Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

lecso30

lecso30

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Andris, jó csaj vagy, de a képek érdekelnének....

lecso30

lecso30

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Köszi Mindenki, de pont ezek a túrák voltak meg eddig. A hosszúrét és át a parkerdõig nagyon frankó és tényleg tiszta avar. A Kutyuink - Magyar és Német Vizsla - imádták ahogyan mi is. Csak tök jó lenne változatos túrákon menni. Bozsok felé + mûúton kellene menni, és ez annyira nem frankó. A múltkor elvittük a bringákat a bozsoki kastélyig és onnan túráztunk. Lehet hogy vennem kellene egy kék túrákat tartalmazó térképet?

Olyan über fasza idõ van, ki kellene használni!!!!!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ha kimész parkerdõbe,és felmész azon a kicsike kis emelkedõn,ami van,és ott nem mész rá az ex tornapálya nyomvonalára,hanem egybõl mihelyst felértél elindulsz balra,el se hiszed mekkora az az erdõ,és az út is látható..bár most sok az avar..
de tök szép képeket csináltam, amiket azért nem linkeltem,mert az elõzõ sorozatom se járt túl nagy sikerrel..szal ezek után nagy @#..;->&#@-t nektek!!:mad:

:D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na, a télapó meghozta a küllõket, talán nemsokára majd meg is szereli, de hétvégére még biztosan nem lesz meg. Ha ezek a küllõk sem válnak be, akkor van brutálabb megoldás, 2,34-2,00-2,34 DT. Na ez már az atomtámadást is túléli. Talán még engem is. Az egyetlen hátránya, hogy 155 Ft/db, úgyhogy egyelõre úgy döntöttem, nem éri meg.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hát ezzel szerintem most megfogtad a a Banda-nyakát.. mert ugye bármerre mehetsz-ez a jó bringában....!?

Sé-felé?Park-erdõ-sé-olad..ilyesmi? vagy olad-régi út Bozsoknak..stb.. én nemtom..mert millió van..csak el kell indulni..!

Maul ez a lóf*aszt a Télapónak címû dolog absz morbid volt.. remélem egy qva nagy virgácsot kapsz nem rmx-et..:)
Barna bizti megéri..
Hétvégén otthon leszek!!!!valaki valamerre?????bármikor!!!!!!!!!!!!!4
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

lecso30

lecso30

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Helo
Tud valaki szhely környékén valami lightos kis trekkinges útvonalat. Anyával és kutyuval tekernék, de nem nagyon van már ötletem, hogy merre. Szívesen fogadnék bmilyen segítséget..
Köszi
Üdv
lecso30

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

youzsee@hotmail.com-ot

THX

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
youzsee@hotmail.com-ot

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

Ezt a kérdést nem értem:D

Ezen tényleg gondolkodsz Barna? Vagy melyik van neked? a p3 vagy a p2?

nekem 1ik sem ezt egy másik gyerek cserélte de sztem nem érte meg

kit vehetek fel MSN-re?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Szerintem a bicajozásra fordítható összeg elment a sípálya felújítására. A mostani bikmakkban van egyébként egy nagyon tanulságos cikk egy bicajos parkról. Persze ez nem DH, de akkor is szép eredmény, amit elértek. Viszont ugyanaz köszön vissza náluk is, mint nálunk, vagyis a használók nem tisztelik az építményeket, és az építõket.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
na újra itt

Maul kezdesz eldurvulni a Télapóval kapcsolatban :)

srácok, el kellene kezdeni cseszegetni a kõszegi pálya ügyében az illetékest (stampf)
mert azóta sem jelzett vissza :(

Maul akkor jövõ hétvége!!
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Most ezek a speckó vázak?

Mert akkor csak felszereltségbeli különbség van nem?

Mert csak a p1 más váz..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Van egyáltalán valami különbség a kettõ között?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Ezt a kérdést nem értem:D

Ezen tényleg gondolkodsz Barna? Vagy melyik van neked? a p3 vagy a p2?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nem.

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

mondjuk eladó kerék )

ja THX

Szerintetek megéri elcserélni egy ideji P.3-mat egy 1 éves agyonhasznált P.2-re?

ezek a kbs-en minek offolnak annyit? azt se tom hol keressem

ui: készül az új honlap: www.koszeg-street.uw.hu

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mondjuk eladó kerék )

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

barna: csekk kbs ;)

mé mi van ott?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Én a télapótól egy rmx-et, és egy lókukit kértem. Ha nem hoz rmx-et, csak lókukit, akkor feldugom a popójába, és akkor jövõre biztos, hogy nem fog azt hozni. És mivel ugyanezt a kettõt fogom kérni akkor is, és a lókukit nem szereti, és ugyebár mindenképpen hoznia kell valamit, mert jó kisfiú voltam, ezért RMX-et fogok kapni.
Szóval legrosszabb esetben is egy év múlva lesz RMX-em!

ui: Persze más a helyzet ha a télapó szereti a kukit, tehát nem hideg.. És akkor egész életemben minden évben dugdoshatom neki:(

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás

Kiváncsi vok ki lessz az az õrült aki megkérdezi: Ki az a Big D?

A Mault ne számoljuk me õ csak azért is megkérdazné, de lehet hogy mivel ezt most ide írtam nem kérdezi meg, de semmi sem lehetettlen. :P

Mi a fa*z? Ezt most nagyon nem értem Barna:D De biztos igazad van;)

A Big D. csinálja a disorder filmeket.Nem kimondottan rendezõ, hanem "film-maker" poszt alatt futtatja magát. Magyarul ilyen mindenes csákó...