Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Remélem sikerül a dolog. Bízok benne! :)

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Na ez az infó nem hivatalos,szóbeli egyeztetés folyik és a tapaogatózás.Az ÖNP-nek megfelel azok után,hogy a diri beszélt az Erdészettel.Tehát ha ezek 2-en aszongyák jó akkor a mérleg ide billent.Most nyomvonalakat kértek ,hogy jelöljük ki a térképen amit (remélem) nem sokára beszerzek az Erdészettõl.Csak a diri adhatja ki:-(.Érdekes.
Felszállítás,versenyrendezés ,több nyomvonalra bólogatás volt,csak elvárások is vannak,legsúlyosabb,hogy DH-zni,építeni csak itt lehet ,máshol tilos!!!A többi nem vészes teljesíthetõk.
Figyelmeztetek mindenkit,hogy ez nem azt jelenti,hogy holnaptól ásó,kapa!!! Holnap megpróbálom a térképszerzést és hétvégén gyalogosan,vagy bringát tolva kimegyünk helyszínelni,megnézni meddig állami ,honnan magán és mik a lehetõségek.
Most kell óvatosnak lenni és nem szem elött dühödni,ha értitek mire gondolok.
Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Ok persze...inkább várjuk meg a tutit :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Hulp: OK. Szombat DU lehetne sztem. ( akkor napos idõ lesz, de bicajozni úgysemn lehet )

Dani: OK, elugrunk vmikor, de elõbb várjuk meg, hogy tényleg megkapjuk-e, mert sztem itt valami rafkózás van a dolog hátterében!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
errol a legalizáciorol hol olvastatok?

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Tomi! Ha gondolod majd megmutatom azt a régi pálya részt kõszegen :)
Ha nem ugrik közbe semmi akkor szombat nekem okés ;)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Részemrõl ok. De csak valamikor délután.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Mikor nézzük meg? Én nem tudom, hogy ez hol van és milyen.....
Ki kéne ugrani vmikor.
Azért sztem az mindenkinek tiszta volt, hogy nem fogunk egy fullos erdei területet kapni.
Amennyiben ez tényleg egy préri, ami felett a madár is becsukott szemmel repül el, akkor nem kell elfogadni az ajánlatot!

Hulp: nem megyünk szombaton építeni kicsit? Bicajozni úgysem lehet...... Lehetne nyomvonalat építeni ( SÉ )

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Persze jobb, mint a semmi, de azért valóban nagyon lepusztult az a rész. Miután szétcseszték ott az erdõt, mehetünk már mi is. Pedig én többek között azért is szeretek montizni, mert közben a természetben lehetek, mondjuk egy szép erdõben. Most meg majd lesz a dzsindzsa. Ja, és a felszállítást is el lehet felejteni azon a pályán, úgyhogy lehet tologatni.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Ja, meg arra a részre jellemzõen építesz valamit, egy hét és tuti szét van rugva b*szva. több évi építési tapasztalat arról a helyrõl
Na meg hát igen, kb fa sincs már azon a részen pláne a legalsó gyökeresen. de legalább ez van / lesz több mint a semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Hali!!!
Na most olvastam hogy elvileg engedélyt kaptunk egy pályára az Kõszegi Andalgón.(régi DH pálya)
Hát voltam arra...elég lepusztult egy erdõrész....kivágtak minden értelmes fát. De régen igen jó kis pálya volt....anno a kedvencem.
Szóval értelmes építéssel egész jó kis pályát lehet majd csinálni. Bár nem lesz kis meló....

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
:) Sztem egész jó áron ( mármint akkor, ha a jelenlegi használt árakat nézem ), de ha az eredeti árat, akkor ugye bukó, mint minden, ami nem arany :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
nyuggerként mi?
:)
YouTube - Christian Iddon sliding a supermoto | Visordown.com

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ha ilyen hamar jelentkeztek rá, akkor nem lehet, hogy túl olcsón hirdeted? :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
jah, hát semmi képpen sem, de azt hallottam, hogy fix trafikat telepítenek a városba + a megszokott helyünkön ( Ausztria szerpentin: Rohonc - Lockenhaus ) is 80-as tábla van végig + trafiznak :( Még 1 ilyen 50.000-es büntit nem szívesen köhögök ki.
Az áráról meg annyit, hogy a büdös életben nem fogok tudni venni újból, mivel ez egy zsír új kompakt autó ára ( mondjuk Focus )
Nemtom......... már csak egy napom van....
A fenntartása ( benzin nélkül ) kb 150.000ft/szezon, ami azért nem kevés pénz. Fogyazstása 3 liter városban, forszírozott tempóval....
Megöregedtem :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
egész pontosan ilyen motorozásról van szó.
nem hiszem, hogy nyuggerként mene :)
YouTube - Ole School VDB Supermoto Action

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Szerintem sem túl jó ötlet eladni a motort. Én legalább is nagyon meggondolnám. Nem tudom mennyi a fenntartási költsége ha csak áll a garázsban, de ha mondjuk két év után megint eszedbe jut, hogy inkább motoroznál a bicaj helyett, akkor nagyon fogod sajnálni a mostani döntésedet. Ráadásul lehet, hogy akkor már nem is leszel olyan anyagi helyzetben, hogy vegyél egy másikat. Én biztos nem hamarkodnám el a döntést.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Te döntésed Tomi.....
De ha már gyerek korod óta motorozol.....sztem hülyeség lenne eladni.....én így gondolom...:)
Lesz még idõd rá bõven..max addigra már nyögdíjas leszel :D

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Nemtom :(
Feltettem Hétfõ este kíváncsiságból és már aznap este jelentkezett egy srác, akiVasárnap jönne is és viszi :( Holnapig kell döntenem.
Ennyi mindenre nincs lóvé, de fõképpen idõ :(
Biztos, hogy hiányozni fog, ha eladom, mert gyermek korom óta csinálom. Mindig csak hétvégén megyek vele, de 1,5 éve a bicaj miatt nem jut mindenre annyi idõ. Jobb helyekre bicóval meg hétvégén megyünk. Vagy nem megyek egy ilyen alkalommal sem veletek, vagy megyek, de akkor nem haszálom a gípet.....
Olyan, mintha a gyerekem lenne

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ezt is érdekes elolvasni az igazgatóról:
Greenfo - Hrek: Az rsgi Nemzeti Parkot kezdemnyez mozgalom kzlemnye

ezt pedig a vadászatokról:
Közelgõ események | Safari Club International
itt nézzétek meg a doc fájlt:
http://www.safariclu...eg_vadaszat.doc
idézet belõle:

Részvételi díj: 150.000 Ft/fõ

A részvételi díj tartalmazza a vadászat összes költségét, valamint muflon, szarvas, tarvad, és vaddisznó elejtését nemre-korra való korlátozás nélkül. A részvételi díjban benne foglaltatik a vadászat utáni közös vacsora minden költsége is.
Várható teríték: 20 darab
Come on! It's on

Korn