mijen "cangát"?jövõ héten elkezdem építeni a cangámat!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2007. January 22. - 14:13
Posted 2007. January 22. - 13:59
Posted 2007. January 22. - 13:48
Posted 2007. January 21. - 21:04
Posted 2007. January 21. - 19:30
Posted 2007. January 21. - 06:29
szép reggelt fórumlakók..
..nekem van egy X-9 es elsõ váltóm dobozban..eladó..jóáron..!
Mindenképp sramot vegyél, szerintem sokkal jobb mint a S. tutira.. Eddig ez a tuti nálam, és ennek még van burkolata is mert az xt. lx, deore-ról eddig mindig minden lepotyogott, és letört..és leesett, és beszart..fúj..
..nekem van egy X-9 es elsõ váltóm dobozban..eladó..jóáron..!
Mindenképp sramot vegyél, szerintem sokkal jobb mint a S. tutira.. Eddig ez a tuti nálam, és ennek még van burkolata is mert az xt. lx, deore-ról eddig mindig minden lepotyogott, és letört..és leesett, és beszart..fúj..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2007. January 21. - 01:12
thx )
azon is filozom kell e egyáltalán 9es rendszer.
mondjuk elõbb jo lenne ha írni tudnék és levizsgáznék..
azon is filozom kell e egyáltalán 9es rendszer.
mondjuk elõbb jo lenne ha írni tudnék és levizsgáznék..
Posted 2007. January 21. - 00:34
Nekem is sram van. Egyrészt jóval olcsóbb, ha az e-bike-on veszed meg. X-7-es váltókar, meg X-9 medium hátsóváltó. Egy rugó van a hátsó váltóban, ami sokkal erõsebb, mint a Shimano. Igénytelenebb egy kicsit a beállításra, mert 1:1-es rendszer. Nincs a hátsóváltónál az a nagy bowdenhurok, jobban bírja a sarat. Az elsõ váltót csak képen láttam, de az is sokkal robosztusabbnak néz ki. Az x-9 hátsó váltó kb. 3-4e Ft-tal olcsóbb, mint az XT. Én személy szerint nagyon elégedett vagyok vele. A váltógörgõk kialakítása is sokkal jobban tetszik. A váltókarnál eleinte picit szokatlan, hogy le is meg fel is hüvelykujjal váltasz, de könnyû megszokni. Nekem néha kicsit az a probléma, hogy mivel az egyik pöcök pont ott van az ujjamnál, amikor normálisan markolom a kormányt, ezért elõfordul néha, hogy akaratlanul is váltok. Mivel te valószínûleg máshogy állítod be a fékkart, meg a váltókart, mint én, ezért nálad ez nem biztos, hogy jelentkezik. Nekem mindenesetre nagyon bejön. Nem tudom ez számít-e, de hozzá még nagyon jól is néz ki a hátsó váltó. Persze ez többed rangú dolog. A lényeg, hogy jól mûködik.
Posted 2007. January 20. - 21:06
biczó, neked a cécó gépen is sram váltásod van?
nem emlékszem.. csak a stabra. azon miért sram? ócsóbb?jobb?
ha egyszer felépülök nem vszínû h ugribugri menni fog egy darabig.. kéne vmi váltórendszer meg egy hátsókerék..
nem emlékszem.. csak a stabra. azon miért sram? ócsóbb?jobb?
ha egyszer felépülök nem vszínû h ugribugri menni fog egy darabig.. kéne vmi váltórendszer meg egy hátsókerék..
Posted 2007. January 20. - 11:44
Hi..
szerintem az árba benne van egy éves télapóünnepség mikuláscsomaggal,,
szakszervezeti üdülés a balatonon...
és természetesen felmentés az extreem sportok alol a Dr elött..
Mcclane nekem szorolást kívántál, én meg neked tágulást..jing-jang..
szerintem az árba benne van egy éves télapóünnepség mikuláscsomaggal,,
szakszervezeti üdülés a balatonon...
és természetesen felmentés az extreem sportok alol a Dr elött..
Mcclane nekem szorolást kívántál, én meg neked tágulást..jing-jang..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2007. January 19. - 21:44
olyan 50es tempóról kezdtem el "megállni". nagyon könnyen rossz vége lehetett volna. miért ien hülye az ember?
számla tényleg jó, bár nem a pénz fog elriasztani a száguldástol ezekután. amugymeg naon korrekt a baleseti osztály szombathelyen. mint a kórtermek úgy a személyzet!!!
számla tényleg jó, bár nem a pénz fog elriasztani a száguldástol ezekután. amugymeg naon korrekt a baleseti osztály szombathelyen. mint a kórtermek úgy a személyzet!!!
Posted 2007. January 19. - 21:15
Hát Matt, azért elég szépen lezúztad magad, elég nagyot eshettél. Én ezzel a számla dologgal egyet is értek, tudja meg a kedves delikvens, hogy mibe is került az ellátása.
