Nem természetvédelmi, ellenben magánterület, ami szintén gáz. A tulajdonos jóindulatán múlik, hogy mi ott lehetünk és jókat mehetünk, amikor nincs pénz, vagy idõ messzebbre menni.
Én csak magunknak akarok jót.
Amúgy meg egy hónapja volt verseny, ennek akkor lenne értelme, ha a szezon vége felé tartanánk még 1-et, aztán arra jó lenne, hogy megnézzük, ki-mennyit fejlõdött. Nekem ez a véleményem.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2011. May 02. - 20:26
Posted 2011. May 02. - 20:14
Lesza közelben verseny: Semmering Május 28-29. Van Open kategória. Ott aztán lehet csapatni... sztem
Posted 2011. May 02. - 20:14
Posted 2011. May 02. - 20:13
Nem hiszem hogy Sé-be gond lenne ebbõl. Nem természetvédelmi terület......alapból rengetegen járnak oda futni,lovagolni,biciklizni.....igazából a kutyát nem érdekli.....
Holnap jön ki vki?
Holnap jön ki vki?
Posted 2011. May 02. - 20:12
Ebben is van valami,én javaslatot tettem a Felsõcsatári hegyre a hátsó útra.
Kb 1 km 100m szint!
Csak azt mondják messze van! kb 20 km.
A kérdés,hogy a közelben hol lehet még?
Puby
Kb 1 km 100m szint!
Csak azt mondják messze van! kb 20 km.
A kérdés,hogy a közelben hol lehet még?
Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Posted 2011. May 02. - 20:02
Sziasztok,
Én, mint a pálya rendszeres használója, nem örülök ennek a dolognak. Addig feszegetjük a húrt, amíg itt is beszüntetik a dolgot, aztán akkor lehet menni Sopronba, meg Semmeringre minden hétvégén, akinek van pénze rá...... Hétköznap meg lehet otthon nézegetni a kerókat!
Sztem egy szezonban bõven elég 2 hasonló verseny, nem kell ilyen gyakran. Ez csak az én véleményem!
Nagyon rendes a tulaj ( vagy még akinek köze van a területhez ), mert eddig nem szólt semmiért. Miért vágjuk magunk alatt a fát? A saját hibáinkból tanuljunk legalább.
//Tomek
Én, mint a pálya rendszeres használója, nem örülök ennek a dolognak. Addig feszegetjük a húrt, amíg itt is beszüntetik a dolgot, aztán akkor lehet menni Sopronba, meg Semmeringre minden hétvégén, akinek van pénze rá...... Hétköznap meg lehet otthon nézegetni a kerókat!
Sztem egy szezonban bõven elég 2 hasonló verseny, nem kell ilyen gyakran. Ez csak az én véleményem!
Nagyon rendes a tulaj ( vagy még akinek köze van a területhez ), mert eddig nem szólt semmiért. Miért vágjuk magunk alatt a fát? A saját hibáinkból tanuljunk legalább.
//Tomek
Posted 2011. May 02. - 19:49
Most már qrvára érdekel mit áskáltok schében !
Szerdán jön ki vki?
Meg a csókolom kupáról tuttok vmit??
Beugrunk a katlanba?
Puby
Szerdán jön ki vki?
Meg a csókolom kupáról tuttok vmit??
Beugrunk a katlanba?
Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Posted 2011. May 02. - 19:49
Csak aztán nehogy akkora legyen ott is a felhajtás, hogy a sötétzöldek vagy a tulajok is megjelenjenek. A kedves szervezõ urak intézkedtek ez ügyben?
Posted 2011. May 02. - 19:44
Kaptam egy mailt.....hétvégén azaz 05.07.-én lesz a 2. Sé-i Csokikupa
Minden ugyanaz mint a múltkori versenyen!!!! Hajrá!!
Minden ugyanaz mint a múltkori versenyen!!!! Hajrá!!
Posted 2011. May 01. - 23:25
Eléggé szar idõt mond a hétre. Legalább is az elejére. Az alsó fenyõerdõs részen simán lehetett volna tekerni, de a felsõ rész az vizes volt. Meg ma is elég szép kis zuhé volt. Szóval szerintem talán a hétvégén már tudunk menni gurulgatni.
Posted 2011. May 01. - 21:28
Ejj kár hogy lemaradtam....
Nah de,ezen a héten éccakás leszek,ha lesz idõtök akkor tolhatnánk Sé-be vmit
Nah de,ezen a héten éccakás leszek,ha lesz idõtök akkor tolhatnánk Sé-be vmit
Posted 2011. May 01. - 18:43
Posted 2011. May 01. - 17:21
Posted 2011. May 01. - 17:16
Szuperjó idõ...:S
Srácok,tegnap voltatok kint sébe?? Mire elindultam volna CM után már szakadt az esõ....baxxameg....
Srácok,tegnap voltatok kint sébe?? Mire elindultam volna CM után már szakadt az esõ....baxxameg....
Posted 2011. April 30. - 20:11
Éppen azért számítok komolyra
Szeretemaz ilyenvideókat. Megtisztelsz vele, hogy odaadtad!
Szeretemaz ilyenvideókat. Megtisztelsz vele, hogy odaadtad!
Posted 2011. April 30. - 18:53
Tomi, amiket adtam videókat azokat mi csináltuk a bicajos nyaralásokon. Csak mielõtt valami komolyra számítanál.
Posted 2011. April 30. - 14:31
Posted 2011. April 30. - 12:47
Posted 2011. April 30. - 11:33
A végén még pozitívan csalódunk bennük.
más: délután mentek építeni srácok? cm után kimegyek ha lesztek.
más: délután mentek építeni srácok? cm után kimegyek ha lesztek.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.