:)2000.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. november 09. - 01:30
Írta 2006. november 09. - 01:11
Matt egyébként az nem is mondtam, hogy benned meg mélységesen csalódtam!
Milyen alattomos módon jutottál te el 2025 hozzászólásig, úgy, hogy megelõztél engem?
Ez kérem szépen szemtelenség! Milyen más topicokba osztod az észt, hogy legyen hozzászólásod???? HE?????????
Válaszolj! Most! Rögtön! Azonnal!
Milyen alattomos módon jutottál te el 2025 hozzászólásig, úgy, hogy megelõztél engem?
Ez kérem szépen szemtelenség! Milyen más topicokba osztod az észt, hogy legyen hozzászólásod???? HE?????????
Válaszolj! Most! Rögtön! Azonnal!
Írta 2006. november 08. - 21:07
OK, gyere, aztán majd max. anyuéknak megmondom, hogy adják oda, ha már nem leszek itthon.
Írta 2006. november 08. - 20:54
Huligánok!!!
szétvandálkodjátok nemes megyénk székes helyét?!?!?!
ellenzem!
az argonauták nevében.
vagymi
szétvandálkodjátok nemes megyénk székes helyét?!?!?!
ellenzem!
az argonauták nevében.
vagymi
Írta 2006. november 08. - 20:40
Üdvözletem a Nyugati Pacifikum Argonautáinak!
Holnap ha ilyen kellemes idõ lesz, mint ma nem megyünk el tekerni?
McClane, szó volt valami városi vandalizmusról a héten! Holnap jó neked?
Holnap ha ilyen kellemes idõ lesz, mint ma nem megyünk el tekerni?
McClane, szó volt valami városi vandalizmusról a héten! Holnap jó neked?
Írta 2006. november 08. - 20:05
Este félnyóc elött nem tudok menni, mert 7kor érek haza, de lehet hogy úgy oldom meg ha hazafelé megyünk akkor megállunk nálad-az kb olyan 19:20 perckor fog megtörténni Zulu idõ szerint pontban a holdaznapiállása szerint...remélem..
De csak akkor biztos ha már elmúlt..ha az még jó..?!akoor akkor..
Jó mulatást bele az éjszakába bele...
De csak akkor biztos ha már elmúlt..ha az még jó..?!akoor akkor..
Jó mulatást bele az éjszakába bele...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. november 08. - 17:41
Ok, de mielõtt átjössz, majd csörgess meg, mert 8-10-ig fallabdázok, szóval fél 8-kor már elmegyek itthonról, és fél 11 elõtt nem érek már haza.
Írta 2006. november 08. - 17:00
Hulp papa-nekem az asztali verzió kellene..a Lolitás is jó lesz:) azt hiszem már pénteken átmegyek érte,..elõre is köszi..
Írta 2006. november 08. - 15:17
Írta 2006. november 08. - 09:22
Kösz, örülök, hogy tetszik. Nem Lolita, hanem Peti, így hívnak, és nekem tetszik ez a név. De ha kell, csinálok neked egy extra változatot, ahol Hulp névvel szerepelek. Most még fenn van minden project file, meg eredeti videó, úgyhogy meg tudom változtatni. Mert aztán nemsokára letörlöm az egészet. Lefoglal vagy 80 giga helyet csak a pilás cucc.
A zenével volt valami problémád?
Viszont cserébe nem kaptam NFS-t. Ez hogy lehet?
A zenével volt valami problémád?
Viszont cserébe nem kaptam NFS-t. Ez hogy lehet?
