van rengeteg frankó ösvény, mind le, mind fel csak az a problem hogy bajban vagyok a túristajelekkel, illetve amikor megyünk akkor is általában egyikrõl másikra ide-oda mászkálunk.
mi ugy szoktunk legtöbbször, hogy a király völgy felõl (kõszegi ismerõseid bizti tudják) felmászunk az Ó-ház kilátóhoz, aztán onnan Vöröskereszt, (ez ki van már táblázva) hörmann forrás, írott kõ. Lefele a KÉK-en elég izgi lejönni. az a stájerházakhoz ér ki, az is naon szép környék. onnan meg visszafele a ZÖLDön jó lefele sztem
vagy az írottkõrõl lemehetsz a Szent Vid fele is. (ez egy kis templom a Velemtõl nem messze a hegyen)
de igazából a lehetõségek tárháza határtalan. bármerre indulsz jó helyen mész )
én speciel a felét se ismerem a hegynek de mindig élvezem az új utakat is )
talán hulpék mennek megint hétvégén kõszegre, igaz õk nem annyira cc-xc bicoval
most olvasom hogy ez a hosszu hétvége. akkor valószínûleg én is otthon leszek, bár nem tom mennyire bírná a csuklom a hegyet még. meglássuk. de szívesen idegenvezetek ha tudok )
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2007. April 17. - 00:20
Posted 2007. April 16. - 23:36
Sziasztok,
engem igazából Kõszeg és környéke érdekelne, de mivel nem találtam külön Kõszeg topikot, ezért gondoltam, hogy ide írok.
A május 1-i hosszúhétvégére egyik rokonunk meghívott minket Kõszegre horgászni, bringázni, bográcsozni, focizni, ilyenek...A kérdésem az lenne, hogy Kõszeg és környékén tudtok-e jófajta bringás ösvényeket (CC,XC elsõsorban; Írott-kõn kívül, ott már voltam, most is felmászom majd), és esetleg hogy ezeket az utak -ha turistautak-, akkor milyen színûek?
Elõre is kösz,
Dave
engem igazából Kõszeg és környéke érdekelne, de mivel nem találtam külön Kõszeg topikot, ezért gondoltam, hogy ide írok.
A május 1-i hosszúhétvégére egyik rokonunk meghívott minket Kõszegre horgászni, bringázni, bográcsozni, focizni, ilyenek...A kérdésem az lenne, hogy Kõszeg és környékén tudtok-e jófajta bringás ösvényeket (CC,XC elsõsorban; Írott-kõn kívül, ott már voltam, most is felmászom majd), és esetleg hogy ezeket az utak -ha turistautak-, akkor milyen színûek?
Elõre is kösz,
Dave
Posted 2007. April 16. - 23:08
Na, szépen megy itt az anyázás, szerintem is ezt inkább privátba kellene rendeznetek, aztán ott eldönteni, hogy ki a fasza gyerek, meg ki mer 600m magasról leugrani.
Posted 2007. April 16. - 21:31
lényeg!
valamiek nap gyere velembe!
eza szombat jo nekem...
jövö szombat nem jo mer verseny lesz..
ha velembe mész szolj...
valamiek nap gyere velembe!
eza szombat jo nekem...
jövö szombat nem jo mer verseny lesz..
ha velembe mész szolj...
Posted 2007. April 16. - 21:26
te már csak tudod... egyébként tesóm bringájával voltam ott(e-h merev,virsligumi),amivel télleg macerás volt....
*Revelations ch. XIII v.18*
Posted 2007. April 16. - 21:13
tudom..nekem is azlenne
azér nem élvezhetö számodra a pálya mer semmit se tudsz és neked kb tudásod joval sé alatt van...
azér nem élvezhetö számodra a pálya mer semmit se tudsz és neked kb tudásod joval sé alatt van...
Posted 2007. April 16. - 21:10
Posted 2007. April 16. - 20:53
pityu!
igaz voltam kinn sébe a sik szaron...(kb 1 évet)
sé után mentem bükzsérci dh versenyre ami nem volt semmi..
