Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Biczó, szívesen segítek féket szerelni, de melyik hétvégére gondolsz? Ma én asszem zömmel az ágyban fogok feküdni, mert nem nagyon van erõm mozogni. Jövõ héten nekem csak a szombat jó, akkor ha szép idõ lesz, mehetnénk Kõszegre. Idén Semmeringre már nem hiszem, hogy megyek bicajjal, mert ismét szétment a hátsó kerekem. Valószínûleg kicentíroztatom, aztán az itthonra már jó lesz, jövõre meg majd veszek double track felnit, az talán jobban bírja majd a kiképzést.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hát igen. Lehetnének jó képek, csak nagyon-nagyon nincsen fény sehol, ilyen félhomály az összes....

Thez! Mondj valami címet, vagy ftp-t, vagy msn-t vagy valamit, aztán küldöm is õket!

Egyébként erre az autómentes napra visszatérve igazat adok a többieknek, meg azt nem értem, hogy mik ezek a táncosok, meg görkorisok, ezeknek mi köze van az autómentes naphoz? Mert ezek sportok, és a közlekedést nem könnyítik meg, mint pl a bicajozás....

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi.. na megrendûtema fék cuccokat.. Hulp ha esetleg ráérsz majd segítesz féket szerelni???a hétvégére gondoltam.. Ha mennétek valahova tekeregni akkor mennék én is-mi is, ha van hely....!?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts
Nézni ia rossz, hogy repkednek olyan nagyokat betonon védõcucc nélkül!
Kell egy böszme nagy vaku oszt jóvan! Aszonta Maul vesz hozzá.
Amúgy télleg lett egy-két elég jó kép! :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Azért van egy-két nem annyira rossz közöttük. A bicajosokhoz meg csak annyit, hogy de ciki sisakban tekerni. Nem tudom mennyire lett volna mókás, ha egy esés után felmosóronggyal kéne feltörölni a csávó agyát, ha egyáltalán van neki. Mutassanak csak jó példát, aztán hulljon a férgese. Melyik jobb, menõnek lenni, vagy nem nyomoréknak. Mindenki választhat.
Semmeringen készültek egész jó képek, csak ugye a szokásos probléma, a fényképezés leginkább elengedhetetlen kelléke a fény. Na az az, ami nem nagyon volt.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
sziasztok!
ha sikerült feldolgozni a képeket, el tudnátok küldeni a rólunk szólót?
köszi!

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Én nem ismerem fel õket. Szerintem nicns iylen jó mellük:D

phreek

phreek

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
hej. felismeri valaki magát a képeken?
http://www.nyugat.hu....cgi?cikk=23965

:chin: ;)
.:::: phuck the dumb ::::.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
szép reggelt... A tekerõknek jó tekergéstm Matt-nak boldog névnapot utólag is.!
Trueman -igen észrevettem-már a hét elején volt nekik, mert hívtak.. csak most meg pénzem nincs.. de nemsokára..

Mcclane miz újs????nézzél nekem majd felszerelést-hátha látsz, vagy jobban ismered a Söjtörit is.. hátha tudsz valami jót-occsón...!?aztán nemsokára veszek majd velamit..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
OK, akkor arra megpróbálok felébredni. :D
Ma két órát fallabdáztam, úgyhogy jó lesz holnap csak gurulni lefelé. Az úgyis olyan pihentetõ. :D

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts

ahh,de jót bringáztam ma...már vagy 1 hónapja ne ültem bringán de most eltudtam menni, az már más kéréds h a tesóm caprinejával ami elõl-hátúl merve,de jó volt....mondjuk a kilátónál furán néztek rám a csávók amikor elcsörömpöltem melletük....:D

Az is jobb a semminél.

Maul, Hulp! Akkor holnap reggel 9 óra körül megyek értetek!!!

