit drága.. Hulp jó az a lánc
1700pénz
1700pénz
Írta 2006. augusztus 03. - 17:28
nekem már volt 160darab adatveszteségem, amikor egyszer nekimentem egy fának... vissza se tudták állítani... pedig csak rájd1-be voltam... ha rájd5-be lettem volna most már a tápegységem is halott volna a memóriával együtt..
tehát azt javallom.. ha elveszik keressétek meg.
ja igen Matt-HULP..vazze
Sram PC-951 €6.79
Power Chain rendszer, mely SRAM/Shimano/Campagnolo kompatibilis 9sebesség... -22%
1 708,- Ft
nem olcsóbb????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EBIKE ez a legolcsóbb ---csak meg se nézitek! Matt ne vezess fére!
tehát azt javallom.. ha elveszik keressétek meg.
ja igen Matt-HULP..vazze
Sram PC-951 €6.79
Power Chain rendszer, mely SRAM/Shimano/Campagnolo kompatibilis 9sebesség... -22%
1 708,- Ft
nem olcsóbb????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EBIKE ez a legolcsóbb ---csak meg se nézitek! Matt ne vezess fére!
Írta 2006. augusztus 03. - 16:50
140 gb adatvesztésem lett sérült adat miatt
még vissza sem lehetett hozni
még vissza sem lehetett hozni
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. augusztus 03. - 16:45
PC-951 lánc
PowerChain II technológia a legkedvezõbb áron
Króm, edzett szegecsek
Szürke láncszemek
Power Link patentszem
- Használat: MTB és Road
- Kompatíbilitás (elöl): HG / EXA-Drive
- Kompatíbilitás (hátul): HG / EXA-Drive
- Fokozat: 9
- Méret: 1/2" x 11/128"
- Krómozott csapok szélessége: 6,7 mm
- Csapok nyomóereje: 2000 N
- Szakítószilárdság: 9000 N
- Patentszem: arany színû
- Láncszemek: 114 db
- Súly: 297 g
- Kivitel (szín): szürke
Sram
Cikkszám: PC951
Ajánlott kisker ár: 3890,- Ft
(biker.hu)
PowerChain II technológia a legkedvezõbb áron
Króm, edzett szegecsek
Szürke láncszemek
Power Link patentszem
- Használat: MTB és Road
- Kompatíbilitás (elöl): HG / EXA-Drive
- Kompatíbilitás (hátul): HG / EXA-Drive
- Fokozat: 9
- Méret: 1/2" x 11/128"
- Krómozott csapok szélessége: 6,7 mm
- Csapok nyomóereje: 2000 N
- Szakítószilárdság: 9000 N
- Patentszem: arany színû
- Láncszemek: 114 db
- Súly: 297 g
- Kivitel (szín): szürke
Sram
Cikkszám: PC951
Ajánlott kisker ár: 3890,- Ft
(biker.hu)
Írta 2006. augusztus 03. - 16:39
Raidet szerintem egyik alkatrésze sem támogatja a gépemnek, ahhoz már túl régi. Meg amúgy sem lenne két fölös vinyóm emiatt.
Ja, néztem én is azt a láncot, de inkább rákeresnék, hogy mi a fenére való, mert lehet, hogy országútira való, az meg nekem nem jó.
Ja, néztem én is azt a láncot, de inkább rákeresnék, hogy mi a fenére való, mert lehet, hogy országútira való, az meg nekem nem jó.
Írta 2006. augusztus 03. - 15:05
Cornel rédegy gáz, mert ha van egy sérült, hibás adatod az egyik vinyón, átnyomja a másikra
Évek óta használok Raides rendszereket...
Ha sérül az adat annak oka is van, és mennyivel jobb az ha csak egy vinyón olmik össze a rendszer, valami hardware-s vagy software-s hiba miatt, mint kettôn. Semmivel. Ha borul akkor borul egyen is meg kettôn is. Általában azért elmondható, hogy adatbiztonság terén nagyon jó megoldás a Raid1. És nem kell gagyi gépet összerakni, ami mondjuk egy hibás ram vagy túlmelegedett proci miatt hülyeségeket írogat a vinyóra. Amúgy nem jellemzô, hogy hibás adat kerülne a vinyóra.
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2006. augusztus 03. - 12:39
Cornel rédegy gáz, mert ha van egy sérült, hibás adatod az egyik vinyón, átnyomja a másikra
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. augusztus 03. - 11:55
Hulp a problémádra van kézenfekvõ megoldás: KALAPÁCS2006-Turbó GOLD edition... serial több helyrõl elérhetõ-le kell tölteni...én már csinálltam->
az én serialomban ez állt:a kezedbe veheted, ellenörzött termék, 30napig érvényes..
És ha ez megvan akkor kezdheted szétverni a gépet!apróra-hogy ne is akard összerakni, aztán töltsd le a turmixgép silver editiont, és daráld le benne!jobbat most nemtok..
ja igen vigyázz, mert ha a hangos szavaktól elromlik...és a garancia érvényét veszti!mert hangkárért a gyártók nem vállalnak felelõsséget!
az én serialomban ez állt:a kezedbe veheted, ellenörzött termék, 30napig érvényes..
És ha ez megvan akkor kezdheted szétverni a gépet!apróra-hogy ne is akard összerakni, aztán töltsd le a turmixgép silver editiont, és daráld le benne!jobbat most nemtok..
ja igen vigyázz, mert ha a hangos szavaktól elromlik...és a garancia érvényét veszti!mert hangkárért a gyártók nem vállalnak felelõsséget!
Írta 2006. augusztus 03. - 11:51
Pityu akkor elég lenne kisebb tárcsafék is.. ami olcsóbb .. a Hulp tegnap linkelt nekem egy bikediscountos -at-ott láttam olcsón deoret-nézd meg! de ha a zseton engedi akkor saint..
hulp van 1700 -ért is pc9istentudjami.. amit én mondtam az 971,vagy991 nemtom... de van már 1,7-ér is-nézd csak meg!
hulp van 1700 -ért is pc9istentudjami.. amit én mondtam az 971,vagy991 nemtom... de van már 1,7-ér is-nézd csak meg!
Írta 2006. augusztus 03. - 09:06
Vinyóhalálra RAID 1 a megoldás. Nekem a munkáim összesen 3 merevlemezen figyelnek. Illetve szünetmentes, és ujjak a Ctrl+S gombokon. Ha van olya melóm ami nagyon elhúzodik kiírom egy RW-re is. Persze ez filmvágásra nem vonatkozik, mert ugye akkora lemez nincs. Szerintem 400-as rammal is elmegy a géped. Újonnan 12 körül van, használtan 8.
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2006. augusztus 03. - 07:44
Tudom, vinyóhalál is volt már, úgyhogy én is minden nyavalyát kiírok DVD-re. Nem tud valaki esetleg 512 MB 333MHz-es DDR memóriát? Csak mert az lehet, hogy részben orvosolni tudja a problémát. Most 512 MB RAM van a gépben, de az édes kevés mondjuk videószerkesztéshez. Ja, és nem árt ha óccsóért van.