nyah lehet mégis menek maratonra ha tudok szerezni nevezést óccsóér .)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2007. június 15. - 22:46
Írta 2007. június 15. - 22:17
Andris szép bicó. Szerencsére nekem már vége a sulinak.:bananadan Itt a Vak Áció
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2007. június 15. - 21:32
ismerõs érzés Andris
repül mint a szél .)
hát részemrõl még van egy hét a suliból
repül mint a szél .)
hát részemrõl még van egy hét a suliból
Írta 2007. június 15. - 20:28
..gratula az új géphez..!
Holnaptól VAKÁCIÓ!...már aki még suliba jár annak.. nekem marad a meló...
vasárnap megyek a báyába, majd készítek képeket...jó tekerést a hétvégére..!
Holnaptól VAKÁCIÓ!...már aki még suliba jár annak.. nekem marad a meló...
vasárnap megyek a báyába, majd készítek képeket...jó tekerést a hétvégére..!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2007. június 15. - 18:55
jah tudom..
a régi taposós pedált raktam rá,mert amit kaptam hozzá,annak a tengelyében több volt a rozsda mint a vas...
majd kerül rá valami normális...meg szerintem nyeregcsere is lesz.
Az elsõ tapasztalatok 10km vegyes használatban:
5km város, kb 9 perc, a zsír új fékpofák eleinte nyikorogtak mint állat
5km országút, kb 6perc, errõl csak annyit hogy MEGY MINT A GOLYÓ!!!!
a régi taposós pedált raktam rá,mert amit kaptam hozzá,annak a tengelyében több volt a rozsda mint a vas...
majd kerül rá valami normális...meg szerintem nyeregcsere is lesz.
Az elsõ tapasztalatok 10km vegyes használatban:
5km város, kb 9 perc, a zsír új fékpofák eleinte nyikorogtak mint állat
5km országút, kb 6perc, errõl csak annyit hogy MEGY MINT A GOLYÓ!!!!
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2007. június 15. - 18:04
Írta 2007. június 15. - 15:53
Dozmaton építés lesz?
miért nem tudtam én errõl?
mentem volna én is, ha elõbb tudom :-/
miért nem tudtam én errõl?
mentem volna én is, ha elõbb tudom :-/
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. június 15. - 14:35
McClane bocs. Nem rátok gondoltam
Maul ha holnap Darkwood-ban építés lesz én segítenék csak mondjátok, hogy mit vigyek és mikorra menjek. Kissebb szerszámokat tudok vinni.
Maul ha holnap Darkwood-ban építés lesz én segítenék csak mondjátok, hogy mit vigyek és mikorra menjek. Kissebb szerszámokat tudok vinni.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2007. június 15. - 14:14
hát ez a dolog a kõszegi pályával kapcsolatosan elég elszomorító
Maul!
Akkor hnap lesz dozmaton építés,ha igen akkor mire menjek?szerszámot vagy szegeket vigyek ?
Maul!
Akkor hnap lesz dozmaton építés,ha igen akkor mire menjek?szerszámot vagy szegeket vigyek ?
*Revelations ch. XIII v.18*
Írta 2007. június 15. - 13:50
nincs mese, el kell vinnünk Mault biciklizni, úgy visszanyeri önmagát
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. június 15. - 12:31
Írta 2007. június 15. - 10:30
Mault erlabolta-és testét hatalmába kerítette egy UFO... vagy csak a napsütés... vagy nemtom.. jézusom, és ezek után kell mennem dolgozni-szegény munkatársak...
Írta 2007. június 15. - 10:23
Írta 2007. június 15. - 10:10
Csesszék meg a snob boardosok!
khm
síelõk
snowboard a Biczó és én
thx
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. június 15. - 09:47
...te a két tojásos verzióra gondolsz,..... nem akartam Mattot SOKKOLNI...majd meglátja:):)
Írta 2007. június 15. - 09:39
Írta 2007. június 15. - 09:15
Hi, lehet hogy én is hazaérek a versenyre..és idén mindenképpen rajt cél gyõzelmet fogok aratni.. Frissítõ ugye minden ha jól emléxem minden 100 méteren van???
Ahogy elnéztem a szívszaggató idén se lefelé van benne, és a pálya se az irottkõtõl indúl, de azért megpróbálok elindúlni a versenyen...ha sikerül akkor úgyis találkozunk..
Matt!
150/75= 50%-os hitelességi eljárás, minek keretében Mcclane csak a felét hiszi el annak amit mondasz, vagyis ha azt állítottam hogy két küllõ kitörött-akkor Õ szerinte csak 1! ez persze nem teljesen így van!
mert van a..
150/50= 30% os hitelességi mutató, ami csak a harmadát igazolja az állított mennyiségnek..
De elárulom nagy franc vagyok, mert mielött megmondom hány küllõm is szakadt el-beszorzom 2-vel, vagy 3-al... és õk így az igazságot tudják meg...
A 32 cm-ert meg már ismered, ami pont egy pizzának az átmérõje, és tükörtoji van a közepén..
Ahogy elnéztem a szívszaggató idén se lefelé van benne, és a pálya se az irottkõtõl indúl, de azért megpróbálok elindúlni a versenyen...ha sikerül akkor úgyis találkozunk..
Matt!
150/75= 50%-os hitelességi eljárás, minek keretében Mcclane csak a felét hiszi el annak amit mondasz, vagyis ha azt állítottam hogy két küllõ kitörött-akkor Õ szerinte csak 1! ez persze nem teljesen így van!
mert van a..
150/50= 30% os hitelességi mutató, ami csak a harmadát igazolja az állított mennyiségnek..
De elárulom nagy franc vagyok, mert mielött megmondom hány küllõm is szakadt el-beszorzom 2-vel, vagy 3-al... és õk így az igazságot tudják meg...
A 32 cm-ert meg már ismered, ami pont egy pizzának az átmérõje, és tükörtoji van a közepén..
Írta 2007. június 15. - 07:33
Én is megnéztem, és 5e-t nem ér meg nekem, hogy tekerjek Kõszegen. Megnéztem a távokat is, és az nem gáz, mert csak 43km, viszont a szint a durva, több mint 1700m. Megnéztem a térképet is, de az nem sokat segít, mert a piros vonal nem is megy be Kõszegre . Nem tudom melyik irányba indul a kör. Esetleg kérdezd meg a Vidámot, mert õ már mondta nekem, hogy szeretne indulni. Bár lehet, hogy az 5e Ft õt is elriasztja.
Írta 2007. június 14. - 23:06
Le kell vágni a kezét, aztán legyen azzal menõ, hogy tud lábbal is enni.
LOLL :lol1: ez nagyon nagy
60km a középtáv ha minden igaz.
jövõhéten vasárnap lesz úgy tom.
3500 az elõnevezés, ami nem kevés pont ezér gondoltam hogy akkor legalább legyen benn valami buli, menjünk többen. lassan menéssel nem lesz gond sztem
ohh fakk. most lettem felvilágosítva pannon maraton topikban h mult vasárnapig volt elõnevezés..
szóval 5ropi lenne a móka.
hát így nem biztos hogy ennyire lelkes vagyok :\