60 bol lettem 18.
büki pályához viszonyitva épitettük meg velemet..(meredekségre is)
töled egy komoly ugrást nem láttam eddig..
lehet tölem se láttál..
lényeg...
velemnek nem aza lényege hogy élvezhetö legyen..igazábol nem ezért csináltuk.hanem azér hogy essünk ösze rajta..és valamit fejlödjünk..
mer mondjuk köszgre se kell ösztelos..Velembe szerintem kell
na majd szombaton gyere el a neyged 3 mas vonattal...
és megmutatod a nagy tehetségedet..
igaz voltam kinn sébe a sik szaron...(kb 1 évet)
sé után mentem bükzsérci dh versenyre ami nem volt semmi..
60 bol lettem 18.
büki pályához viszonyitva épitettük meg velemet..(meredekségre is)
töled egy komoly ugrást nem láttam eddig..
lehet tölem se láttál..
lényeg...
velemnek nem aza lényege hogy élvezhetö legyen..igazábol nem ezért csináltuk.hanem azér hogy essünk ösze rajta..és valamit fejlödjünk..
mer mondjuk köszgre se kell ösztelos..Velembe szerintem kell
na majd szombaton gyere el a neyged 3 mas vonattal...
és megmutatod a nagy tehetségedet..
Posted 2007. April 16. - 20:43
Posted 2007. April 16. - 20:38
Hello!
gege!
Nemtom min kaptad fel így a vizet..amit építettél(tetek) pályát azt az én szemszögembõl ítéltem...sztem olyan amilyen,nem modnom h nincs benne durva rész,de úgy van összehozva a pálya,hogy egyeltalán nem élvezhetõ benne a jó rész,amit simán meg tudtatok vna csinálni jobbban is(de ha nektek jó így)..menjél csak Sébe basszad szét az egészet,mer ez az igazi faszagyerekes megoldás ám!!!De ha gondolod és megengeded elmegyek veled Velembe és megmutadhatod hogyan kell használni azt a pályát(hogyan csinálják a profik)...
Érdekes tavaly még te is nyomtad a "síkon"...
gege!
Nemtom min kaptad fel így a vizet..amit építettél(tetek) pályát azt az én szemszögembõl ítéltem...sztem olyan amilyen,nem modnom h nincs benne durva rész,de úgy van összehozva a pálya,hogy egyeltalán nem élvezhetõ benne a jó rész,amit simán meg tudtatok vna csinálni jobbban is(de ha nektek jó így)..menjél csak Sébe basszad szét az egészet,mer ez az igazi faszagyerekes megoldás ám!!!De ha gondolod és megengeded elmegyek veled Velembe és megmutadhatod hogyan kell használni azt a pályát(hogyan csinálják a profik)...
Érdekes tavaly még te is nyomtad a "síkon"...
Posted 2007. April 16. - 20:38
én sem vagyok egy nagy helyesíró, de azért ez nem semmi
amúgy szerintem kevesebb elenségeskedéssel, normálisabb hangnemmel tán többre mennétek...
szép az idõ mostanában: kékég, napsütés, szmog
amúgy szerintem kevesebb elenségeskedéssel, normálisabb hangnemmel tán többre mennétek...
szép az idõ mostanában: kékég, napsütés, szmog
Posted 2007. April 16. - 19:31
amugy azt tegyük hozzá...
pityu!
sébe mit csinálsz?
épitezs 2 centis ugratot:D
hu meg ne ránduljon a nagy ugrástol a lábad:D
meglezs bringád mindenképp jelezz hogy jösz velembe!
és megtudtudod mennyit kell várnod velemtöl:D
pityu!
sébe mit csinálsz?
épitezs 2 centis ugratot:D
hu meg ne ránduljon a nagy ugrástol a lábad:D
meglezs bringád mindenképp jelezz hogy jösz velembe!
