Az 56-os út az amelyik az írottkõhöz megy fel az osztrák oldalon??? Ahol van egy parkoló meg vmi vendéglátó egység és onnan lehet az írott-kõ felé menni....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2011. május 12. - 12:39
Írta 2011. május 12. - 11:49
van olyan rész is, csak rövid.
de ha átmész az 56os út másik oldalára, szarvaskõ fele vannak jó kis utak.
de ha átmész az 56os út másik oldalára, szarvaskõ fele vannak jó kis utak.
Írta 2011. május 12. - 11:45
Ahh értem...
Azt hittem hogy vmi kis erdei ösvények ahol lehet lazákat gurulni..
Azt hittem hogy vmi kis erdei ösvények ahol lehet lazákat gurulni..
Írta 2011. május 10. - 23:12
betonon? hogy gondoltad? lementem kõszegre aztán kitekertem a határon?
hétforrás fölött indul lefele a sárga alppannonia. amelyiknek a tábláját megigazítottam. azon mentem. nem montis útvonal, de nem rossz. amikor már unom a többi utat le kõszegre, akkor ezen szoktam.
http://www.alpannoni...karte/etappe-6/
írottkõrõl lefele osztrák oldalra vannak 'mtb strecke'-k. csak épp fordítva vannak a táblák azoknak jól láthatók akik jönnek felfele. de kb a lovas táblákkal együtt megy, azokat meg látni rendesen föntrõl lefele is.
http://www.naturpark...lish/karteg.htm
ezen ha kiválasztod a mountainbike radwege bigyulát, akkor kirajzolja hol vannak a bicóutak írottkõnél
de ne számíts dh pályákra. nagy része széles dózerút.
hétforrás fölött indul lefele a sárga alppannonia. amelyiknek a tábláját megigazítottam. azon mentem. nem montis útvonal, de nem rossz. amikor már unom a többi utat le kõszegre, akkor ezen szoktam.
http://www.alpannoni...karte/etappe-6/
írottkõrõl lefele osztrák oldalra vannak 'mtb strecke'-k. csak épp fordítva vannak a táblák azoknak jól láthatók akik jönnek felfele. de kb a lovas táblákkal együtt megy, azokat meg látni rendesen föntrõl lefele is.
http://www.naturpark...lish/karteg.htm
ezen ha kiválasztod a mountainbike radwege bigyulát, akkor kirajzolja hol vannak a bicóutak írottkõnél
de ne számíts dh pályákra. nagy része széles dózerút.
Írta 2011. május 10. - 23:09
Matt!!!
Rattersdorf felé van vmi jó montis útvonal vagy betonon mentél le?
Állítólag az írottkõnél is van vmi montis kijelölt útvonal......
Rattersdorf felé van vmi jó montis útvonal vagy betonon mentél le?
Állítólag az írottkõnél is van vmi montis kijelölt útvonal......
Írta 2011. május 10. - 17:54
Gondolom a múltkori dolgot nem akarják annyiban hagyni. Remélem ettõl függetlenül sikerül megegyezni a jövõt illetõen.
Írta 2011. május 10. - 15:03
Tegnap jött a papír az ÖNP -tõl ,eljárás alá vontak mint "természetvédelmi területen engedély nélküli kerékpározás szervezõje" !Mibõl szûrted le ezeket a következtetéseket?
Együtt megyünk Bálint,nekem péntek 10 az idõpontom Õrire. Nem kommentálom,mert nem tudom kultúráltan.
Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Írta 2011. május 10. - 12:23
Fasza......
Látod tomi ,jó hogy nem adtad el a motorod.............
Lehet inkább lassan a bringát kéne.......
Nem tudom mi lesz így...elkeseredtem kicsit.
Látod tomi ,jó hogy nem adtad el a motorod.............
Lehet inkább lassan a bringát kéne.......
Nem tudom mi lesz így...elkeseredtem kicsit.
Írta 2011. május 10. - 01:06
juteszembe. valaki nagyon erõs ember lehajlította a földig a hétforrás határátkelõ táblát amerre a sárga alppannonia is megy. megigazítottam.