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
ahh,de jót bringáztam ma...már vagy 1 hónapja ne ültem bringán de most eltudtam menni, az már más kéréds h a tesóm caprinejával ami elõl-hátúl merve,de jó volt....mondjuk a kilátónál furán néztek rám a csávók amikor elcsörömpöltem melletük....:D

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts

Üdv!

Hát én nem tudok menni, mivel tagnap is, meg ma is fékbetét után koslattam, de nem tudok seholsem venni, és már abszolut nem tudok velem fékezni, mivel már a fém vs. fém szisztéma áll fent!

Valakinek nincs esetleg pót??

Nekem van, gyere!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Üdv!

Hát én nem tudok menni, mivel tagnap is, meg ma is fékbetét után koslattam, de nem tudok seholsem venni, és már abszolut nem tudok velem fékezni, mivel már a fém vs. fém szisztéma áll fent!

Valakinek nincs esetleg pót??

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts

Szerintem a fél nap is ok. Óránként 5-ször le lehet jönni. Ebben az esetben 10-kor kéne bepakolni nálam, aztán a Maulnál.
Mennyi idõ alatt lehet felrakni normálisan az utánfutóra a bicajokat, hogy ne legyen semmi bajuk, és jól legyenek rögzítve?

Oké! Kell egy kis idõ, 15 perc biztos. Az enyém befér a csomagtartóba kiszedett kerekekkel.
Más nem akar jönni? Még van két hely.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Szerintem a fél nap is ok. Óránként 5-ször le lehet jönni. Ebben az esetben 10-kor kéne bepakolni nálam, aztán a Maulnál.
Mennyi idõ alatt lehet felrakni normálisan az utánfutóra a bicajokat, hogy ne legyen semmi bajuk, és jól legyenek rögzítve?

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts

A fél napos bérlet az 15 EUR. Nekem az is jó, ha csak fél napra megyünk, akkor viszont fél 11 elõtt nem kell elindulni. Egyébként én is 6-kor kelnék a reggeli induláshoz. Szóval akkor ezt el kéne dönteni, hogy egész nap, vagy csak fél. Mert a fél naphoz meg nem kell elindulni olyan korán. Nem egyszerû, mi?
Maul, tessék véleményt nyilvánítani.

Hát nem! :)
Fél napra szavaszok! SZép kényelmesen...
Maul ki van kapcsolva.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
A fél napos bérlet az 15 EUR. Nekem az is jó, ha csak fél napra megyünk, akkor viszont fél 11 elõtt nem kell elindulni. Egyébként én is 6-kor kelnék a reggeli induláshoz. Szóval akkor ezt el kéne dönteni, hogy egész nap, vagy csak fél. Mert a fél naphoz meg nem kell elindulni olyan korán. Nem egyszerû, mi?
Maul, tessék véleményt nyilvánítani.

Cornel

Cornel

törzsvendég

• fórumtag
  • 645 posts

Kár, jó lenne 8-kor már indulni úgy, hogy mindenki bepakolt, mert ha 9-kor kezdünk el pakolni, akkor 12 elõtt nem hiszem, hogy el tudunk kezdeni bicajozni, akkor meg már nem érdemes egész napos bérletet venni, mert egytõl már évényes a félnapos is.

Ahhoz, hogy 8-kor már felpakolva/bepakolva indulni tudjunk, kb. 6-kor fel kéne kelnem. Maradjunk annyiban, hogy 7-kor kelek (már ez is drámai) és utána azonnal elidulok tankolni, matricát venni, utánfutót elhozni...

Mondjuk nekem a fél nap is bôven elég lenne. 13-18-ig állati sokat lehet bringázni.
Mennyi a félnapos bérlet?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Kár, jó lenne 8-kor már indulni úgy, hogy mindenki bepakolt, mert ha 9-kor kezdünk el pakolni, akkor 12 elõtt nem hiszem, hogy el tudunk kezdeni bicajozni, akkor meg már nem érdemes egész napos bérletet venni, mert egytõl már évényes a félnapos is.