Ma 4-5 fele nem jön ki valaki parkosba?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2007. április 29. - 12:28
Írta 2007. április 29. - 09:58
vazze, nemár!
száradjon le az összes keze a köcsög lopóknak!
honnan vitték el?
száradjon le az összes keze a köcsög lopóknak!
honnan vitték el?
Írta 2007. április 29. - 00:08
Sziasztok,
jelenleg Kõszegen vagyok, és ellopták egy zárt udvarból az öcsém kerékpárját ma, azaz április 28-án 19-23 óra között. (felfeszítették a hátsó kaput)
A kerékpár jellemzõi:
-Merida Kalahari 580 V fékes, 16"os (a méret a nyeregvázcsõ hátulján), neonzöldes színû (lásd lenti kép, csak nem tárcsás)
-gyakorlatilag gyári felszereltség, de van rajta:
-egy levágott szivacsos merida ike markolat,
-egy ~50 mm hosszú fekete egyenes, gyakorlatilag új Bontrager kormányszarv (a végdugója egy B betû egy körben)
-szinte használatlan, minimálisan kopott fekete Shimano PD-M520 patentpedál
-elsõ hátsó villogó tartója (cateye), ebbõl az elsó rögzítése párhuzamos
a kormányéval (ha belerakod a villogót, akkor az merõleges a kormányra)
-decathlonos kulacstartó
-kerékpáróra tartója
Jellegzetes kopások:
- a kulacstartó alsó szeme környékén, a váz mindkét oldalán a kerékpártartó okozta nyomódások, karcolások
- mindkét hajtókaron a hajtásból eredõen a fekete festék helyenként lekopott, egy-egy nagyobb foltban fémes ezüst színû
Kérek mindenkit, aki környékbeli (Kõszeg, Szombathely), hogy ha lát egy - a fent leírtak megfelelõ- neonzöld Merida bringát, akkor az azon ülõt egy jól irányzott mozdulattal rúgja le, majd hívja elõbb a rendõrséget, aztán a lenti számok valamelyikét.
A bringát hozzá nem értõk lopták el (ott állt tõle 1 méterre az enyém is, amin szinte minden le lett cserélve egy erõs középkategóriás szintre),
ezért valószínûleg áron alul akarják eladni.
Amennyiben valakinek megvételre kínálják, kérem tartóztassa fel az illetõt és hívja elõbb a rendõrséget, majd a következõ számok valamelyikét:
06-30/331-01-19 (Dávid)
06-30/684-33-23 (Bálint)
06-30/9229-353 (Sándor)
Vázszámot sajnos nem tudok mondani most, de otthon fel van írva.
Légyszíves segítsetek.
A megtalálónak jelképes összegû jutalom (max. pár ezer forint), egy túrórudi és egy üveg kóla/sör/bor/stb jár. Esetleg a bringát áron alul visszavásárolnánk.
jelenleg Kõszegen vagyok, és ellopták egy zárt udvarból az öcsém kerékpárját ma, azaz április 28-án 19-23 óra között. (felfeszítették a hátsó kaput)
A kerékpár jellemzõi:
-Merida Kalahari 580 V fékes, 16"os (a méret a nyeregvázcsõ hátulján), neonzöldes színû (lásd lenti kép, csak nem tárcsás)
-gyakorlatilag gyári felszereltség, de van rajta:
-egy levágott szivacsos merida ike markolat,
-egy ~50 mm hosszú fekete egyenes, gyakorlatilag új Bontrager kormányszarv (a végdugója egy B betû egy körben)
-szinte használatlan, minimálisan kopott fekete Shimano PD-M520 patentpedál
-elsõ hátsó villogó tartója (cateye), ebbõl az elsó rögzítése párhuzamos
a kormányéval (ha belerakod a villogót, akkor az merõleges a kormányra)
-decathlonos kulacstartó
-kerékpáróra tartója
Jellegzetes kopások:
- a kulacstartó alsó szeme környékén, a váz mindkét oldalán a kerékpártartó okozta nyomódások, karcolások
- mindkét hajtókaron a hajtásból eredõen a fekete festék helyenként lekopott, egy-egy nagyobb foltban fémes ezüst színû
Kérek mindenkit, aki környékbeli (Kõszeg, Szombathely), hogy ha lát egy - a fent leírtak megfelelõ- neonzöld Merida bringát, akkor az azon ülõt egy jól irányzott mozdulattal rúgja le, majd hívja elõbb a rendõrséget, aztán a lenti számok valamelyikét.
A bringát hozzá nem értõk lopták el (ott állt tõle 1 méterre az enyém is, amin szinte minden le lett cserélve egy erõs középkategóriás szintre),
ezért valószínûleg áron alul akarják eladni.
Amennyiben valakinek megvételre kínálják, kérem tartóztassa fel az illetõt és hívja elõbb a rendõrséget, majd a következõ számok valamelyikét:
06-30/331-01-19 (Dávid)
06-30/684-33-23 (Bálint)
06-30/9229-353 (Sándor)
Vázszámot sajnos nem tudok mondani most, de otthon fel van írva.
Légyszíves segítsetek.
A megtalálónak jelképes összegû jutalom (max. pár ezer forint), egy túrórudi és egy üveg kóla/sör/bor/stb jár. Esetleg a bringát áron alul visszavásárolnánk.
Írta 2007. április 28. - 23:45
Igen, végül is sikerült, csak szinte semmit nem láttam, mert pont szembe sütött a nap.
Írta 2007. április 28. - 21:56
Hulp!
Nemtom h sikerült-e beazonosítani,de én vtam az,aki az Óháznál lekiabált neked.
Nemtom h sikerült-e beazonosítani,de én vtam az,aki az Óháznál lekiabált neked.
*Revelations ch. XIII v.18*
Írta 2007. április 28. - 21:52
De, innen való volt. Én voltam az, és köszönöm a megtisztelõ DH-s címet. Bár akkor éppen egy közel másfél órás országutizáson voltam túl; Kõszeg Vasútállomás - Hörmann-forrás.
Írta 2007. április 27. - 20:54
Nah!Ma vtam tekerni az új cangával!!nagyon fasza lett!hnap megyünk kõszegre is.még nemtom melyik vonattal,de majd beírom hnap de. h melyikkel megyünk és akinek van kedve az jöjjön csak!!!
*Revelations ch. XIII v.18*
Írta 2007. április 27. - 14:08
Írta 2007. április 27. - 13:40
Írta 2007. április 27. - 10:21
Írta 2007. április 27. - 06:45
Írta 2007. április 26. - 22:06
Írta 2007. április 26. - 22:04
Írta 2007. április 26. - 15:57
Igen csak a tábornok úr rendkívül elfoglalt és ritkán néz ide be, amikor meg benéz, max. 3 hozzászólásig olvas vissza, és az már innen visszaszámolva a negyedik hozzászólás, tehát most nem érti mirõl van szó, ezért inkább válaszol valami hülyeséget.
Írta 2007. április 26. - 14:43
Írta 2007. április 26. - 14:19
Írta 2007. április 26. - 12:28
Építsünk hegyet itt a parkosban. 800m magas elég is lesz, és minden oldalán legyen valamilyen pálya, a közepén meg legyen egy lift. Valaki ki tudja számolni, hogy ehhez mennyi föld kéne?