Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Szerintem nem fából kéne majd csinálni,mert az nagyon nehéz lenne és nem lehetne elhordani(legalább 110 cm hosszúnak kel lennie az ívének h kényelmsen és jól kidobjon)és az nagyon nehéz és csakautóval lehetne hordozgatni ráadásul akkor kel majd rá támasz h fel ne dõljön(a támasznak legalább akkorának kéne lenni mint amilyen magsa és így már egy kocsiba se fér bele és ha otthagyjuk akkor meg elcsórják de ha fölbõl csináljuk akkoe nem kell támasz max a helyi faszok lejárják vagy ha nagyon faszok akko le is rombolják, de az megtudjuk csnálni még1szer a faépítménnyel ellentétben mert az nagyon macerás lenne és ha egy évben megcsináljum 6szor akkoe már drága is....

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Cornel gratula, azért csak óvatosan :)

teljes páncél nekem is kellene úgy érzem....

Matt ürítettem, de inkább ide írj plííz:

gabor.mcclane.magyar@gmail.com
szivacsgödör rlz :)

semmeringi pályára lehet én is kinéznék, de nem most hétvégén, mivel most 24 órás lesz
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
sopronban van szivacsgödör ;)

ideértem bp. megvolt az elsõ ride ) déli pu. - albi )

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Cornel! Dél-Bécsben lenne a nagyker boltja. Az mennyire felelne meg?

Nem ígérek semmit, de ha megyünk észben tartom. Szombaton is nyitva vannak? Lehet tudok visszfuvart szerezni és akkor ugye nem megyünk ki. Ha pedig mégis kimegyünk akkor egy bazi nagy utánfutó lesz ránkakasztva és hát azzal a városban cikázni nem egyszerû. De mindenképp juttatsd el a bolt címét és ha tudom megveszem a cuccokat. E-mail címük van? Rákérdezhetnél, hogy van e nekik minden ami neked kell.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Cornel! Dél-Bécsben lenne a nagyker boltja. Az mennyire felelne meg?

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás
Fából kéne összeutni valami elvihetõ ugratót...

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
ilyenbe én is benne lennék,de mi lenne hogyha gencsen a 4es gáthoz(a falu legvégébn) építenénk eggyet???ott elég mély a víz is nem szokott lenni hordalék és van hely nekitekerni,sõt tekerni sem kell mer van egy kis lejtõ...mongyuk az igaz h hideg van...meg bringám is darabokban

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

szerintetek hol lehet a vízbe ugrálva trükkaöket gyakorolni ????csak azé mer jövõre megkéne tanulnom egypár olyan trükköt amit nem a földön kéne gyakorolnom és gondoltam mivel szivacsgödör nincs a környéken vmilyen tócsába v folyóba kéne ugrálgatni...szerintetek elbaszkodnak onnan engem,ha belevetem magam a vízbe ????

Hehe! Pont ilyesmirõl beszélgettünk ma hazafelé jövet... Most már hûvös van, de valamelyik bányató partján szerintem lehetne építeni egy ugratót.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
szerintetek hol lehet a vízbe ugrálva trükkaöket gyakorolni ????csak azé mer jövõre megkéne tanulnom egypár olyan trükköt amit nem a földön kéne gyakorolnom és gondoltam mivel szivacsgödör nincs a környéken vmilyen tócsába v folyóba kéne ugrálgatni...szerintetek elbaszkodnak onnan engem,ha belevetem magam a vízbe ????

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Én is elég ramaty állapotban vagyok...egész nyáron (meg a suli utolsó 2 hónapjában) is csak bringáztam(felfele csak toltam) és most fociztunk 1 fél órát és 2 napig olyan izomlázam volt h nem tudtam járni rendesen...nekem is teccik a kona cowan ds váz,mongyuk én inkább már howlert vennék(hasonló felépítményü váz,csak vanilla r van benne de a rudóút unyanakkora)a bikemagban azt írták h a hátulja nem mozog fölöslegesn.nekem az pont jó mert én freeride-ra használnám és ott éppen az kéne h a nagy erõhatástnál ne koppanjon le(és nekem elég lenne 100 mm út mert ugye 6 méteres letöréseket ugyse lát (szhelyen)túl gyakra az ember és szerintem 6 mig bõven elégnek kell lennie a 10 centi útnak )

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
sokpénz jah :\
de jön a suliidõ: ösztöndíj+éhezés=bringaépítés :D najo ez tulzás.. )

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

ha ez megnyugtat nem vagy egyedül. meghaltam ma ebben a futásban pedig csak 1500m...
kéne egy bicó hegyre :chin: :)

Kéne bizony! Legalább egy olyat szeretnék amit McClane linkelt be asszem. Kona Kowan DS. Most van egy használtan 170-ért, csorog a nyálam érte.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Hehe! Naja! :) A kondim az csapnivaló!

ha ez megnyugtat nem vagy egyedül. meghaltam ma ebben a futásban pedig csak 1500m...
kéne egy bicó hegyre :chin: :)

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

nah az jó! a sok torna megtette a hatását )

Hehe! Naja! :) A kondim az csapnivaló!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nah az jó! a sok torna megtette a hatását )

McClane, üríts privit vagy adj egy emailcímet pls :)

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás
Én örültem, hogy átérem :) nem trükközök már öreg vagyok hozzá. Csak a szolíd egyszerû ugrabugrát favorizálom, mondjuk ha meg tudnám venni azt a Kowan vázat amiben tag is van... :) Talán majd jövõre, most új bukóra gyûjtök.

Köszi Matt én is örülök, hogy kezdek végre visszatérni, sok volt a kihagyás, de már egész jól bírja a térdem...

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
az amelyik homokból van ????mer szerintem az nem ojan jól kiszámított ugrató..lehett volne egy fél méterrel lejeb rakni...én elééég sokat ugráltam azon a nyáron és kiprószáltam h mi van ha felhuzom a gépet....hát leugrattam az aljáig és olyan halálfélelmem volt a levegõbe hogy csak na...de ebben mongyuk za a jó h nem kell felhúznod és ezért jobban tudsz koncentrálni arra h jilyen trükköt nyomjál be

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jó hallanni Cornel, hogy újra tekeregsz! ;)
aztán csak okosan a felbátorodás közben :)

délelõtt volt itt meg história futás. jó volt. elfáradtam. )
du. meg irány bp. asszem viszem a bicót is.

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Arra a dirtre gondolsz ami a temetõ felé van ??

Õszintén szólva nem tudom, hogy van-e ott temetõ mert nem mentünk ki a faluba, hanem az erdõben mentünk vissza.
Van elõtte egy másik ugrató félkészen, utána picit emelkedik aztán nagyon le és eldob jól, azután van egy kis döntött kanyar balra és utána már ki is értünk volna a faluba.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Arra a dirtre gondolsz ami a temetõ felé van ??