Upsz azt bizony elfelejtüttem, má nézem is õket..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2007. April 22. - 19:39
Posted 2007. April 22. - 11:58
Biczó, ha nem mondasz végre zenéket, akkor hagyom azokat, amik vannak, mert most már nagyon szeretném megcsinálni a filmet. A gépen sincs már helyem, és az elmúlt napokban felvett dolgokat is szeretném megvágni.
Posted 2007. April 22. - 10:57
Hi, én voltam szombathelyen, házat megvenni...böbõ..decsak kb 2 órát és jöttünk is vissza... bicajozok minden nap..-de csak itt
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2007. April 21. - 20:55
Posted 2007. April 21. - 19:51
Üdv elvtársak!
Holnap bocival, és Krankeddal megyünk egyet tekerni a parkosba!
Fél tízkor találkozunk az emlékmû tetejénél!
Ha van kedvetek gyertek!!
Elmókázgatunk...
Holnap bocival, és Krankeddal megyünk egyet tekerni a parkosba!
Fél tízkor találkozunk az emlékmû tetejénél!
Ha van kedvetek gyertek!!
Elmókázgatunk...
Posted 2007. April 21. - 12:58
Posted 2007. April 21. - 03:39
Na menjünk dolgozni...még úgyis alig értem haza tegnapról..nektek is jó szenvedést, mert háát a szombat az szombat..,,értelmetlen értelmének értelmét hiába ne keresd,,részletet hallottatok a 11. parancsolat-Munka könyve 33. részébûl.
...kis kút, kerekes kút
ha megázik kidobjuk...
ploccs...
...kis kút, kerekes kút
ha megázik kidobjuk...
ploccs...
Posted 2007. April 20. - 23:10
Ma is Kõszegen voltam bicajozni, csináltunk egypár jó felvételt a kiskamerával. Holnap folyt. köv.
Posted 2007. April 20. - 22:56
Posted 2007. April 20. - 17:13
Posted 2007. April 20. - 10:48
Posted 2007. April 20. - 09:54
Posted 2007. April 19. - 22:20
remélhetõleg mi megyünk Zsófival
hogy találkozunk az elképzelhetõ de sztem nagy lesz a tömeg
hogy találkozunk az elképzelhetõ de sztem nagy lesz a tömeg
Posted 2007. April 19. - 20:35
hej,
cm-re készül innen valaki?
ha igen, úgy elképzelhetõ hogy találkozunk a dunaparton..
cm-re készül innen valaki?
ha igen, úgy elképzelhetõ hogy találkozunk a dunaparton..
.:::: phuck the dumb ::::.
Posted 2007. April 19. - 02:48
hulp ez nem kívánságmûsor
és jah, innen már nem tudunk hova fejlõdni szóval értelmét vesztette a ki a jobb bicajos téma... )))
és jah, innen már nem tudunk hova fejlõdni szóval értelmét vesztette a ki a jobb bicajos téma... )))
Posted 2007. April 18. - 22:46
Na, ez egy jó hozzászólás volt, gratula Biczónak. Most már csak néhány zeneszámot kérnék.
Szerintem itt már mind túlléptünk azon, hogy ki a jobb bicajos, egyszerûen csak jókat tekerünk együtt.
Szerintem itt már mind túlléptünk azon, hogy ki a jobb bicajos, egyszerûen csak jókat tekerünk együtt.
Posted 2007. April 18. - 21:19
Jelentem a mi városunkat fûtik a hideg ellen...
az elözõ témára visszatérve:
*****meg kell tanulnom pelenkázni titeket!! mert ha Mind besz@rtok akkor sz@r fog folyni Velembe, abba meg nem jó érkezni.. Maul még nem nyilatkozott, így kíváncsian várom hány pelenka kell majd..
Gege sok mindent be lehet vállalni-nézd meg bendert-attól mert Õ -neki Hannibal Lechter kiette az agyát gyerekkorában-még nem nagy bicajos... Nekem nem... szóval Elhiszem hogy nem kímélted a magas dolgoktól a pályát-senki nem is vitatta hogy nem vagy ügyes, de mivel nem egyek az elképzeléseink a kerékpározásról,, nem tudjuk bebizonyítani a magasság terén(-vagyis én nem..) , nem tudjuk összemérni ki a jobb, mivel nem is cél!!!Én is van amit bevállalok, más is, Te is.. nem kell összevetni, mert senki nem akarja,..Elférünk a hegyeken, van hely bõven... lehet hogy ami tetszik a pályátokon azt bevállalom, lehet hogy semmit..->de megnézem megígérem..
