Szerintem is elég szomorú, hogy valaki attól lesz menõ, hogy lop. Le kell vágni a kezét, aztán legyen azzal menõ, hogy tud lábbal is enni. Mindegy, a lényeg az, hogy legalább meglett a bicaj.
Mennyi is a középtáv, Matt? Mert ha nem olyan sok, akkor talán, meggondolom. Meg mikor lesz? Bírsz olyan lassan menni, mint én?
McClane, bocs, nem tudtam, hogy ennyit dolgozol. Pila DVD készen van kétféle verzióban. Még nem néztem meg, de remélem már nincs benne hiba. Az a helyzet, hogy az elmúlt idõszakban, amíg csináltam annyiszor néztem meg, hogy már a könyökömön jön ki. Asszem egy darabig nem fogom megnézni. Holnap nem vagyok itthon, de szombaton este, ha nagyon sürgõs, akkor oda tudom adni. Esetleg, ha újraírható DVD-t hozol akkor kiírom arra, és menézheted, hogy van-e benne hiba. Bár õszintén szólva már nincs kedvem vele többet foglalkozni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2007. June 14. - 23:01
Posted 2007. June 14. - 22:35
tessék elmondani mirõl van szó.
kõszeg maratonra nem jön valaki? szívesen elbohóckodnék középtávon gyerekbicóval )
Posted 2007. June 14. - 22:23
Posted 2007. June 14. - 22:16
Posted 2007. June 14. - 21:54
És a legszõrnyübb, hogy sha nem fog elmenni a ,,vásárlási,, kedvük!!!!
sõt csak fokozni fogja a STAFF -ok beszerzését.. és javaslom a totális ver és t.
Ez általában jobben elveszi a kedvét, mint a bûntetõjogi felelõsségre vonás.
150/50-mi-majd adok én nektek.. Lókuki a popsitokba.. legyen inkább 15/5..
Egyébként nem a bányában tört ki, hanem éjjel, meg gurulás közben, de megoldottam házilag,-raffiával megkötöztem-ami egyébként egy eddig nem ismert eljárás, de biztos nagyon el fog terjedni...
Fõképpen az olcsósága miatt, és anagyoon hatékonyan képes tartani a küllõt a régi helyén, javaslom a jó küllõiteket is ilyenre cseréljétek le..
sõt csak fokozni fogja a STAFF -ok beszerzését.. és javaslom a totális ver és t.
Ez általában jobben elveszi a kedvét, mint a bûntetõjogi felelõsségre vonás.
150/50-mi-majd adok én nektek.. Lókuki a popsitokba.. legyen inkább 15/5..
Egyébként nem a bányában tört ki, hanem éjjel, meg gurulás közben, de megoldottam házilag,-raffiával megkötöztem-ami egyébként egy eddig nem ismert eljárás, de biztos nagyon el fog terjedni...
Fõképpen az olcsósága miatt, és anagyoon hatékonyan képes tartani a küllõt a régi helyén, javaslom a jó küllõiteket is ilyenre cseréljétek le..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2007. June 14. - 21:45
A mégszörnyûbb meg az, hogy ettõl lesznek menõcsávók.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2007. June 14. - 21:16
elég szomorú hogy már szombathelyen is ilyen a helyzet
sosem fogom megérteni az ilyen embereket.
sosem fogom megérteni az ilyen embereket.
Posted 2007. June 14. - 20:38
Posted 2007. June 14. - 20:08
Hát az, hogy ki volt szinte 1értelmû volt. 2 darab ilyen egyéniséget ismerünk akik Szombathelyen munkálkodnak. Abból az egyikõjüknek egy 3millás narancsa van.Ha tudtok olyanról, hogy eltünt valakinek szóljatok priviben. És a másik a mi emberünk. Szóltunk a sulink igazgatójának rendõröknek az õ sulijának az igazgatójánal és a rendõrök szépen megvárták amíg kijön a suliból és már el is kapták. De ezek mind2-en elég primitívek, mert nem ám elrejtenék, hogy új bicajuk van és majd késõbb elõveszik, hanem dicsekszenek velük, így hál' istennek hamar ellehet hozzájuk jutni. Õt pl látta a portás eldicsekedett pár haverjának(akiket ismertünk), hogy lopott egy új polát és világ tudtára adta, hogy PolarX-e lett(myvip). Hát nem valószínû, hogy megverjük(nagy banda) és elég sok miatt keresték már és sokáig nem érjük majd el.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2007. June 14. - 19:28
Posted 2007. June 14. - 18:17
Posted 2007. June 14. - 18:17
vazze, már most 15 óra túlórám van, este fél tízkor járok haza, tököm kivan, nem ebédelek napok óta annyi a meló
most ennyire futotta nah
máskor az a baj, hogy sokat dumálok
Hulp pila dvd?
most ennyire futotta nah
máskor az a baj, hogy sokat dumálok
Hulp pila dvd?
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2007. June 14. - 18:06
Posted 2007. June 14. - 18:02
Posted 2007. June 14. - 17:56
Hölgyeim és Uraim, Tisztelt Kerékpáros Barátaim!
Pár perccel ezelõtt közöltem Stamp Ferivel, hogy mi kiszálltunk a kõszegi pályaépítési buliból. Az ok roppant egyszerû: a snowboard szakosztály kitúrt minket a pályáról, és mivel az õ kezükben van a sípálya üzemeltetésének joga, mi nem tehetünk semmit.
Maulnak, Hulpnak, Cornelnak és nekem összesen kb 60.000 forintunk van már eddig a buliban, amit már soha nem látunk viszont, senki nem téríti meg nekünk.
A részletesebb beszámolóhoz nincs kedvem, pár oldallal elõbb már leírtam, hogy nagyjából mi a helyzet....
Úgy érzem, mi megtettük ami az erõnkbõl és az anyagi hátterünkbõl futotta, de sajnos ennyi, Kõszegen nem lesz pálya.
Köszi a figyelmet
ahülyeállatsnowboardosbiciklisrendszergazda
Pár perccel ezelõtt közöltem Stamp Ferivel, hogy mi kiszálltunk a kõszegi pályaépítési buliból. Az ok roppant egyszerû: a snowboard szakosztály kitúrt minket a pályáról, és mivel az õ kezükben van a sípálya üzemeltetésének joga, mi nem tehetünk semmit.
Maulnak, Hulpnak, Cornelnak és nekem összesen kb 60.000 forintunk van már eddig a buliban, amit már soha nem látunk viszont, senki nem téríti meg nekünk.
A részletesebb beszámolóhoz nincs kedvem, pár oldallal elõbb már leírtam, hogy nagyjából mi a helyzet....
Úgy érzem, mi megtettük ami az erõnkbõl és az anyagi hátterünkbõl futotta, de sajnos ennyi, Kõszegen nem lesz pálya.
Köszi a figyelmet
ahülyeállatsnowboardosbiciklisrendszergazda
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2007. June 14. - 16:49
Posted 2007. June 14. - 13:45
McClane, te meg mi mindent csinálsz, hogy sohasem érsz rá?
/Most a ráhajolást ne nézzük/
Egyébként ez már gyanús...
/Most a ráhajolást ne nézzük/
Egyébként ez már gyanús...