Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

Hulp jó lenne a zenét módosítani az én részem alatt....

Számomra ez elég egyértelmûen azt jelenti, hogy meg kéne változtatni, de mindegy. Mond, hogy milyen zene tetszene, és akkor azt teszem alá, mert azt meg nem szeretném, hogy ne nézd meg szívesen a filmet, csak azért, mert a zene nem jó. A Biczó által javasolt módosítások miatt úgyis újra kell csinálni az egészet. (A félreértések elkerülése végett ez nem panaszkodás, vagy ilyesmi, csak tény.) Egyéb módosítást is szeretnél?

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts

Ja igen Barna az nem T-32-es hanem T34-es..csak a pontosság kedvéért..!

Nem mindegy? elkötötték és kész...

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
nem kell módosítani a zenét, csak mondtam, hogy nem jó....
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ja, az nekem is feltûnt, hogy rohadt lassú az egész, csak azt nem értem, hogy miért? Én mondjuk nem vagyok híve a gyorsításnak, de majd megnézem mit tehetek. Vidám videója megvan nekem is, de azzal is az a gáz, hogy szar a minõsége, legalább is nem illik bele ebbe a videóba. Nem tudom, hogy bele tudom-e rakni, mert asszem más formátum, de mindenképpen meg fogom próbálni. A te videód eredetileg azért lett így összevágva, mert ezt terveztem feltenni a netre a pályát bemutatandó. De így, hogy mögötte van a teljes sisakkamerás felvétel, így már le lehet rövidíteni, és a tényleg vacak felvételeket ki lehet venni, ebben igazad van. Na, akkor újra nekiállok.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hulp, nem vót idõm írni.. ide is leírhatom.. Mcclannek már mondtam..

- szerintem a zene jó(nálam).. csak valahogy olyan lassúnak tûnt..mintha gurulnék az utcában..szóval arra jutottam, hogy nem kalkuláltuk bele a felvono+ sebességét-ami velünk megegyezõ irányba haladt-->emiatt veszített az egész,,és látszik lassúnak.. el kellene a gyorsítás, mert egyeltalában nem valósághû így -folyamatosan az volt az érzésem hogy lelassúlt a lejátszó..

- a zene nem akadt, nem volt vele semmi baj...
- Az elsõ szemcsés sisak-kamera felvétel személyem szerint nem való oda-mert olyan mint valami kakukktojás a maga rossz minõségével.. tehát azt ki kéne venni-kb mindössze 5mps nem több.. de azt mindenképp-elcsúfítja az egészet...
Tehát összegezve azt az 5 másodp.-et ki kell vágni -és gyorsítani a tempót, hogy elérje a valóságot..aztán szupi..

Bár az köztudott hogy ez Dh-pálya volt és nem repülõ show, és befolyásolt minket a kamera sérülhetõsége,,de azért ennyire nem voltunk lassúak.. de ezen kívûl tetszett..

-ja és légyszí be kellene rakni a hegymászós részbe a Vidám videóját a csúcs mellõl..ha megvan neked,ha nem egyeztetünk..!
Gondolom ez és Mcclane zenéje teljesen mellbevág majd.... de plízz
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
McClane, most akkor te a helyembe ideges lennél, vagy nem? Hát bazzeg, most kell ezt mondani. Kb. két hónapja könyörgök, hogy nyögjétek már ki, milyen zene kell a film alá, erre amikor faszán kész van, meg van vágva meg minden, akkor szólsz, hogy más zene kell. Jóvan, nekem mindegy, mondd meg, hogy milyen zene kell alá. Lehetõleg ugyanolyan hosszú legyen a zene, mint a klipp.

Sehol nem lehet megnézni, mert nem tudjuk sehova feltenni. Újra, meg újra elõjõvõ probléma ez a tárhely dolog, de mindig megragad elméleti síkon, szóval szerintem soha nem fog megoldódni.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
és mikor lesz megtekinthetõ?
honnan lehet majd letõtteni?????

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
ja a felvonó brungák szállítására alkalmatlan

Hulp jó lenne a zenét módosítani az én részem alatt....
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Küld el priviben, aztán megnézem, mit tehetek.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hulp-megnéztem... igen kellene szerintem egy két dolgot írtam össze.. van faxod? vagy priviben elküldöm-ok?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Biczó, megnézted a filmet? Kell rajta valamit változtatni?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Igen -vegyetek vissza, mert marha unbalmas-pedig én is gyerek vagyok..mégis unalmas-szóval ha lehet hanyagoljátok,,Maulnak sajátja a hülyeség-és már megszoktam ,de ez azért sokk volt-hogy lehet iulyen mélyre sûlyedni!!!pleasee hanyag!
Ja igen Barna az nem T-32-es hanem T34-es..csak a pontosság kedvéért..! és nem ágyú... másnak hívják..katona voltál?

A felvono a sí felvonó...aminek a próba üzeme,ill. a felújítása zajlik, nem megtévesztendõ az embereket-a létzesítmény kerékpáros kiszolgálásával felruházni-ez nem szép dolog-az sí felvonó...

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Maul a tárgyalásokkal az van, hogy még mindig az idõpontra várunk, amikor elõadhatnánk a dolgot a természetvédõknek és az erdészeknek...
szal húzzák - halasztják a cuccot

vegyetek vissza ebbõl a dedós dologból bakker :)
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Keretbe foglaltam a mai napot!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
De tényleg, ez valamilyen szinten elszomorító...

Kõszegi Kerékpáros Egyesület, és akkor két millió forintért felújít egy 200 méteres valamit, amibõl pénz nem lesz soha...

Két millió forintból ilyen európai színvonalú bikeparkot lehetne a hegyen létesíteni....

Tényleg McClane! A tárgyalásból nem lett semmi??

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
http://www.nyugat.hu....cgi?cikk=24702
tess itten van

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Off Topic?

Dehogy!

Mattal csak szórakozunk. Ami hozzátartozik a régóta kialakult családi légkörhöz:P

Pityu és Barna! Légyszíves foglalja össze valamelyikõtök ezt a felvonós sztorit, mert már tényleg nem értem ;)

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts

Idézet:
Eredeti szerzõ Maul
Matt mondjon le! ....
....... Matt mondjon le!

Idézet:
Eredeti szerzõ Barna_UMF
EZ MI?.....EZ MI?

tudod mi ez?!

:offtopic:

jajj egy ijen topiknak szted mi a célja hogy a szhelyi rájderekkel (-rõl) beszéljünk, és most nem ezt csináljuk??????

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Idézet:
Eredeti szerzõ Maul
Matt mondjon le! ....
....... Matt mondjon le!

Idézet:
Eredeti szerzõ Barna_UMF
EZ MI?.....EZ MI?

tudod mi ez?!

:offtopic:

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts

pár éve én is beindítottam 1 tankot a szhelyi reptéren...assezm május 1. volt és régebben még szoktak kivinni oda tankokat és elkezdtem rajta nyomogatni a gombokat és beindult...mindenki tökre bepánikolt...na azóta nincsnek ott tankok...:D

de abba akumlátor se volt