és megtudtudod mennyit kell várnod velemtöl:D
Posted 2007. April 16. - 19:28
na hi
figyelj pityu te a mi pályánkra ki nem mész...
menny köszegre...
mit kartok hallod?
lle se jöttöka pályán sébe ugymond sikon bicikliztek
nem teccik ne menny ki...
mien gege pálya????
menny hülyegyerek sébe..!!!
belembe egy lerugás...bucsuzhatsz sébe épitett szarjaidtol...
ha beugrasz mindent és lejösz rajta...ugy mond hogy szara pálya...
na majd szombaton adja az isten hogy találkozzunk otkinn és megvillogtatod a nagy tudásodat...
na bye
figyelj pityu te a mi pályánkra ki nem mész...
menny köszegre...
mit kartok hallod?
lle se jöttöka pályán sébe ugymond sikon bicikliztek
nem teccik ne menny ki...
mien gege pálya????
menny hülyegyerek sébe..!!!
belembe egy lerugás...bucsuzhatsz sébe épitett szarjaidtol...
ha beugrasz mindent és lejösz rajta...ugy mond hogy szara pálya...
na majd szombaton adja az isten hogy találkozzunk otkinn és megvillogtatod a nagy tudásodat...
na bye
Posted 2007. April 16. - 16:24
vazz', hétvégén Zsófi felhívta a figyelmem hogy most szombaton suli lesz
szal valószínûleg nem fogok egy napra hazamenni...
mennyire sürgõs a cucc? Vidám pesten melozik még? esetleg õ haza tudná vinni akkor vagy nem tom.
idegeskedni meg tényleg nem érdemes. attól ugyse változik semmi. helyette abbol az energiábol egyéb megoldásokat kell keresni )
szal valószínûleg nem fogok egy napra hazamenni...
mennyire sürgõs a cucc? Vidám pesten melozik még? esetleg õ haza tudná vinni akkor vagy nem tom.
idegeskedni meg tényleg nem érdemes. attól ugyse változik semmi. helyette abbol az energiábol egyéb megoldásokat kell keresni )
Posted 2007. April 16. - 15:53
Mondjuk a hónapokig építgetés akkor lenne jó móka, ha minden megvan, csak max. neked nincs rá idõd, vagy csak akkor építgeted a géped, amikor kedved van szépítgetni meg minden, nem pedig folyamatosan másra várni. Ez inkább idegesítõ, mint izgi. Mondjuk ha külföldrõl rendelsz, lehet, hogy megkíméled magadat az idegeskedéstõl, meg még talán olcsóbb is.
Posted 2007. April 16. - 14:48
HI..húha alig bírtamolvasni...
A Gege által kreélt pálya ha Velembe van -nem lesz hosszúéletû, mert oda nem lehet építeni..tájv körzet, tehát úgyis elbontatják, és jóha nem vágják meg párszáz ruppóra..a milyenségét sejtem....:)A szitu ismerõs mindenkinek a Csingerák pályája miatt..
Személyszerint soha nem volt gondom az e-bike-al mindig pontos volt.. persze ehez az kell hogy a területi futár száma meglegyen és mindig lehessen egyeztetni...árban is mindig korrekt volt..
A kereskedelme dolgokat meg érdemes lenne látnod felülrõl lefelé-nézd meg mi folyik a felsõ vezetésben-a logisztika hogyan mûködik:erre jó példa a fékbetét amit most vettünk...nézd meg hány típusú fékhez kell ugyan az a betét, egy alap dolog, szinte mindegyik Shimano ezzel fut-(deoretól lefelé nem) és nem lehetett beszerezni mkondhatni egy évig... amíg a magas szinten nem tódul az árú, addig harc folyik a boltok között ki veszi meg azt az egyetlen hajtómûvet amit behoztak, vagy azt az egyetlen vázat....stb
A bringaépítés nem egyszerû, és nem megy hip-hopp- de én pl élvezem hónapokig építgetni, mert a végén már szétesek az izgalomtól, hogy mikor ülhetek rá, és jobban meg is becsülöm... sõt az az igazi amit magad raksz össze..
Én ha van idõm kereket se füzetek, persze most pl. a cc-gépemre egybe kereket vettem mert jó áron volt, és kézben is volt..
na de a kereket amit említettem a tegnap Kriszta segítségével fél óra alatt fûztem be és centíroztam helyre...semmiség, nem nagy mutatvány-így bizti hogy minden küllõ egyforma feszes,8-as mentes..
Megértelek azért, de szerintem duzzogni nem érdemes rajt Pityu mert jobb soká lesz..
