Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

õõõ

fogalmam sincs :D

már a 32centinél lemaradtam... :(

Na igazából ezzel sem vesztettél semmit.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
aharminckétcentinemhazudik!
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
õõõ

fogalmam sincs :D

már a 32centinél lemaradtam... :(

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Na, kedves matematikus kolléga, nem teljesen helyes a megfejtésed. Jöhet a következõ tipp.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
=2
=3

de mi ez? :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Az nem 150/50?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
150/75

:)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

Itt egyébként van egy homok-bánya-elsõ osztályú-tiszta Ják!-vannak nagyoon jó leugrókk-csak elég nehezek mert tényleg homokba érkezel és mindig megsûlyedsz, de így izgibb... most ide járok ugrálni..

Szóval akkor hogy is van ez? Miért is szakadnak el neked a küllõid? Csak otthon áll a bicaj a sarokban, mi?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
hétvége nem jó, meg a szentivánéj sem
de hétközben mehetnénk egyet állatkodni a városba, Biczókám szólj, ha ráérsz, vagy ha ráhajolsz, nekem mind1

óóóószóóóleeemiiiijjjóóóóóó
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi,, Maul 25-körül otthon leszek 3-4 napot, meg egész júliusban..!:)mehessünk már...
Itt egyébként van egy homok-bánya-elsõ osztályú-tiszta Ják!-vannak nagyoon jó leugrókk-csak elég nehezek mert tényleg homokba érkezel és mindig megsûlyedsz, de így izgibb... most ide járok ugrálni..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Jól van rajtam nem múlik!

Ki ér még rá szombat este?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Max. szombat este, mert pénteken, szombaton nem vagyok itthon, de talán szombaton már estefelé hazaérek, és akkor mehetünk. Már régen voltunk, úgyhogy már itt az ideje a bandázásnak.
Jövõ hétvége meg Szent Iván Éj, akkor is mehetnénk.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Krisztián!

Mikor jössz haza? Majd szólj ám, aztán megyünk paintballozni, meg tekerni!

Hulp!

Hétvégén bandázás?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Mit értesz pálya alatt? Van olyan útvonal, amit lehet használni, mert csak egy kidõlt fa van, de azt is ki lehet kerülni. A vízmosásban, meg a felette lévõ szakaszon már eléggé régen mentem, mert szerintem ott a monszun miatt eléggé nagy lehet a dzsuva. A többi rész elég jól tekerhetõ, nincs semmi probléma. A legvégén lévõ lejtõt rontották csak el, mert egy részen közvetlenül Oladnál újabb erdõdarab tünt el és itt tele van törmelékkel az út. Azért le lehet rajta menni, csak nem olyan jó.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi.. Háát én nem úszom meg itt a napi kiadós jeget..mert mostanában mindig van..buziegyidõ..

A bicajomban megint egyel kevesebb a küllõ -éjszaka álmában is elszakadt egy..na mind1 ezt is csak rácsavartam a mellette lévõre...
Hulp most milyen a pálya a parkosban? lehhet oda menni?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

Készen van a pilás videó kétféle verzióban, úgyhogy kedves érintettek (Biczó, McClane) lehet jönni érte.

Bocs, de most néztem bele, és maradt benne egy kis hiba, amit ki szeretnék javítani, úgyhogy lehet, hogy csak hétvégére lesz meg a dolog, de azért igyekszem.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Én igazából a "nagyobb gyerekekre" gondoltam:)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Bakker micsoda mennyiségû hozzászólás. Ilyen is régen volt már. Nekem sincs lakatom, mert én sem zárom le a bicajomat már vagy 8-10 éve, mivel tõlem is elloptak már egyet.
Én ma is voltam bicajozni, bár így visszafelé jövet a Parkosból láttam, hogy mekkora felhõszakadást úsztam meg. Az erdõben egyáltalán nem volt esõ, a Fõtéren meg minden tiszta víz volt. Holnap mehetünk tekerni, de nekem csak 6-tól jó.

Készen van a pilás videó kétféle verzióban, úgyhogy kedves érintettek (Biczó, McClane) lehet jönni érte.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
jövõhét végén (így vagy úgy) de vége a sulinak...

:sóhaj:

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Matt te mikortól leszel itthon?

Összecsaphatnánk egy kis kõszegi tekerést