Posted 2007. January 19. - 20:55
Posted 2007. January 19. - 19:48
jol mondja hulp, csak amolyan tájékoztató számla. vastagbetüvel rá van irva h a tb finanszirozza.
jelenleg a dh szakosztály tagja vok elvileg, de akkor átjelentkezem majd, ott ugyis vannak elegen )
jelenleg a dh szakosztály tagja vok elvileg, de akkor átjelentkezem majd, ott ugyis vannak elegen )
Posted 2007. January 19. - 17:26
Posted 2007. January 19. - 16:28
Hmm...
Mondjuk ezt tényleg jó lenne így tisztázni McClane, hogy tulajdonképpen mi is a lényege ennek az egésznek.
Most az öt tag az egyfajta vezetõség akik szervezik a dolgokat, és elvégzik a teendõket, és rajtuk kívül lehet jelentkezni tagnak, vagy mindenki egyenrangú és valaki csinál is valamit, valaki meg csak a seggét mereszti? Ezt jó lenne tisztázni a félreértések elkerülése végett...
Mondjuk ezt tényleg jó lenne így tisztázni McClane, hogy tulajdonképpen mi is a lényege ennek az egésznek.
Most az öt tag az egyfajta vezetõség akik szervezik a dolgokat, és elvégzik a teendõket, és rajtuk kívül lehet jelentkezni tagnak, vagy mindenki egyenrangú és valaki csinál is valamit, valaki meg csak a seggét mereszti? Ezt jó lenne tisztázni a félreértések elkerülése végett...
Posted 2007. January 19. - 15:59
Ez a freeridde szakosztály név mi takar??csak annyit h elmondhatom magamról h tagja vagyok vagy esetleg a leendõ tagoknak lesznek közös programok??
ui.:jobbulást!!
ui.:jobbulást!!
Posted 2007. January 19. - 14:02
A Matt által említett 151e Ft nem azt jelenti, hogy annyit kell neki most fizetni, szóval ennek semmi köze az extrem sporthoz. Ebbe egyébként sem tartozik bele semmilyen bicajozási szakág, a DH, dirt, freeride sem. Egész egyszerûen ennyibe kerül, hogy összefoltozzák a kedves delikvenst. Fizetni kell az orvost, asszisztenst, ápolót, rezsit (világítás, fûtés stb.), anyagköltséget (ha jól sejtem nem egy rozsdás vasdarabot építettek be a Mattbe), röntgent és még gondolom ezer más dolgot. Ezzel nem szeretnék senki ellen, vagy mellett állást foglalni, csak hogy tisztázzuk a dolgokat. Abban meg szerintem semmi nincs, hogy kapsz egy számlát, hogy mennyibe került az ellátásod, amit a tb fizet. Amikor 7 évvel ezelõtt Németországban dolgoztam, akkor volt egy kedves kis hasmenésem, és elvittek dokihoz. Nem kúrházba, csak egy sima körzeti orvoshoz, aki megállapította amit már tudtam, hogy valami nyûg van a hasammal, és felírt valami gyógyszert. Miután hazajöttünk, rá jópár hónapra megkaptam a számlát, hogy mennyit lóvéba került az ellátásom. Nem kellett semmit fizetni, csak hogy tudjam mennyit fizettek utánam.
McClane, én szeretnék csatlakozni az egyesülethez, nálad lehet? Szeretnék a freeride szakosztály tagja lenni. Lécci, lécci.
OK, Maul menjünk Új-Zélandra. Mennyibõl tudnád kihozni? Ha 100-ból (Ft-ból) kijön, mehetünk. Bár gyanítom, akkor úszni, meg bicajozni fogunk odáig.
McClane, én szeretnék csatlakozni az egyesülethez, nálad lehet? Szeretnék a freeride szakosztály tagja lenni. Lécci, lécci.
OK, Maul menjünk Új-Zélandra. Mennyibõl tudnád kihozni? Ha 100-ból (Ft-ból) kijön, mehetünk. Bár gyanítom, akkor úszni, meg bicajozni fogunk odáig.
Posted 2007. January 19. - 13:04
örömmel értesítem a t. érintetteket, hogy a kõszegi kerékpáros egyesületen belül megalakult a FreeRide Szakosztály
kell 5 (azaz öt) tag, hogy véglegesíteni lehessen
sok szeretettel várjuk a jelentkezõket
a tagság évi 1.000 (azaz egyezer) forintba kerül
köszönöm a figyelmet
a paraszt
kell 5 (azaz öt) tag, hogy véglegesíteni lehessen
sok szeretettel várjuk a jelentkezõket
a tagság évi 1.000 (azaz egyezer) forintba kerül
köszönöm a figyelmet
a paraszt
Come on! It's on
Korn