A Gege által kreélt pálya ha Velembe van -nem lesz hosszúéletû, mert oda nem lehet építeni..tájv körzet, tehát úgyis elbontatják, és jóha nem vágják meg párszáz ruppóra..a milyenségét sejtem....:)A szitu ismerõs mindenkinek a Csingerák pályája miatt..
Személyszerint soha nem volt gondom az e-bike-al mindig pontos volt.. persze ehez az kell hogy a területi futár száma meglegyen és mindig lehessen egyeztetni...árban is mindig korrekt volt..
A kereskedelme dolgokat meg érdemes lenne látnod felülrõl lefelé-nézd meg mi folyik a felsõ vezetésben-a logisztika hogyan mûködik:erre jó példa a fékbetét amit most vettünk...nézd meg hány típusú fékhez kell ugyan az a betét, egy alap dolog, szinte mindegyik Shimano ezzel fut-(deoretól lefelé nem) és nem lehetett beszerezni mkondhatni egy évig... amíg a magas szinten nem tódul az árú, addig harc folyik a boltok között ki veszi meg azt az egyetlen hajtómûvet amit behoztak, vagy azt az egyetlen vázat....stb
A bringaépítés nem egyszerû, és nem megy hip-hopp- de én pl élvezem hónapokig építgetni, mert a végén már szétesek az izgalomtól, hogy mikor ülhetek rá, és jobban meg is becsülöm... sõt az az igazi amit magad raksz össze..
Én ha van idõm kereket se füzetek, persze most pl. a cc-gépemre egybe kereket vettem mert jó áron volt, és kézben is volt..
na de a kereket amit említettem a tegnap Kriszta segítségével fél óra alatt fûztem be és centíroztam helyre...semmiség, nem nagy mutatvány-így bizti hogy minden küllõ egyforma feszes,8-as mentes..
Megértelek azért, de szerintem duzzogni nem érdemes rajt Pityu mert jobb soká lesz..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2007. April 15. - 21:45
Én személy szerint nem láttam még a pályát, de az általuk épített dolgokban már volt részem. Nagyon jó elgondolásaik vannak, jók a kijelölt nyomvonalak Sében is, de sajnos nincs elég türelmük rendesen megépíteni a dolgokat, ebbõl kifolyólag elég korlátozottan használhatók csak a pályák. Pedig azt a három döntött kanyart, amit mi is csináltunk, illetve elsõsorban ti, meg lehetett csinálni néhány óra alatt is, az meg ugye semmi, ha egyszer már rászánták magukat, hogy pályát építenek.
Posted 2007. April 15. - 21:23
uff!
voltunk tekreni,de mégsem Kõszgere,hanem Velemre mentünk a St.vidhez és megnéztük a Gege által kreált pályát...hát elég merdek sok helyen ,amit ha párosítunk az ott található omlós talajjal,akkor elég izgalmas pályát kapunk(használhatatlan?)...ugaratók is meg letörések vannak,de mint tudjátok a pálya készítõje Gege szal sokat ne várjatok...de egyébként jó kis pálya volt sztem el fogok menni oda még párszor,de amennyi erõt befeketettk annak a megépítésébe,abból már ki lehetett vna hozni egy jobb pályát(más helyen)...
voltunk tekreni,de mégsem Kõszgere,hanem Velemre mentünk a St.vidhez és megnéztük a Gege által kreált pályát...hát elég merdek sok helyen ,amit ha párosítunk az ott található omlós talajjal,akkor elég izgalmas pályát kapunk(használhatatlan?)...ugaratók is meg letörések vannak,de mint tudjátok a pálya készítõje Gege szal sokat ne várjatok...de egyébként jó kis pálya volt sztem el fogok menni oda még párszor,de amennyi erõt befeketettk annak a megépítésébe,abból már ki lehetett vna hozni egy jobb pályát(más helyen)...
Posted 2007. April 15. - 13:04
Most megyünk kõszegre cangázni,aki akar jönni az szálljon fel a 15:23-kor induló vonatra,mi rajtleszünk.
Posted 2007. April 15. - 12:36
Mondjuk,ha kész lesz a northshore,akkor tutira meg fog nõni a biciklis közlekedés Szh és Kõszeg között,sztem ezt majd anyumon kerszetül tudatni fogom a MÁV-val.