Gege nem nekem az lenne nagy szám , ha lebírnám tekerni a Cape-Epic et.. most erre vágyom, de mivel folyamatosan hízok, és a bicajos lehetõségeim szûkek ez nem fog menni.. Gege amúgy most legalább értelmes vázat vettél-indúlj versenyeken és nyerj minél többet, a Többiek is biztos örülni fognak hogyha híres leszel, és megnyered a versenyeket, mint mondtam nekem nem is célom, Dh bajnoknak lenni, csak szeretek tekerni..
Ami a pályát illeti -Mcclannek is lesz meglepetése Feléd, amit majd kipróbálhatsz-lehet hogy lesz olyan ami még utánnad is SzÛZ marad majd!!:)VÁRD nagyoon mert jó lesz..
egyéb problémás kérdést rendezzünk priviben, mert nincs értelme vita fórumnak..
Gege rakj fel képeket..-én szívesen nézegetem õket..!
az elözõ témára visszatérve:
*****meg kell tanulnom pelenkázni titeket!! mert ha Mind besz@rtok akkor sz@r fog folyni Velembe, abba meg nem jó érkezni.. Maul még nem nyilatkozott, így kíváncsian várom hány pelenka kell majd..
Gege sok mindent be lehet vállalni-nézd meg bendert-attól mert Õ -neki Hannibal Lechter kiette az agyát gyerekkorában-még nem nagy bicajos... Nekem nem... szóval Elhiszem hogy nem kímélted a magas dolgoktól a pályát-senki nem is vitatta hogy nem vagy ügyes, de mivel nem egyek az elképzeléseink a kerékpározásról,, nem tudjuk bebizonyítani a magasság terén(-vagyis én nem..) , nem tudjuk összemérni ki a jobb, mivel nem is cél!!!Én is van amit bevállalok, más is, Te is.. nem kell összevetni, mert senki nem akarja,..Elférünk a hegyeken, van hely bõven... lehet hogy ami tetszik a pályátokon azt bevállalom, lehet hogy semmit..->de megnézem megígérem..
Gege nem nekem az lenne nagy szám , ha lebírnám tekerni a Cape-Epic et.. most erre vágyom, de mivel folyamatosan hízok, és a bicajos lehetõségeim szûkek ez nem fog menni.. Gege amúgy most legalább értelmes vázat vettél-indúlj versenyeken és nyerj minél többet, a Többiek is biztos örülni fognak hogyha híres leszel, és megnyered a versenyeket, mint mondtam nekem nem is célom, Dh bajnoknak lenni, csak szeretek tekerni..
Ami a pályát illeti -Mcclannek is lesz meglepetése Feléd, amit majd kipróbálhatsz-lehet hogy lesz olyan ami még utánnad is SzÛZ marad majd!!:)VÁRD nagyoon mert jó lesz..
egyéb problémás kérdést rendezzünk priviben, mert nincs értelme vita fórumnak..
Gege rakj fel képeket..-én szívesen nézegetem õket..!
Posted 2007. April 18. - 19:41
hja, itt is eléggé hirtelen változott az idõjárás.
felkeltem, süt a nap kék az ég. elmentem fürödni, mondom mi ez a sötétség... meg vmi zúúg. váááá zuhog az esõ
de ugyis csak ilyen egynapos dolog, holnap már jóidõ lesz
felkeltem, süt a nap kék az ég. elmentem fürödni, mondom mi ez a sötétség... meg vmi zúúg. váááá zuhog az esõ
de ugyis csak ilyen egynapos dolog, holnap már jóidõ lesz
Posted 2007. April 18. - 19:26
Voltam ma Kõszegen. Tekertünk egy szép nagy kört a Vidámmal. Király volt, bár jelenleg alig élek, valamint hirtelen rohadt hideg lett az idõ. Lefelé az Írottkõrõl majdnem megfagytam.