Azt hiszem ehez csak Hulp talányos mondatát tudom hozzáfûzni...
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni. ! ki tudja..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2007. February 17. - 16:19
Posted 2007. February 17. - 15:21
Posted 2007. February 17. - 15:15
télleg jól jönne egy szivacsgödör...az osztálytársamék most építenek 1et kõszegen...állítólag vmelyik srác kertjében lesz..
Ez sajnos számunkra nem túl aktuális....
Egyszer érném már meg, hogy a kõszegiek csinálnak valami olyan dolgot, ami hasznos, és mindenki számára elérhetõ.....
Posted 2007. February 17. - 11:25
télleg jól jönne egy szivacsgödör...az osztálytársamék most építenek 1et kõszegen...állítólag vmelyik srác kertjében lesz..
én 2 ágybetéttel tudok beszálni
én 2 ágybetéttel tudok beszálni
Posted 2007. February 17. - 11:07
Maul ezen a szivacsgödrön komolyan el kellene gondolkozni!
Hát igen! Nem ártana egy! CSak ki kellene találni, hogy hova lehetne felépíteni....
Mondjuk nem egy nagy mûvelet. Egy hétvége alatt meg lehet csinálni
Posted 2007. February 17. - 07:38
Egy ágybetéttel támogatlak titeket!! ja és van két váltömésem is..!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2007. February 17. - 00:12
Posted 2007. February 16. - 21:12
Maul azért érzed a különbséget... a hordozhatóság is számít... jól fog az jönni!
Posted 2007. February 16. - 15:33
Hát valamilyen szinten örülök, de lécdarabolásra eddig is ott volt az eletromos láncfûrész, a korhadtágakat me eddig is csak félreszórtuk....
Posted 2007. February 16. - 14:34
Maul az helyzet hogy már megvettem,, és nem egy rossz darab..amire nekünk kell megfelel, az árakkal tisztában vagyok... et egy 35cccm es alco szerintem nem gááz... Nem favágásra kell!!!!!hanem tetõlécdarabolásra és korhadtfa eltûntetésre.. arra megfelel-ez ugyanolyasmi mint amit kölcsönöztünk-az régebbi modell volt , és leharcolt, és az se volt rossz, mert ugye amire kellett arra jó volt.
Szóval a realitása már megvan..és rendelkezésre áll. Vitát azt hiszem lezártnak lehet tekinteni..
Szóval a realitása már megvan..és rendelkezésre áll. Vitát azt hiszem lezártnak lehet tekinteni..
Posted 2007. February 16. - 11:49
de 120 az nem lesz rá, tuti
Persze, hogy nem lesz rá. Ezért mondom, hogy realitása nincs. Mert ha szart veszünk, azzal elõrébb nem vagyunk, csak feleslegesen elmegy x tízezer forint!
Pityu!
Remélem ezt a waterjump dolgot nem gondolod komolyan! Nem hiszem, hogy mindegy egyes ugrálás utána lenne kedve szétszedni darabjaira a bicajt, és megtisztítani, meg zsírozni, olajozni.... Mert így az új bicajod biztos nem lesz hosszú életû!! Kár lenne érte
Ha építeni akarsz, akkor szivacsgödörbe gondolkodj!
Posted 2007. February 16. - 07:25
Posted 2007. February 15. - 22:19
Krisztián!
Errõl a motorfûrészes dologról annyit mondanék, hogy fatterom is sokat gondolkozott a témán, csak az a baj, hogy egy normális benzines kb 120-tól kezdõdik. Fatteromnak elektromos van, 70-ért vette. Az neki fátdarabolni megfelel.
Szóval egy olcsóbb benzinesbe véleményem szerint nem érdemes belefektetni. Emlékezz csak, hogy az egyik láncfûrész, ami nem volt olyan jó, mennyit kellett azzal szenvedni még egy kis fadarab vágásakor is, mert folyton alakadt, mivel gyenge volt...
Errõl a motorfûrészes dologról annyit mondanék, hogy fatterom is sokat gondolkozott a témán, csak az a baj, hogy egy normális benzines kb 120-tól kezdõdik. Fatteromnak elektromos van, 70-ért vette. Az neki fátdarabolni megfelel.
Szóval egy olcsóbb benzinesbe véleményem szerint nem érdemes belefektetni. Emlékezz csak, hogy az egyik láncfûrész, ami nem volt olyan jó, mennyit kellett azzal szenvedni még egy kis fadarab vágásakor is, mert folyton alakadt, mivel gyenge volt...
Posted 2007. February 15. - 12:17
Matt ezzel nekem maradandó fejsérülésem keletkezett:->
bocsi, direkt volt
szerintem amugy a CILLIT jobb!
Cocoa Integrated Local Language for Insane Technicians
azaz otthonról kakaót szürcsölve programozgatás
Posted 2007. February 15. - 11:03
Posted 2007. February 15. - 04:41
háát az ablakmosáshoz a legjobb: Aszinkron Javaszkript és Xml....használjátok ti is!
Matt ezzel nekem maradandó fejsérülésem keletkezett:-> weblaphoz készítéséhez:kérem fújjon a szórófejes változatból 3-at a monitorra, majd kenje szét hogy az ajax hatni tudjon....
Matt ezzel nekem maradandó fejsérülésem keletkezett:-> weblaphoz készítéséhez:kérem fújjon a szórófejes változatból 3-at a monitorra, majd kenje szét hogy az ajax hatni tudjon....
Posted 2007. February 15. - 00:27
Posted 2007. February 14. - 21:52
Posted 2007. February 14. - 08:07
Mcclane 35rõl tudtam de a mostaniban márt csak 31...
...tudom...én megveszem és akkor ez letudva..
Mcclane tudsz még ajaxos linkeket? vettem könyveket-persze csak angol van, meg a most megjelent magyar..nem rossz!-->www.kiskapu.hu [ajax]
...tudom...én megveszem és akkor ez letudva..
Mcclane tudsz még ajaxos linkeket? vettem könyveket-persze csak angol van, meg a most megjelent magyar..nem rossz!-->www.kiskapu.hu [ajax]
Posted 2007. February 14. - 07:36
31??
az szép
kell most a domain reg-re 11 ezer
a grafikusnak 10
szal nem valami sokat tudok adni
az szép
kell most a domain reg-re 11 ezer
a grafikusnak 10
szal nem valami sokat tudok adni
Come on! It's on