Írta 2006. november 08. - 08:17
Hulp jó lett, gratula, ügyes vagy! sok munka lehetett vele....
csak azt nem tudom, hogy miért "Lolita" fedõnévvel vagy Te jelen a filmben, nem pedig a Hulp-pal?
csak azt nem tudom, hogy miért "Lolita" fedõnévvel vagy Te jelen a filmben, nem pedig a Hulp-pal?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. november 08. - 00:31
Mikor jössz érte? Nekem is csak olyan lemezem van, úgyhogy ha olyat hozol helyette cserébe nekem az is jó. Számítógépen fogod nézni, vagy asztali DVD-lejátszón? Csak mert kétféle verzió van, és attól függõen írom meg.
Írta 2006. november 07. - 20:21
Mennyire van hideg Szhely környékén? valaki eljönne dh-zni?? Hulp mikor menjek érte,csak az a verbatim lemezem van..ami lassan tudsz írni te..
Maul papa hogyémegysuliazonakietlenmeszividékentõlem60km-re?
ja igen és úgy tudom lessz puff-puff is..nem akarok lemaradni..
Maul papa hogyémegysuliazonakietlenmeszividékentõlem60km-re?
ja igen és úgy tudom lessz puff-puff is..nem akarok lemaradni..
Írta 2006. november 07. - 18:21
Bobbex!
puszta érdeklõdésbõl kérdezted amit,vagy van valami konkrét terved?
csak mert ha igen akkor esetleg leveszem a padlásról a (már téliesített) bringát..
puszta érdeklõdésbõl kérdezted amit,vagy van valami konkrét terved?
csak mert ha igen akkor esetleg leveszem a padlásról a (már téliesített) bringát..
Írta 2006. november 07. - 08:48
Írta 2006. november 07. - 08:39
Írta 2006. november 07. - 07:19
hulp igyexem, de ma be kell fejeznem otthon az ásást, szal ha nem érek oda, akkor bocsi....
Biczó 120 gigás vinyóra 120 giga esetleg?
majd jól beterítelek hóval, csak menjünk már csúszkálni
Biczó 120 gigás vinyóra 120 giga esetleg?
majd jól beterítelek hóval, csak menjünk már csúszkálni
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. november 06. - 17:47
Hi én is ide tartozok mert tekerek felfelé a bicómmal, csak nem túl sokáig-és nem túl gyorsan de hétvégén megyek egyet tekrni..azt hiszem..
Itt nem esett még... nincs se hideg, se latyak, ma reggel vótam lovagolni pár órát a környezõ erdõkben..de még csak hideg se vót..
Hulp király.. 1pld rendel.. szombaton átadás-átvétel!?
Mcclane ha a 32 gondoltál-akkor Hulp nem biztos hogy szívesen vár.. :)bocs ezt tudod...nem hagyhattam ki..
Mcclane egy 120G-s winyóra mennyi Pór*ó fér rá??vigyázz beugrós kérdés-ami azt jelenti nem beugratós..
Itt nem esett még... nincs se hideg, se latyak, ma reggel vótam lovagolni pár órát a környezõ erdõkben..de még csak hideg se vót..
Hulp király.. 1pld rendel.. szombaton átadás-átvétel!?
Mcclane ha a 32 gondoltál-akkor Hulp nem biztos hogy szívesen vár.. :)bocs ezt tudod...nem hagyhattam ki..
Mcclane egy 120G-s winyóra mennyi Pór*ó fér rá??vigyázz beugrós kérdés-ami azt jelenti nem beugratós..
Írta 2006. november 06. - 15:39
Hajha,
vannak itt a szombathelyi listán akik nem csak ugratni szeretnek, hanem felfele is tekerni, minden vasárnap Velembe, Írottkõre?
zutty
olvass vissza!!
pár héttel ezelõtt ugyan ezt kérdeztem..
ÉN igen!!
Meg Phreek,de Õ kb 3 hete nem írt egy árva szót sem..:/
Írta 2006. november 06. - 13:31
Az jó, de akkor pontosan gyere, mert fél 7 után már megyek el fallabdázni. A filmnek esetleg hozzál újraírható DVD-t mert ha véletlenül nálad is rossz a hang, akkor le lehessen törölni.