Írta 2011. május 10. - 00:10
Végigolvastam a kommenteket, és nagyjából ugyanaz a helyzet, mint a nyugatos cikknél. Talán el kéne gondolkodni az ún. természetvédõknek. És majdnem mindenki írta, amivel én is tökéletesen egyetértek, hogy a bicajosok nagy része szereti a természetet, az erdõt. Különben nem oda járna bringázni, hanem streetelne.
Írta 2011. május 09. - 23:25
Írta 2011. május 09. - 22:22
Írta 2011. május 09. - 21:01
Matt hát nem szégyenled magad?
Fejlemény:Nem sok értelme volt az eddigi beszélgetéseknek,meg akarnak hurcolni engem is a zöldek.
Ezek után nem sok kedvem van beszélgetni velük-illetve lehet nincs is értelme.
Nagyon ne éljük bele magunkat a megegyezésbe,mézesmadzag-tudjátok mi az?
P.
Fejlemény:Nem sok értelme volt az eddigi beszélgetéseknek,meg akarnak hurcolni engem is a zöldek.
Ezek után nem sok kedvem van beszélgetni velük-illetve lehet nincs is értelme.
Nagyon ne éljük bele magunkat a megegyezésbe,mézesmadzag-tudjátok mi az?
P.
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Írta 2011. május 09. - 07:47
fúú, én esõ után indultam el ma a hegyre. fel a piroson végig velem, hörmann, aztán írottkõ, vissza le kendig, vörös+, óház, hétforrás, rattersdorf.
meseszép idõ lett! írottkõn felhõben érkeztem de mire elindultam kisütött a nap.
kendig:
Na, ez szép. Még dokumentálod is a törvénysértõ magatartásodat. Szégyeld magad, te álarcos bandita.
Mellesleg biztos szép lehetett.
Írta 2011. május 09. - 06:15
Írta 2011. május 09. - 02:13
fúú, én esõ után indultam el ma a hegyre. fel a piroson végig velem, hörmann, aztán írottkõ, vissza le kendig, vörös+, óház, hétforrás, rattersdorf.
meseszép idõ lett! írottkõn felhõben érkeztem de mire elindultam kisütött a nap.
kendig:
kendig:
Írta 2011. május 09. - 00:19
Vagy menjünk holnap Peti?
Egyelõre nem tudom, szerintem holnap délután eldõl. Ma ki sem mozdultam itthonról, viszont ahogy láttam elég sok esõ esett megint. Tuti sár van. Ha meleg lesz az idõ, akkor talán szárad annyit, hogy mehessünk. Majd holnap (illetve ma) még írok.
Írta 2011. május 08. - 20:44
Videó alapján "cigány" egy esés volt! Amúgy nyakad hogy van most? Mondtad, hogy a fejedet azért megcsaptad.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2011. május 08. - 20:17
Igen, nagyon jó volt, csak az a baj, hogy te nem tudtál menni miatta. Jó kis gurulás most héten. Sztem honapnak az idõ odavert.
A videó majd meglesz! Kell még hozzá felvenni.
Vagy ha nagyon unatkozol, ebbõl is csinálhatsz valamit
Szép egy esés volt Dani... jó putrisz. Igazi Csehszlovák
A videó majd meglesz! Kell még hozzá felvenni.
Vagy ha nagyon unatkozol, ebbõl is csinálhatsz valamit
Szép egy esés volt Dani... jó putrisz. Igazi Csehszlovák
Írta 2011. május 08. - 16:31
Az ugratós pálya utolsó ugratóján a bal kanyar elõtt. Kisodródott az ugrató elõtti enyhe jobb íven, és már az ugrató peremérõl tudott csak elugratni. Majdnem megvolt a mellette lévõ fa is. De véleményem szerint a legnagyobb probléma az volt, hogy mindenáron le akart szállni a bicajról. Ha megpróbál fennmaradni, akkor talán megúszta volna. De ez sem biztos. Majd ha látod a videót, akkor kielemezheted. Viszont nem tudom mire lesz meg a videó, ígérni meg nem merek semmit.