Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Na, akkor holnap reggel mikor indulunk? 8-kor legkésõbb el kéne indulni ahhoz, hogy idõben odaérjünk, és ne kelljen annyira korán se kelni. Hogy lesz akkor a szállítás? Lesz utánfutó? Továbbra is 3-an megyünk?

Az szerintem is jó. De nekem még elõbb el kell mennem Gencsre az utánfutóért, tankolonom kell, matricát venni szóval 9 körül érek oda értetek. Hol lesztek kit hol szedjek fel? Nagyon korán nem akarok kelni én sem. Egész héten nem aludtam nagyon fáradt leszek nem tudok bringázni.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na, akkor holnap reggel mikor indulunk? 8-kor legkésõbb el kéne indulni ahhoz, hogy idõben odaérjünk, és ne kelljen annyira korán se kelni. Hogy lesz akkor a szállítás? Lesz utánfutó? Továbbra is 3-an megyünk?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Az szinte biztos, hogy nem rövidebb rugó kell csak bele, hanem szerintem inkább egy két centis kis elasztomer a kikoppanásgátló rugó alá, hogy ne tudjon annyira visszajönni a teló.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Még régebben volt tesztje a bikemagban. Jorus tesztelte ha jól emlékszem. Akár õt is megkérdezheted.

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Nem azt mondtam hogy hagyd 150en:)
Szivacs, takaró, karton miden mennyiségben!

Nemtom, hogy kell összetolni, úgy tudtam csak rugócserével, de majd utánajárok...

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Hát eddig 3 emberrõl tudok, te, a Maul meg én. Fejenként 20 EUR a felvonóbérlet. Ha autópályán megyünk, az egy autóra 7,50 EUR, tehát fejenként 2,50 3 emberrel számolva. A benzint nem tudom, mert nem tudom mennyit fogyaszt az autód autópályán meg országúton. Kb. 230 km oda-vissza.

10 litert simán, de emelkedõ és utánfutó úgyhogy lehet még több is lesz. De számoljunk 10 literrel az egyszerûbb. Tehát fejenként 2000 HUF a benzin.

Itthon is megvehetjük az autópálya matricát asszem 2400 HUF.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
haliho!
ujra itthon )
igen ma van névnap, thx :)

nah alvás.
joejt!

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Nem azt mondtam hogy hagyd 150en:)
Szivacs, takaró, karton miden mennyiségben!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát eddig 3 emberrõl tudok, te, a Maul meg én. Fejenként 20 EUR a felvonóbérlet. Ha autópályán megyünk, az egy autóra 7,50 EUR, tehát fejenként 2,50 3 emberrel számolva. A benzint nem tudom, mert nem tudom mennyit fogyaszt az autód autópályán meg országúton. Kb. 230 km oda-vissza.

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Persze, nem olyan vészes, már kétszer voltam, úgyhogy odatalálok. Autópályán meg aztán végképp nem egy nagy cucc. Ja, azt gondoltam, hogy kell közéjük tenni valamit, mert különben megsérül a bicaj festése, az tuti. Ezt meg azért szívesen elkerülném.

Hányan megyünk? Ki akar jönni?
Összeszámolnád, hogy pontosan mennyi lesz fejenként?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Persze, nem olyan vészes, már kétszer voltam, úgyhogy odatalálok. Autópályán meg aztán végképp nem egy nagy cucc. Ja, azt gondoltam, hogy kell közéjük tenni valamit, mert különben megsérül a bicaj festése, az tuti. Ezt meg azért szívesen elkerülném.

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Hát pedig emelkedõ az lesz bõven. Bicajt szét kell szedni ha lesz utánfutó? Meg majd azért szivacsokat rakjunk közéjük. Meg én szeretnék elõl ülni, mert hátul rókáznék, amilyen kanyargós az út. Vagy mehetünk autópályán, fejenként lenne még 2,5 EUR plusz, viszont ott nincsenek nagy emelkedõk.

Én is rosszul vagyok hátul. Nem kell szétszedni õket, de jó közéjük rakni valamit, kérdezd Trueman-t!

Hogy merre megyünk azt majd eldöntjük, indulás elõtt. Remélem tudod az utat, mert én mindig eltévedek Ausztriában.

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

grats;) nem hinném hogy más rugany kell bele.
Akkor összejött az út?

Köszi! De így túl magas lesz az eleje! Na majd meglássuk.
Igen. Össze. Nagyon kemény volt.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
hétvégére mindent bele, én anyagiak miatt nem tudok veletek tartani....
érezzétek jól magatokat :)

na és persze csak ésszel :D
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát pedig emelkedõ az lesz bõven. Bicajt szét kell szedni ha lesz utánfutó? Meg majd azért szivacsokat rakjunk közéjük. Meg én szeretnék elõl ülni, mert hátul rókáznék, amilyen kanyargós az út. Vagy mehetünk autópályán, fejenként lenne még 2,5 EUR plusz, viszont ott nincsenek nagy emelkedõk.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
grats;) nem hinném hogy más rugany kell bele.
Akkor összejött az út?

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Cornel! Létezhet. Azokat ki lehetett húzni veszettül. Valamelyik bighitet még azzal is szerelték.
http://www.specializ...ikeTab=techspec
Bár a képen nem érzõdik.

Nemsemmi! Csak mert tegnap szert tettem egy ilyen szörnyetegre! :) Zsír új, átütôs, nagyon bejön, csak a 150 sok a kis Konámba, kisebb rugókat kellene beletennem.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Cornel! Létezhet. Azokat ki lehetett húzni veszettül. Valamelyik bighitet még azzal is szerelték.
http://www.specializ...ikeTab=techspec
Bár a képen nem érzõdik.

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 hozzászólás

Kornél!

Persze, hogy meg tudom adni, csak nekem már nem is volt eszemben!
Mennyivel lógok? Hány zacsi árával?

Egyébként ha te is jössz szombaton, akkor a te kocsidban nem fér el három bicaj, meg három ember? Mert azért az elég nagy dög!

3 zacsi volt.
Én is úgy gondoltam, hogy a Rekorddal menjünk, igaz az emelkedôket nem szereti, de nagy és sokan beférünk és nem tudunk benne kárt tenni. Igaz 10 lityit bevág százon de hát valamit valamiért.
Viszünk utánfutót, akkor mehetünk akár 5-en 5 bringával!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Kornél!

Persze, hogy meg tudom adni, csak nekem már nem is volt eszemben!
Mennyivel lógok? Hány zacsi árával?

Egyébként ha te is jössz szombaton, akkor a te kocsidban nem fér el három bicaj, meg három ember? Mert azért az elég nagy dög!