öööö, mondjuk holnap 5-6 körül?
nekem is van ám valamim a számodra
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2006. November 06. - 10:33
Posted 2006. November 06. - 10:13
Posted 2006. November 06. - 07:58
hulp01 nekem egy példány rendel! feltétlenül, azonnal, szó nélkül, rendesen, retkesen és nedvesen, zokszóra és a f.....
Bobbex van itt mindenféle állatfajtából, válogathatsz kedvedre
thx Maul a számot, ma fogom hívni!
Bobbex van itt mindenféle állatfajtából, válogathatsz kedvedre
thx Maul a számot, ma fogom hívni!
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2006. November 05. - 23:42
Na, emberek, akiket érint a dolog, azoknak örömmel jelentem, hogy készen van a pilás DVD. Egy kis probléma van még vele, hogy az én asztali lejátszómon sajnos hibás a hang, de a számítógépen lejátszva semmi gond nincs vele. Valószínûleg az én lejátszómmal van a gond, mert már más lemezzel is voltak gondok, amik másoknál rendesen mentek. Jó lenne, ha valaki ki tudná próbálni asztali lejátszón is. Ráfért az egész egy DVD-re. Szóval akit érdekel, az írjon, aztán megírom és hoz helyette egy üres DVD-t. Szerintem jó lett.
Posted 2006. November 05. - 20:41
örülök h jol éreztétek magatokat )
fenn lakni csak hazamenetelkor hátrány
kékfény meg igen buli hely lett mostanában ugy látom. bár a törzsvendégek ugyanugy megvannak
aki fázik keressen meg :kacsint:
fenn lakni csak hazamenetelkor hátrány
kékfény meg igen buli hely lett mostanában ugy látom. bár a törzsvendégek ugyanugy megvannak
aki fázik keressen meg :kacsint:
Posted 2006. November 05. - 13:10
ugy érted FENN?
idõjárásügyileg úgy tájékoztatott az elõbb Zsófi hogy éjjel annyi esett h a háztetõkön meg is maradt pici, meg most is zuhog a hó, szal esõtõl sztem ne féljetek )
/me pénteken irány haza! jea )
így utólag, igen, fenn, nem csak mert a patriotizmusod igényli, hanem mert a koliból beláttuk kb az egész várost
és pénteken milyen szép hó volt!!!
nagyon emlékezetes 3 napot zavartunk le, a Kékfény ragyogja be a városodat 8-D
Posted 2006. November 05. - 13:02
Hajha,
vannak itt a szombathelyi listán akik nem csak ugratni szeretnek, hanem felfele is tekerni, minden vasárnap Velembe, Írottkõre?
zutty
vannak itt a szombathelyi listán akik nem csak ugratni szeretnek, hanem felfele is tekerni, minden vasárnap Velembe, Írottkõre?
zutty
Bobbex[TM]
Off the beaten path I reign, Rover wanderer, Nomad Vagabond, Call me what You will!
Off the beaten path I reign, Rover wanderer, Nomad Vagabond, Call me what You will!
Posted 2006. November 05. - 13:00
Mondjuk az ilyen üzletpolitikát én sem értem.
Miért kell valamit szarral felszerelni, ha van jobb is. Mert nem hiszem, hogy aki egy ilyen bicaj vételére adja a fejét, annak az a 30 ezer forint különbség jelentene valamit....
De egyébként jól néznek ki!
Miért kell valamit szarral felszerelni, ha van jobb is. Mert nem hiszem, hogy aki egy ilyen bicaj vételére adja a fejét, annak az a 30 ezer forint különbség jelentene valamit....
De egyébként jól néznek ki!
Posted 2006. November 05. - 12:53
téllegjól néznek ki az UMF-ek de érdemes megnézni ,h a freddy teambe milyen fos tag van:D
Jah de azt ki lehet cserélni ha van elég pénzed.
Posted 2006. November 05. - 11:44
téllegjól néznek ki az UMF-ek de érdemes megnézni ,h a freddy teambe milyen fos tag van:D
Posted 2006. November 04. - 22:06
Valakinek van mág jó koratéli élménye?
-Koratél? mi ez valami újj fogalom?
-Igen.
-és mit jelent?
-Hát,hogy a tél elején vagyunk idõügyileg.
-tényleg?
-Aha,.
(csak unatkoztam)
-Koratél? mi ez valami újj fogalom?
-Igen.
-és mit jelent?
-Hát,hogy a tél elején vagyunk idõügyileg.
-tényleg?
-Aha,.
(csak unatkoztam)
Posted 2006. November 04. - 22:00
Én meg autóval és a fiammal voltam hóviharban, hazafelé amikor már nem esett de lefagyott megcsúsztunk a Paragvárin... hát necces volt...
.:. Krankedzone Team .:.
Posted 2006. November 04. - 20:29
Posted 2006. November 04. - 19:59
Posted 2006. November 04. - 19:55
Hát én adtam a szûzhónak rendesen. Meg pont a tegnapi legnagyobb hóviharkor kinnvolt a bicajom.
Posted 2006. November 04. - 19:54
Posted 2006. November 04. - 19:52
Ro..dt HÓ utállom nem lehet biciklizni mert ahoz kevés van, csak dagonyázni lehet ahoz meg hideg van.
Posted 2006. November 04. - 18:52
szép idõ van.
végre megin fagy!
latyak suxx
vettem kesztyüt. elvileg lélegzik meg még meleget is benntartja. kiváncsi leszek )
Posted 2006. November 04. - 10:06
Posted 2006. November 03. - 21:36
Kontra, rekontra, szubkontra, mórkonta, fedák sári, bicikli!
Üdvözlet minden hazainak!
Most értem haza evótam....
Holnap valami fagyosszentek kesztyûbiciklis tekerõs megfázós csúszkálós, sárdagaszóts valami?
Ja és nyugaton a helyzet változatlan!
Üdvözlet minden hazainak!
Most értem haza evótam....
Holnap valami fagyosszentek kesztyûbiciklis tekerõs megfázós csúszkálós, sárdagaszóts valami?
Ja és nyugaton a helyzet változatlan!